Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Benitess: ''Atbalstiet mani vai aizeju''

Benitess: ''Atbalstiet mani vai aizeju''
Rafaels Benitess
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola kluba Milānas ''Inter'' galvenais treneris Rafaels Benitess kluba vadībai izteicis ultimātu - spēlētāju transfēru periodā komanda tiek pastiprināta vai iespējama viņa atkāpšanās no līdzšinējā amata.

Bijušā ''Valencia'' un ''Liverpool'' galvenā trenera krēsls manāmi sašūpojās pēc neizteiksmīgiem rezultātiem Itālijas ''Serie A'' čempionātā. Nedaudz atgūt fanu uzticību Benitesam izdevās pēc uzvaras Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) paspārnē rīkotajā klubu Pasaules kausa turnīrā. Finālā "Inter" ar 3:0 sagrāva Āfrikas čempionvienību "Mazembe" no Kongo Demokrātiskās Republikas. Pēc uzvaras Milānas kluba galvenais treneris bija gatavs runāt ar medijiem.

''''Inter'' ir trīs attīstības iespējas,'' iesāka Benitess. ''Pirmā - pilnībā atbalstīt treneri, iegādāties četrus piecus jaunus futbolistus, lai izveidotu komandu, kas spētu izcīnīt trofejas. Otrā - bez attīstības plāna atstāt visu, kā ir, un līdz pat maijam neveiksmēs vainot vienu cilvēku. Trešā - sazināties ar manu aģentu un apspriest manas darba iespējas klubā. Ja vadība nevēlas mani atbalstīt, es labāk aizeju. Viss ir vienkārši.''

''Inter'' īpašnieks Masimo Morati atzinis, ka Benitesa komentāri nespēja sabojāt labo garastāvokli pēc uzvaras klubu Pasaules kausa turnīrā. Pēc viņa vārdiem fani esot sajūsmā, lai gan, iespējams, spāņu trenera paustais viedoklis neesot bijis piemērotajā situācijā.

Izmantotie resursi:
Eurosport | Новости спорта на канале Eurosport...

 +13 [+] [-]

, 2010-12-20 01:52, pirms 13 gadiem
Tu esi atlaists

  +6 [+] [-]

, 2010-12-20 01:53, pirms 13 gadiem
Nu izklausaas jau peec taada izmisuma solja!

  +5 [+] [-]

, 2010-12-20 01:56, pirms 13 gadiem
TSO ar šito sastāvu uzvarēja visur, kur vien varēja! Ā jā, šitas tak ir kkads resns pamulkis nevis treneris, sad.irsa pūli un aiztinās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-12-20 02:08, pirms 13 gadiem
Inter attīstības labad labāk aizej. Bet no otras puses patrenē klubu vismaz līdz spēlēm ar Bayern un tad aizej

     [+] [-]

, 2010-12-20 02:12, pirms 13 gadiem
Carver rakstīja: TSO ar šito sastāvu uzvarēja visur, kur vien varēja! Ā jā, šitas tak ir kkads resns pamulkis nevis treneris, sad.irsa pūli un aiztinās
Uzvara CL skaitas sad.irsa puulus??? Bet to jau cilveki atri aizmirst.

     [+] [-]

, 2010-12-20 02:45, pirms 13 gadiem
Kādu tad atbalstu vēl viņam vajag? Visu Serie A komandu fani, izņemot Inter, viņu maksimāli cenšas atbalstīt, lai tik viņš paliktu amatā vismaz līdz sezonas beigām...

  +2 [+] [-]

, 2010-12-20 04:20, pirms 13 gadiem
siemens rakstīja: Uzvara CL skaitas sad.irsa puulus??? Bet to jau cilveki atri aizmirst.
ej skaties GSW spēli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-12-20 08:46, pirms 13 gadiem
aizej

  +3 [+] [-]

, 2010-12-20 10:15, pirms 13 gadiem
četri,pieci spēlētāji-nav tā ka pa daudz,ja vēl ņem vērā faktu,ka Inter ir iepriekšējais CL uzvarētājs un no kommandas ta neviens no līderiem nav aizgājis??!!

  +3 [+] [-]

, 2010-12-20 11:19, pirms 13 gadiem
koninklijke rakstīja: Pule psti sevi, nespēdama konkurēt ar top5 budžetu. Piep Benitezsam. Un tas tikai tādēļ, ka medijos tā tika pasniegts.
Ja nav sava viedokļa, tad labāk turēt muti
Nevajag aizmirst, kādās situācijā bija dažas A komandas, kas atnāca Mauriņju. Un nevajag aizmirst, ka Mauriņju ir unikāls cilvēks.
Pipi ar pirkstu vari sev pie spoguļa salīdzināt
Es pilnīgi neko nesapratu, kas te tika domāts un rakstīts... Laikam, ka skolā domrakstus neraksti bieži.... Bet vismaz viens plusiņš bija

  +2 [+] [-]

, 2010-12-20 12:41, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: četri,pieci spēlētāji-nav tā ka pa daudz,ja vēl ņem vērā faktu,ka Inter ir iepriekšējais CL uzvarētājs un no kommandas ta neviens no līderiem nav aizgājis??!!
Sneiders un Milito pēc PK ir formas bedrē. Maikons tā gribēja skriet līdzi Mauram, ka pilnīgi aizmirsis kaut cik sakarīgi laukumā spēlēt.
Traumu dēļ vairākas spēles līgā Inters ir bijis spiests aizvadīt ar gandrīz vienīgi zaļknābjiem pussargu līnijā.
Benitesam ir šosezon bijuši taktiskie feili, bet nevar teikt, ka tikai viņš ir komandu noracis un ka viņam būtu ideāli apstākļi, lai strādātu.
Nu un, ka pagājušogad Inter ar šo sastāvu vinnēja trebli, svarīgi ir arī tas, ka tagad formas krituma un traumu dēļ sastāvs ir bieži bijis tālu no optimālā.
Kopumā tomēr Rafam sezona ir neveiksmīga pat ņemot vērā visus šos apstākļus un Morati laikam labāk būtu padzīt Benitesu un censties piesaistīt Spaleti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-20 15:54, pirms 13 gadiem
Kur tad palika raksts par atlašanu..

     [+] [-]

, 2010-12-20 17:06, pirms 13 gadiem
Ko tu vēl sagribēsi, kādus spēlētājus, ja nevari sastrādāties un sasniegt nepieciešamo...nav Inter vienīgais ar problēmām tikai kā kurš klubs risina savas problēmas...
Labāk ej (prom) !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja