Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

papildināts ''Milan'' izspēlē astoņu vārtu trilleri ; ''Inter'' uzvar, bet ''Roma'' un ''Juventus'' zaudē

''Milan'' izspēlē astoņu vārtu trilleri ; ''Inter'' uzvar, bet ''Roma'' un ''Juventus'' zaudē
AC ''Milan'' futbolista Robinju emocijas spēles laikā
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas augstākajā čempionātā ''Serie A'' šodien aizvadītas deviņas no desmit 19. kārtas spēlēm. AC ''Milan'' savā laukumā aizvadīja trillera cienīgu spēli pret ''Udinese'' (4:4). Milāniešu labā neizšķirtu priekšpēdējā kompensācijas laika minūtē izrāva uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs. ''Sampdoria'' citā spēlē ar 2:1 uzvarēja AS ''Roma'' futbolistus, bet Leonardu vadītie Milānas ''Inter'' spēlētāji ar 2:1 viesos pārspēja ''Catania''.

Makedas debijā ''Sampdoria'' pieveic ''Roma''

Kluadio Ranjeri vadītā ''Roma'' viesos tikās ar devītajā vietā esošo ''Sampdoria''. Pirmā iespēja radās mājiniekiem, tomēr Guberti piespēle bija par neprecīzu, lai pie vārtiem esošais uzbrucējs Poci spētu ar galvu aizsniegties līdz bumbai. Līdzīga situācija radās arī romiešiem 18. minūtē. Tikai šoreiz atšķirība bija tā, ka uzbrucējs Vučiničs nevis meklēja savu partneri Boriello, bet gan apskrēju vienu aizsargu un trieca bumbu tālajā vārtu stūrī. Iespaidīgi vārti un ''Roma'' ar 1:0 bija vadībā. Dženovas pilsētas futbolisti atbildēja ar Reto Cīglera šāvienu no 30 metriem, kas lidoja vārtiem secen. Viesi neapstājās, un pēc Menesa un Vučiniča saspēles izdevība radās Boriello – viņa sitienu ar pirksta galiem atsita ''Sampdoria'' vārtsargs Kurči. Pirms puslaika beigām mājinieku uzbrucējs Gvido Marilungo izšķērdēja labu izdevību, un abas komandas devās uz garderobēm.

Otrajā puslaikā pagrieziena punkts sekoja 55. minūtē, kad pēc ''Roma'' aizsarga Žuana kļūdas mājinieks Angelo Palombo devās soda laukumā, kur pēc niecīga kontakta ar vārtsargu krita. Tiesnesis vārtsargam Seržiu piešķīra sarkano kartīti un ''Sampdoria'' - pendeli, ko veiksmīgi realizēja Poci. Spēlēdami vairākumā, dženoviešiem 77. minūtē laukumā devās no Mančestras ''United'' izīrētais Frederiko Makeda, kurš pēc uznākšanas gandrīz guva vārtus – viņa sitiens ar galvu no sešiem metriem bija neprecīzs.

Mājinieki savu panāca 83. minūtē, kad Guberti izmantoja vēl vienu ''Roma'' aizsarga Žuana rupju kļūdu un raidīja bumbu garām Seržiu aizstājējam Doni. Spēles beigās ''Sampdoria'' paspēja palikt mazākumā – otras dzeltenās kartītes nopelnīja Lukini un Gastaldello, tomēr izraut neizšķirtu neizdevās. ''Sampdoria'' parādīja savus muskuļus galvaspilsētas klubam un uzvarēja ar 2:1.

Kambiaso divi vārti palīdz ''Inter'' uzvarēt un atgūt optimismu

Pēc ceturtdien izcīnītās uzvaras pār ''Napoli'' ar 3:1 iedvesmotie Milānas futbolisti šodien viesos tikās ar 13. vietā esošo ''Catania''. Spēles sākumā komandas apmainījās ar momentiem – vispirms ''Catania'' uzbrucējs Maksi Lopess gandrīz izlauzās cauri ''Inter'' aizsardzībai, bet vēlāk otrā laukuma galā pēc Maikona centrējuma bumbu vārtsargam rokās raidīja Dejans Stankovičs. Veiksmi no 27 metriem izmēģināja mājinieku aizsargs Pablo Alvaress, bet vēlāk ''Inter'' pussargs Tjago Mota sitiens lidoja pāri vārtu konstrukcijai.

