Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Delneri: ""Juventus" parasta komanda, par titulu cīnīsies citi"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Delneri: ""Juventus" parasta komanda, par titulu cīnīsies citi"
Luidži Delneri
Foto: digitale/Scanpix

Itālijas A Sērijas kluba Turīnas "Juventus" galvenais treneris Luidži Delneri savas komandas cerības uz titulu norakstījis jau pēc pirmajām divām kārtām, kurās izcīnīts viens punkts no iespējamajiem sešiem.

"Juventus" arī šogad pašmāju čempionātu sācis neveiksmīgi. Pirmajā kārtā 0:1 izbraukumā pret "Bari", bet vakar savā laukumā 3:3 pret "Sampdoria". Mača gaitā "Juve" divreiz bija vadībā (2:1, 3:2), taču izlaida no rokām svarīgus divus punktus.

Turīnas vienības galvenais treneris Luidži Delneri jau norakstījis komandas izredzes uz "scudetto". "Mēs un tituls? Nekādā gadījumā. "Juventus" ir parasta komanda, par titulu sacentīsies citi. Šajā mačā bijām labākā fiziskā kondīcijā nekā spēlē pret "Bari", taču bija problēmas aizsardzībā, kas neļāva izcīnīt uzvaru."

"Antonio Kasano vienmēr pratis uzsist no tālienes. Ne vienmēr iespējams atvairīt viņa sitienus, taču ciešāk segt gan ir iespējams. Ar šo uzdevumu galā netikām," Delneri komentēja "Sampdoria" līdera Kasano neitralizēšanas problēmas vakardienas mačā.

Delneri paudis cerību, ka "Juventus" sniegums uzlabosies pēc vairāku savainoto spēlētāju atgriešanās ierindā: "Rīt (pirmdien) pārbaudīsim Amauri situāciju, Horhe Martiness pagaidām vēl noteikti nav gatavs spēlēt. Formas uzlabojumi gaidāmi arī no Alberto Akvilani un Vinčenco Jakvintas."

"Juventus" pēc divām kārtām ar vienu punktu ieņem sev necilo 15. vietu. Līdere ar maksimāli iespējamajiem sešiem punktiem ir Veronas "Chievo". Nākamais mačs turīniešiem A sērijā svētdien, 19. septembrī, izbraukumā pret "Udinese".

     [+] [-]

, 2010-09-13 10:45, pirms 14 gadiem
Tas ir pezdec šitā pateikt. Par titulu cīnīsies Inter, Roma un Juventus. Varbūt izšaus Genoa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-13 11:04, pirms 14 gadiem
Maikl25 rakstīja: diezgan jocigi,savas komandas treneris,taa saka.... jaatlaiz butu
taa ir zinja speletajiem - sanemaas vechi, shitaa nedrikst! - un ipashniekiem - mums vajadzigs papildinajums aizsardziba
machs jau izdevaas lielisks, iznjemot to, ka Juve neizrava uzvaru. Krasics - loti labs, vispar uzbrukumam nav ko parmest, prieks skatities, bet aizsardziba joprojam...

     [+] [-]

, 2010-09-13 11:06, pirms 14 gadiem
Ilgi amatā viņš nepaliks...

  -1 [+] [-]

, 2010-09-13 11:34, pirms 14 gadiem
nu gan jociigs
Chievo ciiniisies par titulu un gaziis Inter no tronja

  -2 [+] [-]

, 2010-09-13 12:02, pirms 14 gadiem
mjaa, Juve peedeejos gados iet ar vien lielaakaa pakaljaa

  -1 [+] [-]

, 2010-09-13 12:34, pirms 14 gadiem
Carloz rakstīja: mjaa, Juve peedeejos gados iet ar vien lielaakaa pakaljaa
tas tapec ka nevar vairs paarejos sazvaniit un sarunāt

  -1 [+] [-]

, 2010-09-13 14:26, pirms 14 gadiem
Tituls šosezon nav prioritāte. Sākumā ir jāsaspēlē komanda un jāizveido ciets pamats zem kājām, lai gūtu panākumus ilgtermiņā. Materiāls ir labu labais. Ļoti gaidīju Krasiča pievienošanos "Juvei" un serbs nelika vilties. Viņš gan izskatās, gan spēlē kā Nedveds, un jau tagad pussargu var pieskaitīt pie "Serie A" lielākajām zvaigznēm.
Kas attiecas uz citiem, tad ļoti patīk Kvagliarellas aktivitāte. Kā jau redzējām, ar uzbrukuma veidošanu un realizāciju turīniešiem nevajadzētu būt problēmām. Cita lieta, ja paskatāmies uz aizsardzību. Malējie aizsargi nepārliecina, tāpēc centra aizsargiem nākas lāpīt viņu atstātos caurumus. Mota bija ļoti lēns un šķita diezgan sliktā fiziskajā formā. Storāri īpaši vainot nevar, jo aizsargu kļūdas bija nepiedodamas. Jābūt krietni aktīvākiem un agresīvākiem. Felipe Melo savukārt būtu jādzenā apkārt stadionam ar sūdainu mietu, kamēr sapratīs, ka tik rupjas kļūdas viduslīnijā nedrīkst taisīt. No otras puses brazīlietis bija samērā aktīvs un pietiekami agresīvs.
Del Pjēro kā jau vienmēr prieks vērot, tikai gadi dara savu, bet tāpēc jau ir reaktīvais Krasičs.

Kopumā "Juventus" spēle vērtējama ar + zīmi, jo otrajā puslaikā to vērot bija īpaši patīkami. Šosezon jādabū ceļazīme uz ČL, bet nākamajā no turīniešiem jau varēs prasīt arī titulu. Ticu un arī turpmāk ticēšu Delneri profesionalitātei.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-13 20:54, pirms 14 gadiem
ehh visu laiku gaidu, kad juve beidzot atdzīvosies, neticu, ka niņi nevar pretendēt uz titulu.uzvārdi ir, nauda ir, bet nav attieksmes, ja šadi runā pat galvenais treneris!