Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Roma'' aizsargs Meksess diskvalificēts uz trijām spēlēm

''Roma'' aizsargs Meksess diskvalificēts uz trijām spēlēm
Filips Meksess izgāž dusmas uz mača ceturto tiesnesi
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas kluba ''AS Roma'' aizsargam Filipam Meksesam piešķirta triju spēļu diskvalifikācija. Šādu sodu futbolists izpelnījies par to, ka trešdien vietējā čempionāta ''Serie A'' mačā izbraukumā pret ''Brescia'' (1:2) pēc noraidījuma neesot savaldījis savas emocijas.

Trešdien vietējā čempionāta ''Seria A'' ietvaros ''AS Roma'' futbolisti izbraukumā tikās ar ''Brescia'' vienību. Spēle noslēdzās ar mājinieku uzvaru 2:1, taču mačs paliks atmiņā arī ar franču aizsarga Filipa Meksesa nesavaldīgo uzvedību. Proti, vispirms 28 gadus vecais futbolists izcēlās pirmajā puslaikā, kad 14. minūtē par pārkāpumu pret ''Brescia'' komandas brazīliešu uzbrucēju Ederu nopelnīja brīdinājumu. 64. minūtē Meksess tika jau pie otrā plākstera, tādējādi automātiski saņemot arī sarkano kartīti. Arī šoreiz Meksess bija brīdinājumu nopelnīja cīņā ar Ederu, taču video atkārtojumā (skatīt zemāk) var redzēt, ka šoreiz pārkāpuma nebija... Pie tam, pārkāpums tika fiksēts soda laukumā, kā rezultātā tika nozīmēta pendele.

Pēc sarkanās kartītes saņemšanas Meksess devās līnijtiesneša virzienā, lai pateiktu visu, ko par viņu domā. Tikai komandas biedri ar pūlēm spēja Meksesu aizturēt, lai futbolists neizdarītu vēl kādas muļķības. Arī pametot laukumu francūzis nespēja nomierināties, izgāžot savas dusmas uz mača ceturto tiesnesi.

Par šo nesavaldīgumu Meksesu Itālijas Disciplinārā komisija sodījusi ar diskvalifikāciju uz trim mačiem. Tāpat spēlētājam būs jāšķiras no 10 tūkstošiem eiro. Sodīti tiks arī Romas kluba pārstāvji Daniels Prade un Paolo Montali, kuri pēc mača bez atļaujas esot iegājuši spēles tiesnešu ģērbtuvēs. Taču bez soda nepaliks arī mača galvenais arbitrs Karmins Ruso, kurš pēc spēles tika bargi kritizēts. Proti, Itālijas tiesnešu asociācijas prezidents Marčello Niči paziņoja, ka Ruso uz kādu laiku tiks dota ''atpūta''.

Sezonu ''AS Roma'' futbolisti iesākuši pagalam neveiksmīgi. Četrās aizvadītajās spēlēs komanda divas reizes spēlējusi neizšķirti un divas reizes zaudējusi, tādējādi ar diviem punktiem šobrīd Romas klubs ieņem vien priekšpēdējo (19.) vietu.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com
football-italia.net

  +1 [+] [-]

, 2010-09-24 16:34, pirms 14 gadiem
pasauks macheti pa galvu dabūs visi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-24 17:11, pirms 14 gadiem
Ne jau pirmā reize, ka būs jāizcieš diskvalifikācija....

  +5 [+] [-]

, 2010-09-24 17:12, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Sitais jau Marim pa kajam bija vienreiz iepisis.

P.S Pendeles nebija.
Pietam tā reize bij liktenīga AS "Roma" faniem... Pēc šī noraidījuma Friskam meta ar kautko un pārsita pieri... Un Romai bij jāiztiek visas Čl mājas spēles bez skatītājiem...
Slēpts komentārs: termometrs

  +4 [+] [-]

, 2010-09-24 18:09, pirms 14 gadiem
nezinu kā Tu rīkotos ja Tev iedotu sarkano par pārkāpumu kura nebija.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-24 20:05, pirms 14 gadiem
Iggijs rakstīja: nezinu kā Tu rīkotos ja Tev iedotu sarkano par pārkāpumu kura nebija.
Ja neesi vainīgs, tad muti turi ciet un gaidi, kad tiesneša vainu atzīs, nevis sāc psihot un rakt bedri vēl dziļāku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-09-24 21:08, pirms 14 gadiem
Ne pārkāpuma, ne soda laumā incidents bija, bet iedod kartiņu un 11m. Nožēlojami, tādi idiņi būtu jāpriviliģē, lai taisa vēl lielākus mēslus? Cik gan nožēlojami cilvēki komentē SC.

Meksess ir traks, galīgi zaudēja galvu, nepiedodami, bet viņš ir izcils spēlētājs. Skatos, ka daži alu cilvēki te vēl dzīvo padomju garā, čalim bize un uzreiz viņš ir pedinš, ak jūs aprobežoti lopi.

     [+] [-]

, 2010-09-24 22:28, pirms 14 gadiem
augšējā viģikā apakšā pie Mexesa vārda parādījās ornažā kartiņa

     [+] [-]

, 2010-09-25 14:06, pirms 14 gadiem
tur tak bija aizmugure