Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Inter'' prezidents: ''Komandas sniegums Benitesa vadībā neuzlabojas''

''Inter'' prezidents: ''Komandas sniegums Benitesa vadībā neuzlabojas''
Rafaels Benitess
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakardienas Milānas derbija, kurā ''Inter'' ar rezultātu 0:1 piekāpās ''AC Milan'', ''Inter'' kluba prezidents Masimo Morati sniedza savu komentāru par aizvadīto spēli, kā arī pauda viedokli par komandas sniegumu, kurš pēc viņa domām galvenā trenera Rafaela Benitesa vadībā tā arī neuzlabojas.

Atgādināsim, ka vakar Milānā, ''San Siro'' stadionā, pēdējo piecu gadu Itālijas čempione ''Inter'' ar 0:1 piekāpās ''AC Milan''. Vienīgos vārtus jau mača 5. minūtē guva Zviedrijas izlases uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs, realizējot 11 metru soda sitienu, kurš tika piešķirts par sodu pret viņu pašu no Marko Materaci puses. A Sērijā ''Inter'' nav uzvarējusi jau trijos mačos pēc kārtas un pašreiz pēc 12 spēlēm (5-5-2) ar 20 punktiem ieņem 5. vietu. ''Inter'' kluba prezidents Masimo Morati savas komandas virzienā veltīja kritiku, piebilstot, ka viņa komanda vakar nemaz neesot bijusi laukumā.

''Jau vakar teicu, ka šis nebija skaists mačs, bet ne jau tāpēc, ka mēs neuzvarējām, bet gan tāpēc, ka derbijs pats par sevi vienkārši nebija skaists. Neviena no komandām neparādīja savu labāko spēli. Mums bija iespēja spēlēt arī vairākumā (60. minūtē noraidīts tika Ignacio Abate), taču neko īpašu un izmaiņas savas komandas spēlē nemanīju,'' iesāk Morati. Jautāts, vai arī viņam neliekas, ka Rafaela Benitesa vadībā komandas sniegums neuzlabojas, Morati atbildēja:

''Jā, arī man tā liekas. Bet ir brīži, kad nav iespējams izvairīties no tādām problēmām, kas saistītas ar spēlētāju savainojumiem, kā arī citām lietām. Iespējams, tad, kad tiksim ar tām galā, arī ar psiholoģiskām problēmām, komanda sāks demonstrēs saturīgāku sniegumu. Tā ir tā pati komanda, kas pagājušajā sezonā sevi lieliski pierādīja. Mēs uzvarējām pirms trim mēnešiem, nevis pirms 10 gadiem. Benitess ir īstais, kurš komandai var dot nepieciešamo dzirksti. Protams, viņam šobrīd nav viegli, taču ar to ir jātiek galā.'' Vaicāts par klīstošajām runām, vai komanda nedomā piesaistīt Lučāno Spaleti (''Zenit'') vai Leonardo (bijušais ''AC Milan'' treneris), Morati atbildēja: ''Par šo tēmu nejokosim!''

Tikmēr Benitesu aizstāvēt meties komandas pussargs Veslijs Sneiders: ''Pēdējā laikā Benitesa vārds presē parādās diezgan bieži. Visas šīs runas par viņa iespējamo aiziešanu vienkārši tracina. Gribētu, lai kritika viņa virzienā tiktu pārtraukta, jo Benitess ir labs treneris.''

Izmantotie resursi:
football-italia.net
www.tuttosport.com

  +4 [+] [-]

, 2010-11-15 21:12, pirms 14 gadiem
bilde pa rubli!

  -3 [+] [-]

, 2010-11-15 21:41, pirms 14 gadiem
Beniteza vadībā komandas tikai grimst diemžēl. Nezinu kapēc Inter paņēma viņu.

  -2 [+] [-]

, 2010-11-15 22:06, pirms 14 gadiem
Tieši tādēļ nebiju priecīgs, ka "Juve" vēlējās noalgot Benitesu. Bet "Inter" viņu patiešām ir pelnījuši.

