Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Amauri nevarēs palīdzēt "Juventus" spēlē pret Rudņeva "Lech"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Amauri nevarēs palīdzēt "Juventus" spēlē pret Rudņeva "Lech"
Amauri
Foto: AP/Scanpix

Itālijas A Sērijas kluba Turīnas "Juventus" uzbrucējam Amauri 2010. gada sezona savainojuma dēļ, visticamāk, jau beigusies. Ceturtdien komandas treniņā viņš savainoja ceļgalu.

Amauri šis gads ne tuvu nav no tiem veiksmīgākajiem. Ar savainojumiem viņš mocījies gan augustā, gan septembrī, bet tagad iekūlies vēl lielākā ķezā. Ceturtdienas treniņā viņš savainoja ceļgalu, un "Juventus" kluba ārsti uztraucas, ka viņš varētu būt sarāvis saites. Ja tā izrādīsies taisnība, šogad laukumā 30 gadus veco Itālijas futbola granda uzbrucēju vairs neredzēsim.

Atgādināsim, ka "Juventus" ir vienā Eiropas līgas grupā ar mūsu Artjoma Rudņeva Pozņanas "Lech". Tā ka, Amauri iztrūkums var nākt par labu Artjoma vienībai. Eiropas līgas grupu turnīrā Amauri šosezon aizvadījis divas spēles, ar vārtu guvumiem neizceļoties.

Slikta ziņa arī Milānas "Inter" nometnē, jo Rumānijas izlases aizsargs Kristians Kivu izlases pārbaudes mačā pret Itāliju traumējis cirksni. Laukumā viņš nevarēs doties apmēram divas nedēļas.

Izmantotie resursi:
UEFA.com - The official website for European...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-19 18:38, pirms 14 gadiem
tad jau zaudes Juventus.

     [+] [-]

, 2010-11-19 23:58, pirms 14 gadiem
eh, šī trauma var izjaukt iespējamo Amauri transfēru uz EPL, par kuru pēdējā laikā ļoti bieži runā (West Ham).