Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Stankovičs – gada labākais futbolists Serbijā

Stankovičs – gada labākais futbolists Serbijā
Dejans Stankovičs ar izcīnīto Klubu Pasaules kausu
Foto: AP/Scanpix

Milānas ''Inter'' pussargs Dejans Stankovičs otro reizi savā karjerā atzīts par gada labāko Serbijas futbolistu. Savukārt bijušais Ganas izlases treneris Milovans Rajevacs izpelnījies gada labākā Serbijas trenera godu.

Serbijas Futbola Asociācijas izpildkomiteja Milānas ''Inter'' pussargu Dejanu Stankoviču par labāko gada sportistu atzina otro reizi (pirmā bija 2006. gadā). Šajā gadā 32 gadus vecais Stankovičs kopā ar ''Inter'' triumfēja piecos turnīros (''Serie A'', Itālijas kausā, Čempionu līgā, Itālijas Superkausā, Klubu Pasaules kausā), tāpēc nav liels pārsteigums, ka bijušais Belgradas ''Red Star'' un Romas ''Lazio'' futbolists apsteidzis Mančestras ''United'' aizsargu Nemanja Vidiču un ticis pie šī goda.

Stankovičs kopā ar Serbijas izlasi vasarā piedalījās Pasaules kausā, kur, būdams kapteinis, viņš ar savu komandu nespēja izkļūt no D apakšgrupas (0:1 zaudējums Ganai, ar 1:0 uzvarēta Vācija, izšķirošajā spēlē 1:2 zaudēts Austrālijai). Stankovičs ir pirmais serbu futbolists, kurš ir piedalījies trijās Pasaules kausu izcīņās, un vienīgais pasaulē, kurš Pasaules kausu turnīros ir pārstāvējis trīs dažādas izlases (1998. gadā Dienvidslāviju, 2006. gadā Serbiju un Melnkalni, bet šogad Serbijas valstsvienību). Viņš izlases sastāvā ir aizvadījis 95 spēles. Par Stankoviču vairāk spēles izlasē aizvadījis tikai Savo Miloševičs (102 aizvadītās spēles).

Par labāko treneri Serbijā šogad ticis atzīts bijušais Ganas izlases treneris Milovans Rajevacs, kurš šobrīd vada Saūda Arābijas vienību ''Al-Ahli''. 56 gadus vecais Rajevacs vasarā ar Ganas izlasi aizkļuva līdz 1/4 finālam, kurā pēc spēles sitienu sērijā zaudēja Urugvajai. Jāpiemin, ka Rajevacs šīs nedēļas sākumā tika atzīts arī par Āfrikas gada treneri. Abi laureāti savus apbalvojumus saņems 28. decembrī, Belgradā.

Izmantotie resursi:
UEFA.com - The official website for European...

Slēpts komentārs: termometrs

  +4 [+] [-]

, 2010-12-25 11:32, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: kā Itālijas futbola fans, protams, esmu priecīgs, ka tieši Stankovičs kļuva par labāko Serbijas futbolistu. patīk viņa spēle, bet kamon, Serbijā ir tik daudz spēlētāju, kuri spēlē top klubu pamatsastāvos. Stankovičs ir pietiekami dziļš rezervists..
Dziļš rezervists? Ziemassvētku vakarā būsi par daudz laikam iedzēris, puis

  -3 [+] [-]

, 2010-12-25 11:50, pirms 13 gadiem
The one and the only rakstīja: Dziļš rezervists? Ziemassvētku vakarā būsi par daudz laikam iedzēris, puis
uzskatu, ka spēlētājs, kurš katrā otrajā mačā nāk uz maiņu, tādā futbola valstī kā Serbija, nevarētu kļūt par labāko.
Slēpts komentārs: Vynilz

  -3 [+] [-]

, 2010-12-25 14:41, pirms 13 gadiem
žēl,Vidiču uzskatu par labāku! uz Stankoviču bija žēl skatīties PK!

  -3 [+] [-]

, 2010-12-25 15:44, pirms 13 gadiem
Vainu Vidičs, vainu Ivanovič!

  -1 [+] [-]

, 2010-12-25 18:05, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: uzskatu, ka spēlētājs, kurš katrā otrajā mačā nāk uz maiņu, tādā futbola valstī kā Serbija, nevarētu kļūt par labāko.
Zini balva ir par pagājušo sez un Maurinho viņu pietiekami izmantoja. Iespējams par maz esi redzējis Inter spēles.

     [+] [-]

, 2010-12-25 19:37, pirms 13 gadiem
host rakstīja: Zini balva ir par pagājušo sez un Maurinho viņu pietiekami izmantoja. Iespējams par maz esi redzējis Inter spēles.
es gan saku, ka nepietiekami, un dari tu ar mani ko gribi. rezervists nevar kļūt par valsts labāko spēlētāju, kurā ir tādi futbolisti kā Vidičs, Krasičs, Ivanovičs utt. nu, nevar!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-25 22:22, pirms 13 gadiem
Lai arī Vidičs un Ivanovičs, spēlēdami Anglijā, tagad varbūt ir vairāk manāmi, nekā Stankovičs Inter, uzskatu, ka balva ir pelnīta. Noteikti pelnīta. Tomēr izcīnītas uzvara gan Itālijas A Sērijā, gan Itālijas kausā, gan arī, protams, Čempionu Līgā, kas ir pats svarīgākais. Apsveicu!