Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Indzagi sezona beigusies, bet vai karjera?

Indzagi sezona beigusies, bet vai karjera?
Filipo Indzagi
Foto: AP/Scanpix

AC ''Milan'' uzbrucējam Filipo Indzagi pēc ceļgala muskuļu saišu savainojuma, kuru viņš ieguva pēdējā Itālijas augstākā čempionāta ''Serie A'' spēlē pret ''Palermo'', bez fiziskas slodzes nāksies izlaist aptuveni sešus mēnešus. Tas nozīmē, ka Indzagi, visticamāk, šī sezona ir beigusies.

Pēc vakar izcīnītās uzvaras savā laukumā pār ''Palermo'' (3:1), Milānas klubs varēja svinēt nokļūšanu līdera godā vietējā čempionātā. Tomēr svinības nomelnoja fakts, ka divi no ''Milan'' spēlētājiem aizvadītajā spēlē bija guvuši savainojumus.

Viens no savainotajiem spēlētājiem ir 37 gadus vecais Filipo Indzagi, kuram šorīt tika veiktas vairākas medicīniskās pārbaudes. Atklājās, ka Pipo ir savainots meniska skrimslis kreisajam celim. Ārsti noteikuši, ka nepieciešama operācija, lai bijušais ''Juventus'' futbolists kādreiz atgrieztos laukumā. Savainojuma dziedēšanas laiks varētu būt līdz sešiem mēnešiem ilgs.

Tas nozīmē, ka Indzagi šī sezona praktiski ir beigusies. Līdz ar to radies jautājums, vai leģendārais itāļu uzbrucējs, kurš ar 70 gūtiem vārtiem Čempionu līgā dala pirmo vietu kā visu laiku rezultatīvākais spēlētājs ar ''Schalke 04'' uzbrucēju Raulu Gonsalesu un ar 125 gūtajiem vārtiem AC ''Milan'' sastāvā, apsteidzot Marko Van Bastenu, ieņem sesto vietu visu laiku rezultatīvāko ''Milan'' spēlētāju sarakstā, spēs turpināt spēlēt visaugstākajā līmenī pēc savainojuma sadziedēšanas.

“Dzīvē un futbolā tā notiek. Vienu brīdi tu spēlē un cīnies, bet nākamajā savās rokās turi savainoto celi. Es un daudzi citi apzināmies, ka atgriezties laukumā man būs grūti, tomēr es negrasos padoties. Ticiet man, darīšu visu, lai pierādītu, ka šīs nav manas karjeras beigas. Tā būs kā daļa pateicības ilggadējiem kluba līdzjutējiem,'' izteicās Indzagi.

Otrs savainotais ''Milan'' spēlētājs ir Alešandre Patu, kurš laukumu vakar pameta klibodams. Viņš guva nelielu augšstilba sastiepumu, kas viņam liegs piedalīties svētdienas derbijā pret Milānas ''Inter''. Brazīliešu uzbrucējam nāksies izlaist arī 20. novembra spēli pret ''Fiorentina'' un 17. novembra Brazīlijas izlases pārbaudes spēli pret Argentīnu.

Izmantotie resursi:
Football Italia - the Italian football website...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-11 23:45, pirms 14 gadiem
nekur viņš nebeigs karjeru. zb jau šitie raksti pēc dubļa pret Real par to, ka Pipo ir vecs utt. jābūt otrādi. bet pats teica nesen, ka var spēlēt līdz 40, jo ir laimīgs uz laukuma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-12 12:22, pirms 14 gadiem
Robinju bus iespeja izcelties, ko vinjs ari pret Parma izdarija..

  +1 [+] [-]

, 2010-11-12 16:55, pirms 14 gadiem
Inzaghi jāspēlē un jāapsteidz Raulu! tas ir 100%
Man baigi žēl Pato, viņš spēlē gandrīz tik pat ilgi cik guļ savainojumos Viņam būtu jāspēlē un jāspēlē un vēlreiz jāspēlē, iespējams, ka tieši viņš būs nakamais Brazil Ronaldo!!! Viņā ir tāds potenciāls, lai viņam veicas!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-12 16:56, pirms 14 gadiem
basiiiccc rakstīja: Robinju bus iespeja izcelties, ko vinjs ari pret Parma izdarija..
Rubinho ir nožēlojams, ceru, ka nebūs uz laukuma derbijā!
Nav brīnums, ka RM un MC no viņa gribēja tikt vaļā...