Otro puslaiku labāk iesāka ''Catania'' futbolisti. Vispirms kreisās malas aizsargs Čiro Kapuano apspēlēja divus ''Inter'' aizsargus un sita pāri vārtiem, bet vēlāk pussargam Pablo Ledezmam gandrīz izdevās izmantot nelielu ''Inter'' aizsarga Kristiana Kivu kļūdu, tomēr viņa sitienu ar pūlēm atvairīja viesu vārtsargs Kastelaci. Bīstamas izskatījās abas vienības. Turpinājumā ''Catania'' vārtsargam Anduharam nācās glābt savu komandu pēc Milito raidījuma, bet 68. minūtē pēc ātra pretuzbrukuma tuvu vārtu guvumam bija mājinieku uzbrucējs Maksi Lopess, tomēr atkal vietā bija Kastelaci.

Rezultāts beidzot tika atklāts 71. minūtē – pēc neliela haosa ''Inter'' aizsardzībā bumba zem pārliktņa vārtos raidīja Gomess, 1:0 ''Catania''. ''Inter'' atbildēja nekavējoties – Stankovičs vienu pret vārtsargu izvirzīja Kambiaso, kurš 74. minūtē panāca 1:1. Viesi savu pozicionālo pārsvaru 79. minūtē pārvērta vēl vienā vārtu guvumā. Pēc filigrānas Maikona piespēles soda laukumā ar galvu precīzi sita pieminētais argentīnietis Kambiaso, un 2:1 ''Inter''. Iespēja panākt 3:1 bija Milito, bet viņa sitiens gāja vārtiem secen, un Milānas klubs jauno gadu ar jauno treneri Leonardu iesākuši pozitīvi, tomēr ''Inter'' atrodas joprojām tikai septītajā vietā.

''Milan'' izspēlē astoņu vārtu trilleri ar ''Udinese''

Līdere ''Milan'', kura pirms 19. kārtas bija iekrājusi piecu punktu pārsvaru pār ''Lazio'', lūkoja savā ''San Siro'' stadionā uzvarēt ''Udinese''. Uzdevums neizrādījās tik vienkāršs. Pirms vārtu biruma izdevības radās mājinieku uzbrucējiem – Alešandre Patu no labas pozīcijas netrāpīja mērķī, Robinju bumbu trieca apaļo priekšmetu pāri. Otrā laukumā ''Milan'' vārtsargs parādīja savu klasi un atvairīja efektīvu ''Udinese'' vienības līdera Di Natales raidījumu. Čempionāta rezultatīvākais futbolists 35. minūtē panāca savu – pēc tam, kad bumba pēc viņa komandas biedra Inlera sitiena atleca no vārtu staba, viņš lēcienā to sita vārtu tīklā, 1:0 ''Udinese''. Pēdējā pirmā puslaika minūtē Ibrahimovičs izdarīja visu pareizi un atrada vārtu priekšā esošo Patu, kurš bez problēmām izlīdzināja rezultātu.

Otrā puslaika 53. minūtē viesi no Udīnes atkal izvirzījās vadībā – labu sezonu aizvadošais čīlietis Aleksis Sančess vispirms noskrēja aizsargu Danieli Boneru un pēc tam lēcienā ar galvu pārspēja vārtsargu ''Milan'' vārtsargu Ameliu. Izskatījās, ka ''Udinese'' rezultāta ziņā aizbēgs no mājiniekiem, jo 66. minūtē pēc tam, kad Klarenss Zēdorfs zaudēja bumbu laukuma vidusdaļā, Di Natale uztvēra partnera piespēli un tika galā gan ar ''Milan'' aizsargu Boneru, gan vārtsargu Ameliu, un jau 3:1 ''Udinese'' labā. Di Natalem šie jau 13. vārti sezonā. Neizskatījās, ka ''Milan'' atgūsies, jo Ibrahimoviča sitiens no 13 metriem lidoja pāri, bet 18. kārtas varoņa ''Milan'' rindās Rodneja Streisera sitienu lielisku atvairīja ''Udinese'' vārtsargs Samirs Handanovičs.

Desmit minūtes pirms beigām ''Milan'' sāka atspēlēšanos. Vispirms 79. minūtē veiksme uzsmaidīja brazīlietim Tagu Silvam, pēc kura centrējuma bumbas lidojuma virzienu izmainīja viesu aizsargs Mehdi Benatia, un Handanovičam nebija pa spēkam aizsniegties līdz bumbai. Tikai pēc trīs minūtēm laukumā uznākušais Antonio Kasano piespēlēja Patu, kurš atbrīvojās no sedzēja un panāca 3:3. Nekas vēl nebija beidzies, un pirmspēdējā pamatlaika minūtē ''Udinese'' izmantoja savu izdevību pretuzbrukumā, kā rezultātā vārtus guva laukumā uznākušais Žermans Deniss, 4:3 ''Udinese''. Pēdējais vārds piederēja lielajam zviedru uzbrucējam Ibrahimovičam, kurš pēc Kasano piespēles atrada ceļu pretī vārtiem, izlīdzināja rezultātu un pielika punktu šim trillerim. ''Milan'' pēc šī neizšķirta ''Napoli'' tabulā apsteidz par četriem punktiem.

