Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Bufons: "Necienu cilvēkus, kuri zaudējumus attaisno ar izdomātām sazvērestībām"

Rolands Eliņš

Bufons: "Necienu cilvēkus, kuri zaudējumus attaisno ar izdomātām sazvērestībām"
Džanluidži Bufons
Foto: AFP/Scanpix

Turīnas "Juventus" un Itālijas izlases kapteinis Džanluidži Bufons Itālijas medijam "Mediaset" paudis savu vilšanos par pretinieku sūdzībām par tiesnešu darbību spēlēs pret "Juventus", norādot, ka nevar cienīt cilvēkus, kuri izdomā sazvērestības teorijas, cenšoties attaisnot savus zaudējumus. Tā vietā Bufons viņiem iesaka "aizvērties un uzlabot savu sniegumu".

"Parasti ir tā, ka mani sadusmo žurnālistu jautājumi un raksti, kas veidoti tā, lai atstātu sliktu iespaidu par kādu vai arī lai uzpūstu skandālu lielāku, lai sadusmotu fanus," intervijā izteicās leģendārais vārtsargs Džanluidži Bufons. "Taču šoreiz ir pilnīgi otrādi. Šoreiz mediji ir korekti centušies mazināt spriedzi, kamēr savā sirdsapziņā jāieskatās pašiem futbola cilvēkiem."

"Juventus" nesen Itālijas kausa pirmajā spēlē ar 3:1 pārspēja "Napoli", un pēc šī mača Neapoles komandas pārstāvji asi kritizēja galvenā tiesneša lēmumus, kas noveda pie diviem 11 metru soda sitieniem par labu "Juventus". Tāpat plašas diskusijas tika raisītas pēc 1:0 uzvaras pār "Inter" februāra sākumā, kad noraidījumu saņēma Milānas spēlētājs Ivans Perišičs, bet Čempionu līgas 1/8 fināla pirmajā mačā pret "Porto" Turīna vairākumā nokļuva jau 27. minūtē.

Bufons kategoriski noraidījis runas par tiesnešu īpašas labvēlības izrādīšanu viņa komandai, turklāt uzsvēris, ka viņu ļoti satrauc tas, ka šīs runas rada paši futbolisti un futbola komandu pārstāvji. "Esmu redzējis vairākas intervijas, kas man lika justies nožēlojami, intervijas, kas radīja sazvērestības teorijas no lietām, kas praktiski nemaz neeksistē."

"Es varu saprast citādus viedokļus par diskutablām lietām, kad tādas patiešām notiek, bet šoreiz jums vienkārši vajag aizvērties, doties mājās un uzlabot savu sniegumu," turpināja Bufons. "Ja vēlaties izdomāt kaut kādus neeksistējošus atgadījumus un māt ar baltajiem lakatiņiem, tas nozīmē, ka nevaru to vērtēt atzinīgi un cienīt tevi."

"Napoli" vēlāk gan atvainojās par saviem vārdiem kluba paustajā viedoklī, norādot, ka tiesnesis mačā pret "Juventus" nebija apkaunojošs, bet gan tādi bija viņa pieņemtie lēmumi. Taču "Napoli" vadība neatkāpās no viedokļa, ka Itālijas televīzijas komentētāji šajā mačā bijuši īpaši neobjektīvi un attaisnojuši nepareizus tiesneša lēmumus. Kluba prezidents Aurelio de Laurentis, kurš ar skandaloziem paziņojumiem izcēlies visai bieži, arī paziņoja, ka Itālijas mediji principiāli ienīst viņa komandu un vienmēr nostājas "Juventus", Romas un Milānas komandu pusē.

Izmantotie resursi:
Buffon: ‘Shut up, go home and improve’ |...

  +1 [+] [-]

, 2017-03-08 18:28, pirms 7 gadiem
Piemēram, kā MU rīt pasēs Rostovā un Morinjo teiks, ka laukums pie vainas

     [+] [-]

, 2017-03-08 18:41, pirms 7 gadiem
Tas pats attiecas uz Vengeru!

     [+] [-]

, 2017-03-08 21:22, pirms 7 gadiem
Pandora rakstīja: Tas pats attiecas uz Vengeru!
Nu? Ir jābūt īpaši apdāvinātam, lai pateiktu, ka tiesāšana Anglijas Premjerlīgā ir līmenī.