Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Toni nespēlēs mēnesi, ''Juventus'' meklē aizstājēju

Toni nespēlēs mēnesi, ''Juventus'' meklē aizstājēju
Luka Toni
Foto: digitale/Scanpix

''Juventus'' klubā turpinās problēmas ar savainotajiem spēlētājiem. Ceturtdien notiekošajā kausa spēlē starp ''Juventus'' un ''Catania'', ceļgala savainojumu guva Luka Toni, kurš nespēlēs mēnesi. Jau tagad tiek meklēts Toni aizvietotājs uzbrukumā.

''Juventus'' uzbrucējs Luka Toni Itālijas kausa spēlē pret ''Catania'' laukumu pameta 18. minūtē, jo guva ceļgala savainojumu. Piektdien bijušais Minhenes ''Bayern'' uzbrucējs aizvadīja vairākas medicīniskās pārbaudes, kā rezultātā tika noskaidrots, ka Toni uz soliņa nāksies pavadīt nākamo mēnesi.

Pagājušajā nedēļā nopietnu savainojumu guva cits Juves uzbrucējs Fabio Kvaljarella, kurš šajā sezonā savai komandai vairs palīdzēt nevarēs. Arī Alesandro Del Pjēro guvis nelielu ceļgala sasitumu, kas liek šaubīties, vai vecās senjores leģenda šodien dosies laukumā mājas spēlē pret ''Bari''. Šo savainojumu rezultātā vienības trenerim Luidži Del Neri jāsteidz meklēt kādu, kas varētu pastiprināt ''Juventus'' uzbrukuma līnju.

Viens no Juves papildinājumiem tiek minēts ''Sevilla'' brazīliešu uzbrucējs Luišs Fabianu, kura aģents izteicies, ka par viņa klientu galdā jāliek vismaz 12 miljoni eiro: ''Par Fabianu interesējas ''Juventus'' un tagad arī Milānas ''inter''. Viņš nesen pagarināja savu līgumu ar ''Sevilla'', un izpirkšanas summa ir 20 miljoni eiro, bet Fabianu Spāniju var pamest arī par 12 miljoniem eiro.''

Pagaidām reāla šķiet ''Udinese'' uzbrucēja Floro Floresa pievienošanās, jo futbolists pirmdien ieradīsies Turīnā un pēc medicīniskās pārbaudes iziešanas par 1,5 miljoniem eiro tiek plānota spēlētāja īrēša līdz sezonas beigām ar iespēju vasarā spēlētāju pilnībā iegādāties par 10 miljoniem eiro. Itālijas laikraksti vēsta, ka viens no ''Juventus'' mērķiem ir Madrides ''Atletico'' snaiperis Djēgo Forlans, kurš personīgi izteicies, ka līdz šim dzirdējis tikai baumas, un neviens konkrēts piedāvājums nav izskanējis.

Cits variants ir AZ ''Alkmaar'' uzbrucēja Graciano Pellē iegāde. Bijušais ''Lecce'' spēlētājs 2007. gadā pameta Itāliju, jo neviens klubs viņam nepiedāvāja regulāru spēles laiku. 25 gadus vecais uzbrucējs Nīderlandē ir progresējis un ir izpelnījies arī interesi no ''Napoli'' puses. ''Juventus'' domās par tālāku nākotni izskata Lionas ''Oympique'' aizsarga Bastoša iegādi. Kā vēsta Itālijas mediji, tad Lionas klubs no brazīlieša pakalpojumiem vēlas atbrīvoties vasarā, kad arī plāno viņu iegūt savā īpašumā.

Izmantotie resursi:
Football Italia - the Italian football website...

  -2 [+] [-]

, 2011-01-16 02:36, pirms 13 gadiem
Udinese Rudņevu pa 6kk,Juve Floresu pa 1.5kk ? tā diivaini.

  +5 [+] [-]

, 2011-01-16 02:37, pirms 13 gadiem
Ņemat mani, mani... Māku arī ēst gatavot!

  -1 [+] [-]

, 2011-01-16 02:40, pirms 13 gadiem
Ahujevaķ, 10 ļami par Floresu?! Tad jau Vinnijs ir vērts 20 ļamus. Nekādi Pelle nav vajadzīgi, pietiks ar Immobili, nevajadzēja Lancafāmi atdodt īrē un vajadzēja pacensties Makedu iegūt . Vobšem uz kādu mēnesi-diviem ir pilnīgā pakaļā uzbrukumā ,

     [+] [-]

, 2011-01-16 02:45, pirms 13 gadiem
es1ns rakstīja: Udinese Rudņevu pa 6kk,Juve Floresu pa 1.5kk ? tā diivaini.
Neviens netaisās pirkt Rudņevu - vismaz par tādu summu neticu, ka darījums ir iespējams. Ja tiks pārdots Flores un Sanchez, tad varbūt arī tiks meklēti varianti, taču par 6 milj. var atrast arī labākus spēlētājus kaut vai turpat Itālijā, tici man...
Bet, runājot par Juvi (un Floresa pirkšanu), man patika Moggi izteikums presē, kas, manuprāt, ir ļoti patiess un atbilstošs situācijai: "Juventusam vajadzēja tikai 3-4 augstas klases, nevis 14 viduvējus spēlētājus".