Kavani hetriks otro reizi šogad pazemo ''Juventus''

Turīnas ''Juventus'' viesojās Neapolē, kur tikās ar trešajā vietā esošo ''Napoli''. Pirmā labā izdevība radās mājiniekiem, kuri to arī izmantoja – pēc pussarga Kristiana Madžo piespēles uzbrucējs Edinsons Kavani apsteidza ''Juventus'' aizsargus un ar galvu raidīja bumbu vārtos, 1:0 ''Napoli'' labā. No savainojuma nesen atgriezies Juves uzbrucējs Amauri, kurš bija tuvu rezultāta izlīdzināšanai, tomēr mājinieku vārtsargs De Sanktiss efektīvā lēcienā atvairīja viņa sitienu.

Turpinājumā savu lomu nospēlēja tiesnesis, kurš neieskaitīja jaunā Juves uzbrucēja Lukas Toni vārtu guvuma pēc stūra sitiena, jo viņš saskatīja, ka bijušais ''Genoa'' futbolists pārkāpis noteikumus pret De Sanktisu. Jāteic, ka samēra skarbs tiesneša lēmums, jo De Sanktiss pats metās cīņā un uzskrēja virsū pretinieku uzbrucējam Toni. ''Juventus'' veidoja vairākus uzbrukumus, kamēr ''Napoli'' uzbrucējs Kavani ar savu otro pieskārienu spēlē guva savus otros vārtus. Urugvajietis pēc Andrea Dosenas piespēles uzvarēja gaisa divcīņā un arī šoreiz ar galvu pārspēja vārtsargu Storari, 2:0 ''Napoli''

Otrā puslaikā ''Juventus'' turpināja uzbrukt daudzsološi, bet bumba vārtos negāja. Uzmanības centrā vēlreiz bija Amauri, kura centienus apslāpēja mājinieku vārtsargs De Sanktiss. Kamēr Juve centās, ''Napoli'' darīja. Trešos vārtus Neapoles futbolistu labā guva neviens cits kā Kavani, kurš 56. minūtē pēc Mareka Hamšika piespēles lēcienā to izdarīja ar... galvu. Urugvajietis, kurš tagad kļuvis par rezultatīvāko, varēja gūt vēl savus ceturtos vārtus spēlē, tomēr viņa partnera Ezekjela Laveci darbības rezultātā Kavani nonāca sarežģītā situācijā, un viņa sitiens vārtsargam Storari problēmas nesagādāja. ''Napoli'' savas izdevības izmantoja un uzvarēja ''Juventus'' ar 3:0. ''Juventus'' otrais zaudējums šogad, un pēdējās divās spēlēs vecās senjores vārtu attiecība ir 1:7.

Citās spēlēs. Otrajā vietā esošā Romas ''Lazio'' pārsteidzoši savā laukumā piedzīvoja zaudējumu pret priekšpēdējā pozīcijā esošo ''Lecce'' vienību. Atspēlēties pa spēkam bija arī ''Fiorentina'', kura, pēc pirmā puslaika atrodoties iedzinējos ar 0:2, pēdējās 18 spēles minūtēs guva trīs vārtus un izcīnīja uzvaru. ''Parma'', kas iepriekšējā kārtā ar 4:1 sasita ''Juventus'', šodien savā laukumā ar 1:2 atzina ''Cagliari'' pārākumu, bet ''Palermo'' izspēlēja bezvārtu neizšķirtu ar Veronas ''Chievo''.