     [+] [-]

, 2010-11-15 22:11, pirms 14 gadiem
Nekas,gan Benites nopirks kadu dargu sudigu speletaju un pagremdes Interu uz tabulas vidu paris sezonu laika

     [+] [-]

, 2010-11-15 22:54, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tieši tādēļ nebiju priecīgs, ka "Juve" vēlējās noalgot Benitesu. Bet "Inter" viņu patiešām ir pelnījuši.
Tikpat daudz punktu, cik Juvei ar Delneri, un ar līdzīgām traumu problēmām.

     [+] [-]

, 2010-11-16 00:52, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Tikpat daudz punktu, cik Juvei ar Delneri, un ar līdzīgām traumu problēmām.
Sasmējos Atceries, ka "Juventus" ar visām savām problēmām, kuru ir krietni vairāk kā "Inter", ir uzkāpusi līdz tabulas aukšgalam, turklāt nu jau ir priekšā "zilimelnajiem". Saprotu, ka Tu to nedomāji nopietni. Tu diez vai salīdzinātu klubu, kurš ir pārejas periodā, ar Eiropas čempioniem un Itālijas pēdējo gadu spēcīgāko klubu. Sastāvi ir pilnīgi dažāda kalibra, ja neesi pamanījis.

  +3 [+] [-]

, 2010-11-16 03:08, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Sasmējos Atceries, ka "Juventus" ar visām savām problēmām, kuru ir krietni vairāk kā "Inter", ir uzkāpusi līdz tabulas aukšgalam, turklāt nu jau ir priekšā "zilimelnajiem". Saprotu, ka Tu to nedomāji nopietni. Tu diez vai salīdzinātu klubu, kurš ir pārejas periodā, ar Eiropas čempioniem un Itālijas pēdējo gadu spēcīgāko klubu. Sastāvi ir pilnīgi dažāda kalibra, ja neesi pamanījis.
Nu nesmejies, nesmejies.. priekšā Juve ir tikai uz vārtu starpības rēķina, punktu ir tikpat.
Juve jau pagājušogad ar Čiro tipa "bija pārejas periodā".
Kādas tur Juvei krietni lielākas problēmas, gan Juvei, gan Inter pirms pāris kārtām bija liela daļa sastāva ārā.
Droši vien nepamanīji, bet pret Lecce (1-1, rezultāts, par kuru Tu vēl uzjautrinājies), Inters visp spēlēja ar 1 pieredzējušu spēlētāju midā, Dzaneti, kurš par midu ir pārkvalificējies tikai tagad karjeras izskaņā, pārējie bija Džoels Obi, Koutinju un Bjabiani, ar kuru kopējo pieredzi varbūt pietiek, lai argentīnietim kārtīgi zābakus sašņorētu. Tipa Juvei vienīgajai ir problēmas, kā tad.
Par dažāda kalibra sastāviem šoreiz sasmīdināji mani, nez kurš tad iztērēja starpsezonā 15 M par Krasiču, 15 M par Bonuči un 12 M par Martinesu.

     [+] [-]

, 2010-11-16 03:33, pirms 14 gadiem
Tas jau arī ir tas smieklīgākais, ka pat ar "Juves" pilno lazareti klubam ir zināms kāpums, bet "Inter" - kritums.
Itāliešiem jau tie "pārejas periodi" mēdz ieilgt, tas nav nekas jauns.
Apskaties uz "Inter" sastāvu pret "Milan" un vēl pasaki, ka tur trūka superzvaigžņu (no rezervēm bija tikai Obi un Kastellaci), turklāt 30 minūtes spēlēja vairākumā. "Juventus" tiešām labi iepirkās, tomēr diez vai "Juves" sastāvu var pielīdzināt čempionu sastāvam. Sērensens diez vai tiktu iekļauts "Inter" pamatsastāvā.
Tad jau varam pavērst visu citādāk: Delneri ar savām problēmām tiek galā labāk nekā Benitess ar savējām. Tam gan es piekristu. Benitess tomēr nav nekāda Dieva dāvana, uz ko arī es norādu.