Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Nākamie trīs Itālijas Superkausi norisināsies Putna ligzdā; ''Milan'' atklāj akadēmiju Japānā

Nākamie trīs Itālijas Superkausi norisināsies Putna ligzdā; ''Milan'' atklāj akadēmiju Japānā
''Putna ligzda''
Foto: AP/Scanpix

1 : 1

Milan - Bari

Pēc Itālijas un Ķīnas organizāciju vienošanās kļuvis zināms, ka nākamās trīs Itālijas Superkausu spēles tiks aizvadītas pazīstamajā Pekinas stadionā - Putna ligzdā. Tikmēr AC ''Milan'' kļuvis par pirmo Itālijas klubu, kurš Japānā atvēris jauniešu akadēmiju.

Jau 2009. gadā, kad ''Lazio'' tikās ar ''Inter'', Superkausa spēle tika aizvadīta Putna ligzdā. Pēc tās tika secināts, ka Superkausa spēle popularizējusi Itālijas futbolu kā zīmolu un nesusi papildus ienākumus. Pēc pārrunām starp atbildīgajām Itālijas augstākās līgas ''Serie A'' un Ķīnas organizācijas ''United Vansen International Sports'' amatpersonām tika nolemts, ka nākamās trīs Superkausa spēles tiks aizvadītas pieminētajā Pekinas stadionā, kur norisinājās arī 2008. gada Olimpiskās spēles. Jāpiemin, ka Ķīnas televīzijas pēdējo 32 gadu laikā saviem skatītājiem piedāvājušas tikai trīs Itālijas čempionāta ''Serie A'' spēļu pārraides.

Tikmēr ''Milan'' atklājusi savu 12. jauniešu akadēmiju, kura bāzēsies Tokijā (Japāna). Āzijas tirgū ir liels naudas apgrozījums, tāpēc, dibinot jauniešu akadēmiju, ''Milan'' būs iespēja nopelnīt un popularizēt savu vārdu Japānā. Primārais uzdevumus būs jauno talantu meklējumi. Jāpiebilst, ka pašreizējais Japānas izlases treneris ir bijušais ''Milan'' futbolists Alberto Zakeroni, kurš saviem padotajiem šajā sezonā palīdzēja izcīnīt Āzijas kausu. Japānā šobrīd atrodas arī Spānijas klubu ''Barcelona'' un ''Valencia'' jauniešu akadēmijas.

Izmantotie resursi:
Football Italia - the Italian football website...

  +6 [+] [-]

, 2011-03-12 19:26, pirms 13 gadiem
kāda akadēmija,tur tač viss ir apstājies pēc zemestrīces!

  +6 [+] [-]

, 2011-03-12 19:38, pirms 13 gadiem
Vismaz kāds prieciņš bērniem, pēc tām šausmām kas bija vakar!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-12 20:00, pirms 13 gadiem
All-In-One* rakstīja: Vismaz kāds prieciņš bērniem, pēc tām šausmām kas bija vakar!
Šodien vēl atomreaktors uzsprādzis...

     [+] [-]

, 2011-03-12 20:25, pirms 13 gadiem
Un ko pašiem itāļiem, nāksies Superkausu skatīties mājās pie teļuka?! Jo diez vai daudzi dosies uz Ķinu skatīties dzīvajā. Kam tad tas kauss domāts - itāliem vai ķīnīzeriem?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-12 21:01, pirms 13 gadiem
AIR rakstīja: Un ko pašiem itāļiem, nāksies Superkausu skatīties mājās pie teļuka?! Jo diez vai daudzi dosies uz Ķinu skatīties dzīvajā. Kam tad tas kauss domāts - itāliem vai ķīnīzeriem?
Ķīniešiem un kluba finansēm. Arī Francijā tagad, lai apgūtu jaunus tirgus, piekopj praksi Superkausu spēlēt ārpus Francijas - iepriekšējie fināli notika Monreālā un Tunisā.

     [+] [-]

, 2011-03-13 14:27, pirms 13 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Ķīniešiem un kluba finansēm. Arī Francijā tagad, lai apgūtu jaunus tirgus, piekopj praksi Superkausu spēlēt ārpus Francijas - iepriekšējie fināli notika Monreālā un Tunisā.
Monreāla un Tunisa abas ir bijušajās franču zemēs ar lielus frančvalodīgo īpatsvaru, pie tam reatīvi viegli sasniedzmas no kontinentālās Francijas. Itāļu lēmums ir daudz ekstrēmāks, ja arī ne ļoti pārsteidzošs.

     [+] [-]

, 2011-03-21 09:07, pirms 13 gadiem
[quote all_in_one]
Vismaz kāds prieciņš bērniem, pēc tām šausmām kas bija vakar!
[/quote
nejauc Ķīnu ar Japānu pajol !!! Ķīnā nekas nav noticis !!!