Itālijas čempionāts, 19. kārta

DatumsSpēleRezultātsVārtu guvēji
6.01Catania – Inter Milan1:2 (0:0)Gomess 71' – Kambiaso 74' 79'
6.01Chievo - Palermo0:0 (0:0)-
6.01Parma - Cagliari1:2 (0:2)Džovinko 54' – Akvafreska 22' 32'
6.01AC Milan – Udinese4:4 (1:1)Patu 45' 82'; Benatia 78' (s.v.); Ibrahimovičs 90' – Di Natale 35' 66'; Sančess 53'; Deniss 89'
6.01Lazio – Lecce1:2 (0:1)Mauri 47' – Muslera 39' (s.v.); Grosmillers 74'
6.01Fiorentina – Brescia3:2 (0:2)Džilardino 72'; Santana 72'; Ljajičs 88' – Diamanti 30'; Kordova 45'
6.01Cesena – Genoa0:0 (0:0)-
6.01Bari – Bologna0:2 (0:1)Ekdals 38'; Di Vaio 69'
6.01Sampdoria – AS Roma2:1 (0:1)Poci 58' (11m); Guberti 84' – Vučiničs 18'
6.01Napoli - Juventus3:0 (2:0)Kavani 20' 26' 53'

Turnīra tabula

VKomandaSUNZV.A.P
1.Milan19124334:1740
2.Napoli19113531:2136
3.Lazio19104525:1834
4.Roma1995527:2432
5.Palermo1994632:2231
6.Juventus1987433:2531
7.Inter1785425:1629
8.Udinese1983827:2527
9.Sampdoria1868420:1726
10.Bologna1967619:2524*
11.Cagliari1965821:1823
12.Fiorentina1865720:2023
13.Genoa1865713:1523
14.Chievo1957719:2122
15.Parma1957718:2322
16.Catania1956817:2421
17.Cesena1854913:2119
18.Lecce19531118:3618
19.Brescia19431215:2615
20.Bari19351112:2814

- *''Bologna'' noņemts viens punkts par nodokļu nemaksāšanu

Rezultatīvākie spēlētāji

VFutbolistsKlubsVārti
1.Edinsons KavaniNapoli13
2.Di NataleUdinese13 (2)
3.Marko Di VaioBologna11
4.Zlatans IbrahimovičsMilan10 (2)
5.Fabio KvaljarellaJuventus9
6.Marko BorielloRoma9(1)
7.Samuels Eto'oInter Milan9 (3)
8.Alešandre PatuAC Milan8
9.Alesandro MatriCagliari8 (1)

Catania – Inter Milan 1:2

AC Milan – Udinese 4:4

1 2 3 82 komentāri

     [+] [-]

, 2011-01-09 21:55, pirms 13 gadiem
Pēc tabulas sanāk, ka visas spēles notikušas 6.01...

  -2 [+] [-]

, 2011-01-09 21:57, pirms 13 gadiem
Nuu aizsardzība Milānai švaka...

  -1 [+] [-]

, 2011-01-09 22:01, pirms 13 gadiem
labas spēles šodien Itālijā. prieks par Di Vaijo kārējiem vārtiem, nu un, protams, lieliskais Vučiničs. šis čalis māk sist skaisti.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-09 22:01, pirms 13 gadiem
Bonera.....ai ai ai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-01-09 22:04, pirms 13 gadiem
Boneru, Antonīni un Zēdorfu vajag nošaut, pārējie drīkst dzīvot. Kasano izskatās labi iejuties, gaidu viņa optimālo fizisko formu, tad būs vēl interesantāk.

     [+] [-]

, 2011-01-09 22:10, pirms 13 gadiem
Tuures antivaronis,neskatoties,kas notiks Napoli-Juve speelee ir Huans.Nu kur tad tik sliktu puslaiku var nospeeleet.Nezinu,kaadeelj Ranjeerii vinju uzmainiija,bet taa vareetu buut viena no visu laiku sliktaakajaam mainjaam.
Vuchinichs pirmajaa puslaikaa bija zveers.Visu,kam vinjsh pieskaaraas paarveerta zeltaa.Varbuut vajadzeeja sadaliit savu magjiju vienliidziigi pa abiem puslaikiem.
Pa to laiku Kavani izvirza Napoli vadiibaa.Vinjsh arii "miil" Juvi.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-09 22:11, pirms 13 gadiem
Lieliska spēle Kambiaso Inter rindās, bet nu Milānai 4-4 pret Udinese. Kaut kas negaidīts! Prieks, ka Ibrahimovičs tomēr beigās izrāvis punktu.

     [+] [-]

, 2011-01-09 22:13, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Lieliska spēle Kambiaso Inter rindās, bet nu Milānai 4-4 pret Udinese. Kaut kas negaidīts! Prieks, ka Ibrahimovičs tomēr beigās izrāvis punktu.
Kambiaso raadiija piemeeru uzbruceejiem,kas jau cik ilgi nevar guut vaartus.Buutiibaa uzvara ar gribasspeeku.