Neperspektīvi tas viss izskatās - ar Moggi ierindā, ticība Juventus spēkiem man bija augstāka.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-16 02:52, pirms 13 gadiem
Nopirks Rudņevu pa tiem 6 milj. un iztrenēs par kārtīgu bombardieri. Pārdos tālāk pa 3 reiz vai pat 4 reiz lielāku summu.

     [+] [-]

, 2011-01-16 07:34, pirms 13 gadiem
Juve pamatigi neveicās, bet kā baumo tad praktiski un vistuvāk jau visam ir un tulin pat tiks paziņots ir tieši Fabiano, jo nu tāds spēlētājs un seviļai nevajag un sēž uz bankas un cena arī nokritusies! Trakākais kas tagad notiek ap Behemu jau izreķināts, ka uz pāris menešiem pievienojoties viņš atpelnis x2 vairāk marketinga! Juve jau arī bija taja sarakste, bet nu viņš jau laikam tomēr uz Spurs grib vel CL kapat.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-16 09:54, pirms 13 gadiem
Rudņeva izdevība

     [+] [-]

, 2011-01-16 10:01, pirms 13 gadiem
Pietiks māžoties! Jāliek piķis galdā un jādabū vēl viens brazīlietis - Luišs Fabianu. Cena gan jau būs salīdzinoši zema, turklāt pēc atgriešanās formā būs labāks par Amauri. Ja vajadzētu tikai aizstājēju-ielāpu, tad arī Floresam nav ne vainas (tieši ar domu par īrēšanu), tomēr joprojām uzskatu, ka "Juvetnus" jāiegādājas patiešām labs uzbrucējs, lai pietiek vairākām sezonām. Floress jau nu nebūs nekas vairāk par rezervistu.
Kas attiecas uz pārējām baumām, tad AZ šosezon neesmu redzējis, bet Bastušu gan gribētos redzēt "Juves" rindās, ja vien cena būs dempinga. Šis diez vai varētu būt Groso variants (arī no "Lyon"). Mišels ir universāls spēlētājs un varētu sastādīt labu kompāniju Felipem Melu un potenciāli arī Luišam Fabianu. Pāris brazīlieši itāliskajam sastāvam nekaitēs.

     [+] [-]

, 2011-01-16 11:50, pirms 13 gadiem
es esmu skeptiski noskaņots pret Fabiano. čalis nav nekas īpašs. viņam bija sava zvaigžņu stunda un pagāda. jau 31 gads, šogad 32 paliek, vēl moš izšaus, bet uz to cerēt ir lieki, jo ir jāmeklē pašlaika labi spēlējošais uzbrucējs. kāda jēga pirkt Fabiano un cerēt, ka viņš atgūs formu? tā jau Juve nopirka Tonī ar tādu nolūku. žēl, ka Forlāna dīls nav reāls, bet man patīk Floress. nezinu, cik labs viņš varētu izrādīties Juvei, bet man viņš patīk. lai gan jā, rezervists vien ir. Juvei daudz savu spēlētāju izmētāti par īrēm, vot ir rezultāts.

     [+] [-]

, 2011-01-16 14:07, pirms 13 gadiem
Tā neiet Juventus. Dabūja Toni kā aizstājēju, un nu viņš pats ir jāaizstāj. Nav jēgas rakstīt par Rudņevu, jo Juventus viņu nepirks. Domāju, ka nekas ar Forlanu un Bastušu arī nesanāks, tāpēc rēlāka šķiet vai nu Floresa vai Pellē pāreja. Domāju, ka Fabianu arī netiks pārdots, taču viņu Itālijā redzēt būtu interesanti.

     [+] [-]

, 2011-01-16 16:47, pirms 13 gadiem
telycool rakstīja: Rudņeva izdevība
viņš jau labprāt-tikai no viņa tas nav atkarigs.

     [+] [-]

, 2011-01-16 18:07, pirms 13 gadiem
Fuh! "Juvei" smaga uzvara pār "Bari". 2:1, bet atkal jau priecē Del Pjēro. Pat šādā vecumā lielmeistars spēj uzņemties līdera lomu un izšķirt spēles likteni. Būtībā piedalījās arī otro vārtu radīšanā. Akvilāni arī savā stilā iešāva. Patika Martiness, bet nepatika aizsardzība. Midā pietrūkst Melo.