Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" pārtrauc 12 uzvaru sēriju un zaudē punktus pret pastarīti

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

"Juventus" pārtrauc 12 uzvaru sēriju un zaudē punktus pret pastarīti
Turīnas "Juventus"
www.tuttosport.com

Itālijas A sērijas čempionātā iespaidīgu 12 uzvaru sēriju pārtrauca līdervienība Turīnas “Juventus”. “Juve” izbraukumā negaidīti paklupa mačā pret vienu no pastarītēm “SPAL 2013”, cīnoties neizsķirti 0:0. Turīnas klubs par pieciem punktiem apsteidz otrās pozīcijas īpašnieci “Napoli”, kas savu spēli aizvadīs svētdien.

“Juventus” futbolisti izmantoja savas konkurentes “Napoli’ pēdējās neveiksmes un pagājušajā kārtā, ar 2:0 uzvarot “Udinese”, izrāvās kopvērtējuma pirmajā pozīcijā. Pirms dažām dienām Turīnas klubs savas pozīcijas nostiprināja, pārceltajā spēlē ar 2:0 pārspējot “Atalanta”.

Tomēr, mačā pret vienu no turnīra pastarītēm “SPAL 2013”, kas cīnās par vietas saglabāšanu spēcīgāko komandu pulkā, “Juventus” saskārās ar sīvu pretestību, tā arī nespējot gūt vārtus, maču noslēdzot bezvārtu neizšķirti. Spēles gaitā iniciatīva piederēja “Juventus” futbolistiem, taču “SPAL” vienība prasmīgi un pārliecinoši darbojās aizsardzībā, izcīnot vērtīgu punktu.

“Juve” pēc šīs spēles tuvāko sekotāju “Napoli” apsteidz par pieciem punktiem, taču šis pārsvars var sarukt jau svētdien pēc Neapoles kluba spēles savā laukumā pret “Genoa”.

Citā sestdienas spēlē “Sassuolo” izbraukumā ar 2:1 pārspēja “Udinese”.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-18 00:16, pirms 6 gadiem
Ideaali,Napoli likaas jau rokas nolaidushi,bet te tik negaidiita daavana,ciinja par titulu turpinaas,tik Napoli nav vairs kur atkaapties,jaanjem visi un ar jaaizciina uzvara Juves laukumaa.Nav jau taa ka es par Napoli,bet intriga neitraalam skatiitaajam vienmeer patiikama.

     [+] [-]

, 2018-03-18 00:37, pirms 6 gadiem
Texta sakuma raxtits, kaJuve atpaliek

     [+] [-]

, 2018-03-18 00:43, pirms 6 gadiem
Speciaalists rakstīja: Texta sakuma raxtits, kaJuve atpaliek
5 punkti priekshaa,Napoli speele rezervee

     [+] [-]

, 2018-03-18 00:45, pirms 6 gadiem
tas tak SC,nav ko briiniities,pat bilde izcila,Kvadrado centraalajaa plaanaa,lai gan jau labu laiku kaa aaraa no ierindas un nezin kad atsaaks speeleet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-18 02:20, pirms 6 gadiem
Lielisks rezultāts, jāpiebilst, ka atmosfēra SPAL stadionā bija 10/10!!

     [+] [-]

, 2018-03-18 02:21, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: tas tak SC,nav ko briiniities,pat bilde izcila,Kvadrado centraalajaa plaanaa,lai gan jau labu laiku kaa aaraa no ierindas un nezin kad atsaaks speeleet
Tur vēl pie tam vecā emblēma (kas, manuprāt, kudi labāka par Jūrmalas burtu. )

  -2 [+] [-]

, 2018-03-18 08:32, pirms 6 gadiem
tādi urkļi! totopadauzas! Viss norm, bet ka tiek līdz vārtiem- ne var bumbu atdot, ne uzsist.. visi kaut ko tēlo, psiho... pi ** rasi!!!

     [+] [-]

, 2018-03-18 13:57, pirms 6 gadiem
наpoд недавнo pаскрыл секрет стpойногo и подтянутогo тела, не занимаясь cпоpтом и без диет. Этoт спосoб вычитал в одном блoге и pешил cpазу же oпpобовать, результат удивил: за две недели убрал живoт и начали прocтупать кубики, подкачал руки и cпину.Тeпеpь и жeна захoтeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал и цена вoпpоca кoпeeчнaя. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

  +1 [+] [-]

, 2018-03-18 19:35, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Ideaali,Napoli likaas jau rokas nolaidushi,bet te tik negaidiita daavana,ciinja par titulu turpinaas,tik Napoli nav vairs kur atkaapties,jaanjem visi un ar jaaizciina uzvara Juves laukumaa.Nav jau taa ka es par Napoli,bet intriga neitraalam skatiitaajam vienmeer patiikama.
Cerēsim, ka Napoli spēs panēmt Serie A. Nab nekas pretī Juventus, bet Napoli nākamgad pametīs lielākā daļa līderu un otras tādas iespējas var nebūt līdz nākamajam Maradonam. Vienīgi šaubas par to cik pašī viņi tam tic, ja pat Sarri izteicās, ka, lai kas arī notiktu, viņus atcerēsies tā pat kā 1970 gada Nīdrlandes izlasi... Kas starp citu nevinnēja.