     [+] [-]

, 2011-01-09 22:15, pirms 13 gadiem
Droši vien šosezon Milānai nebija (un cerams, ka nebūs) tādu spēļu kā šī, kas uzskatāmi parādīja, kas notiek, kad Nestu nepieciešams aizvietot. Pēc Onyewu atdošanas uz Twente, atliek 2 varianti - Yepes un Bonera. Domāju, ka 90% Milānas fanu būtu tikai laimīgi, ja laukumā parādītos kolumbietis nevis itālis (un ne tikai šīs spēles dēļ). Ja būt ļoti bargam, tad Boneru var vainot visos 4 ielaistajos vārtos, taču sliktākais ir tas, ka tā notiek vienmēr, kad pretim iziet komanda ar nedaudz spēcīgāku uzbrukumu.
Bez šaubām, izvilktā spēle ir liels sasniegums un esmu drošs, ka ar 100% gatavu Kassano spēle uzbrukumā ies vēl vienkāršāk, taču, ja Allegri nesapratīs, kurā vietā jāatrodas Boneram un Seedorfam (uz kura sirdsapziņas ir 3. ielaistie vārti un nekas neparādīts uzbrukumā), tad baidos, ka Milānas līdzjutējiem būs vēl daudz vilšanos līdz sezonas beigām...

  +4 [+] [-]

, 2011-01-09 22:37, pirms 13 gadiem
Inter Leonardo vadībā 2 uzvaras divās spēlēs varbūt tomēr viņam kaut kas izdosies

  +3 [+] [-]

, 2011-01-09 22:45, pirms 13 gadiem
jā, Makavelī, Žuans ir tūres neveiksminieks. iegāza Romu. bet kā Kasāno iejūtas Milānā. otrajā mačā iznāk uz maiņu (ja nemaldos) un noorganizē vārtus. šodien pat divus.

     [+] [-]

, 2011-01-09 23:01, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: jā, Makavelī, Žuans ir tūres neveiksminieks. iegāza Romu. bet kā Kasāno iejūtas Milānā. otrajā mačā iznāk uz maiņu (ja nemaldos) un noorganizē vārtus. šodien pat divus.
Jap,taa ir.Krievs ljoti prieciigs bija,kad Kasaano izkaartoja vaartus Straseram.Komenteetaajs teica,ka esot skatiijies draudziibas speeli pret to araabu komandu un jau tajaa esot ieziimeejusies tendence,kas Kasaano raksturo vairaak kaa piespeeleetaaju,asistentu(ja taa var teikt) nekaa uzbrukumu nosleedzeeju.Pashlaik viss taa arii iet.Domaaju paies kaads meenesis kameer Kasaano iejutiisies kaartiigi un saaks pats njemt speeli uz sevi.Lai taa notiktu vispirms vinjam,protams, jaaizkaro vieta saakumsastaavaa.
Pa to laiku Kavani jau guvis hat-tricku.Nu jopcik,kas shodien notiek vispaar.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-09 23:12, pirms 13 gadiem
Atkal Džovinko ieliek banku Žēl, Palermo neiet izbraukumā, diezgan liels pārsteigums par Lečes uzvaru. 4:4 Milānā? No surprise, tur tak tikai pāris cilvēki mak spēlēt aizsardzībā. Bet Bonēra, toč ir klauns, ja vēl atcerās, ka Parmas laikos skaitījās viens no labākajiem Serie A aizsargiem... Laikam karma.

     [+] [-]

, 2011-01-09 23:32, pirms 13 gadiem
"Milan" aizsardzība izskatās gluži kā šogad "Juventus" aizsardzības līnija, respektīvi, nekā. 4 vārti bija tieši tik, cik "Milna" bija jāielaiž. Ja ne Ibrahimoviča un Kasāno centība uzbrukumā, gan jau būtu arī "zāģis", bet galu galā laimīgs viens punkts. Žuanu derētu aizsūtīt uz cirku pamācīties, kā jāspēlē futbols, jo sliktāk kā šodien jau nu nenospēlētu.

Jāgaida trešdiena, kad Itālijas kausa mačā "Juventus" rindās pēc savainojuma izārstēšanas atgriezīsies Bufons. Vēl jāatzīmē, ka Toni savā pirmajā spēlē "Juventus" sastāvā izskatās krietni labāk par to pašu Amauri. Uh, kā "Juvei" pietrūkst Kvaljarellas!

     [+] [-]

, 2011-01-09 23:37, pirms 13 gadiem
nu, Amauri arī bija ass šodien. žēl, ka nomainīja viņu, jo no Pjēro jēgas nekādas nav.

     [+] [-]

, 2011-01-09 23:46, pirms 13 gadiem
makaweli rakstīja: Jap,taa ir.Krievs ljoti prieciigs bija,kad Kasaano izkaartoja vaartus Straseram.Komenteetaajs teica,ka esot skatiijies draudziibas speeli pret to araabu komandu un jau tajaa esot ieziimeejusies tendence,kas Kasaano raksturo vairaak kaa piespeeleetaaju,asistentu(ja taa var teikt) nekaa uzbrukumu nosleedzeeju.Pashlaik viss taa arii iet.Domaaju paies kaads meenesis kameer Kasaano iejutiisies kaartiigi un saaks pats njemt speeli uz sevi.Lai taa notiktu vispirms vinjam,protams, jaaizkaro vieta saakumsastaavaa.
Man gan šķiet, ka Kasāno arī Sampā bija atvirzītais uzbrucējs un lielā mērā uzņēmās spēles veidotāja funkcijas, un ka tieši ar tādu domu Milāna viņu iegādājās.

     [+] [-]

, 2011-01-09 23:51, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Man gan šķiet, ka Kasāno arī Sampā bija atvirzītais uzbrucējs un lielā mērā uzņēmās spēles veidotāja funkcijas, un ka tieši ar tādu domu Milāna viņu iegādājās.
Taa bija,taa bija.Te es vnk domaaju to taadaa kontekstaa,ka tur vinjsh bija galvenais cilveeks ap kuru buuveejaas komanda,bet Milaanaa vinjsh ir tikai viens no "dzhekiem".Pie tam vinjam ir slikta pieredze ja runaajam par speeleeshanu grandos.Nu redzeesim vai lauliibas buus vinju padariijushas par mieriigaaku cilveeku un speeleetaaju.

     [+] [-]

, 2011-01-09 23:51, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: nu, Amauri arī bija ass šodien. žēl, ka nomainīja viņu, jo no Pjēro jēgas nekādas nav.
Toni bija vismaz 2x labāks, vismaz pirmajā puslaikā. Jā, šodien tiešām nebija Del Pjēro diena, bet Amauri jau tā pat neko nevar realizēt, ja neskaita sava deguna asiņošanu.

     [+] [-]

, 2011-01-09 23:55, pirms 13 gadiem
makaweli rakstīja: Taa bija,taa bija.Te es vnk domaaju to taadaa kontekstaa,ka tur vinjsh bija galvenais cilveeks ap kuru buuveejaas komanda,bet Milaanaa vinjsh ir tikai viens no "dzhekiem".Pie tam vinjam ir slikta pieredze ja runaajam par speeleeshanu grandos.Nu redzeesim vai lauliibas buus vinju padariijushas par mieriigaaku cilveeku un speeleetaaju.
Sampā jau nu noteikti centrālā figūra bija Pacīni. Varbūt pirmajā sezonā vēl Antonio skaitījās galvenais. Nez, es jau domāju, ka dabūs beņķi pasildīt, kad The Duck uzņems optimālo kondīciju un Pirlo būs atpakaļ. Alegri negrib spēlēt ar 2 DFM, kgan sen jau vajadzētu. Kādam vietas nepietiks, redzēsim.

     [+] [-]

, 2011-01-09 23:59, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Toni bija vismaz 2x labāks, vismaz pirmajā puslaikā. Jā, šodien tiešām nebija Del Pjēro diena, bet Amauri jau tā pat neko nevar realizēt, ja neskaita sava deguna asiņošanu.
Interesanta piebilde par Amauri Bet, ja nopietni, tad Juventus pēc Quagliarellas savainojuma sāk atgādināt veco Ferraras & Zaccheroni Juventus komandu... Man nav ne mazākās nojausmas kā ar Amauri, Toni un Del Piero uzbrukumā, Juventus varēs turēties rezultatīvāko komandu augšgalā, kā līdz šim brīdim.

     [+] [-]

, 2011-01-09 23:59, pirms 13 gadiem
nu Naopli ar Kavani vienkārši iznīcināja to smieklīgo Juvi

     [+] [-]

, 2011-01-10 00:04, pirms 13 gadiem
nav jau jābrīnās ka Juve izlidoja no EL ,jo spēlē vienkārši nožēlojami,kādi vēl te var būt sapņi nākamsezon spēlēt ČL

     [+] [-]

, 2011-01-10 00:06, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Sampā jau nu noteikti centrālā figūra bija Pacīni. Varbūt pirmajā sezonā vēl Antonio skaitījās galvenais. Nez, es jau domāju, ka dabūs beņķi pasildīt, kad The Duck uzņems optimālo kondīciju un Pirlo būs atpakaļ. Alegri negrib spēlēt ar 2 DFM, kgan sen jau vajadzētu. Kādam vietas nepietiks, redzēsim.
Nepiekritīšu tam, ka Pazzini spēlēja vijoli Sampdorijā. Bet par AC Milan - nedomāju, ka arī te būs problēmas - ja jau Seedorfs tik bieži tiek pie spēles laika... Var piemēram darīt tā (pēc standarta shēmas 4-4-2), ka spēka spēli centrā nodrošināt ar Gattusso/Boatenga/Flamini/Ambrosini palīdzību, savukārt Pirlo likt laukuma dziļumā un Cassano zem uzbrucējiem (Pato un Ibra). Ir daudz dažādu variantu - šis kā visvienkāršākais, turklāt jāatceras, ka spēlētāji arī gūst savainojumus.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-10 00:07, pirms 13 gadiem
Ak Dievs, vēl viens heiteris-glory hunters. Man nez kāpēc liekas, ka Serie A fani šeit ir paši inteleģentākie. Jā, ok, dažreiz paķeram viens otru uz zoba, bet neizrādām tādas tupuma pazīmes pie citu čempju rakstiem, vismaz bez pamatota iemesla.

     [+] [-]

, 2011-01-10 00:10, pirms 13 gadiem
keisx_89 rakstīja: Nepiekritīšu tam, ka Pazzini spēlēja vijoli Sampdorijā. Bet par AC Milan - nedomāju, ka arī te būs problēmas - ja jau Seedorfs tik bieži tiek pie spēles laika... Var piemēram darīt tā (pēc standarta shēmas 4-4-2), ka spēka spēli centrā nodrošināt ar Gattusso/Boatenga/Flamini/Ambrosini palīdzību, savukārt Pirlo likt laukuma dziļumā un Cassano zem uzbrucējiem (Pato un Ibra). Ir daudz dažādu variantu - šis kā visvienkāršākais, turklāt jāatceras, ka spēlētāji arī gūst savainojumus.
Šaubos vai Rubiņju, Kasāno spēs samierināties ar lielāko daļu spēļu sākšanu no beņķa. Ego pārāk lieli, būs konflikti, domāju ka diezgan skaļi. Ja jau pat Zēdorfs atļaujās rūkt par mazo spēles laiku... Pa manam tur tādi Gatūzo, Zēdorfi ar sūdainu mietu jādzen prom un jāspēlē ar 4-2-3-1. Tad vismaz visi superstāri tiks sastāvā, nebūs konfliktu.

     [+] [-]

, 2011-01-10 00:10, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Sampā jau nu noteikti centrālā figūra bija Pacīni. Varbūt pirmajā sezonā vēl Antonio skaitījās galvenais. Nez, es jau domāju, ka dabūs beņķi pasildīt, kad The Duck uzņems optimālo kondīciju un Pirlo būs atpakaļ. Alegri negrib spēlēt ar 2 DFM, kgan sen jau vajadzētu. Kādam vietas nepietiks, redzēsim.
Pacīni bija smailes uzbrucējs, komanda spēlēja uz viņu, bet spēli manuprāt taisīja tieši Kasāno. Jā, nez kā skandālists reaģēs, kad atkal nebūs pirmais ciemā, bet "viens no" - laiks rādīs.

     [+] [-]

, 2011-01-10 00:24, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Ak Dievs, vēl viens heiteris-glory hunters. Man nez kāpēc liekas, ka Serie A fani šeit ir paši inteleģentākie. Jā, ok, dažreiz paķeram viens otru uz zoba, bet neizrādām tādas tupuma pazīmes pie citu čempju rakstiem, vismaz bez pamatota iemesla.
inteliģentākie?...var jau būt..es tik sāku nedaudz intresēties par Aseriu,un mani pirmie iespaidi ir tādi kādi tie ir,man liekas Juve spēlē nožēlojami smieklīgi,citam noteikti liekas savādāk...par to pavilkšanu uz zobu ja jau tik inteliģents jūties sapratīsi ka nav tev adresēts,un Aserijas atbalstītāji ir diezgan bieži ciemiņi arī citos čempjos,it īpaši viens indivīds...

  -1 [+] [-]

, 2011-01-10 01:26, pirms 13 gadiem
Bronsons rakstīja: inteliģentākie?...var jau būt..es tik sāku nedaudz intresēties par Aseriu,un mani pirmie iespaidi ir tādi kādi tie ir,man liekas Juve spēlē nožēlojami smieklīgi,citam noteikti liekas savādāk...par to pavilkšanu uz zobu ja jau tik inteliģents jūties sapratīsi ka nav tev adresēts,un Aserijas atbalstītāji ir diezgan bieži ciemiņi arī citos čempjos,it īpaši viens indivīds...
Ja neesi pamanījis, tad pie A sērijas rakstiem Tu esi praktiski vienīgais, kurš izceļas ar infantiliem komentāriem, bet savukārt pie rakstiem par EPL reti var lasīt ko sakarīgu, jo komandu fani ir pārāk aizņemti viens ar otra "nolikšanu", protams, arī Tu neesi izņēmums. Atzīstos, ka arī man patīk šad tad patīk paprovocēt mazos "glorijus", bet atšķirībā no manis, Tavs infantilisms ir sasniedzis globālus mērogus, tas pats attiecas uz smailiju skaitu Tavos komentāros.

     [+] [-]

, 2011-01-10 01:28, pirms 13 gadiem
Bronsons rakstīja: nu Naopli ar Kavani vienkārši iznīcināja to smieklīgo Juvi
Jā, "Naopli" ir ļoti spēcīgs klubs. Naople arī ir ļoti skaista pilsēta. Diemžēl Tas viss eksistē tikai Tavā Nezinīša galvā, A sērijas ekspert

     [+] [-]

, 2011-01-10 01:35, pirms 13 gadiem
keisx_89 rakstīja: Interesanta piebilde par Amauri Bet, ja nopietni, tad Juventus pēc Quagliarellas savainojuma sāk atgādināt veco Ferraras & Zaccheroni Juventus komandu... Man nav ne mazākās nojausmas kā ar Amauri, Toni un Del Piero uzbrukumā, Juventus varēs turēties rezultatīvāko komandu augšgalā, kā līdz šim brīdim.
Kamēr satraucos par realizāciju Kvaljarellas prombūtnē, izskatās, ka arī aizsardzība sākusi dziedāt veco dziesmu. Jau likās, ka viss kārtībā + garā bezzaudēumu sērija, bet te pēkšņi jau 3. un 4. zaudējums sezonā. Ok, pēdējā spēle bija smaga un nekas joprojām nav zaudēts, tomēr šogad "Juve" vairs neizskatās tik pārliecinoši kā pērn. Izskatās, ka vairāki spēlētāji gada nogalē būs pārāk aizsvinējušies. Delneri derētu sapurināt komandu, jo tas tagad visvairāk nepieciešams. Skumji, ka vadība nav gatava vismaz kādam lielākam pirkumam (lai gan naudas netrūkst), jo kaut kas jau būtu jāpastiprina.

     [+] [-]

, 2011-01-10 01:51, pirms 13 gadiem
Starp citu, bija prieks Itālijā atkal ieraudzīt Makedu. Uznāca uz maiņu un gandrīz arī guva vārtus, tomēr nedaudz pietrūka. Bet Guberti vārti gan bija cirks - cirks "Roma" aizsardzības izpildījumā. Kā jau teicu, Žuana vieta ir cirkā nevis A sērijā.

     [+] [-]

, 2011-01-10 01:56, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Starp citu, bija prieks Itālijā atkal ieraudzīt Makedu. Uznāca uz maiņu un gandrīz arī guva vārtus, tomēr nedaudz pietrūka. Bet Guberti vārti gan bija cirks - cirks "Roma" aizsardzības izpildījumā. Kā jau teicu, Žuana vieta ir cirkā nevis A sērijā.
Žuanu tiešām žēl. ļoti labs aizsargs. šosezon ļoti daudz labu spēļu aizvadījis. pat bijis maču varonis. bet šodien tiešām kaut kas nogāja pavisam greizi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-01-10 04:23, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Starp citu, bija prieks Itālijā atkal ieraudzīt Makedu. Uznāca uz maiņu un gandrīz arī guva vārtus, tomēr nedaudz pietrūka. Bet Guberti vārti gan bija cirks - cirks "Roma" aizsardzības izpildījumā. Kā jau teicu, Žuana vieta ir cirkā nevis A sērijā.
Ieteiktu biežāk skatīties Romas spēles tādā gadījumā... Žuans jau pāris sezonas ir labākais aizsargs komandā un tik slikts mačs ir bezprecedenta gadījums viņam.
1 2 3 82 komentāri