Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijā atsāk individuālus treniņus, trīs klubos desmit saslimšanas gadījumi

Agris Suveizda

Itālijā atsāk individuālus treniņus, trīs klubos desmit saslimšanas gadījumi
Dušans Vlahovičs. Foto: PA Images/Scanpix

Itālijas futbola klubi kopš pirmdienas drīkst atvērt bāzes individuāliem treniņiem. Lai atsāktu treniņus, ir jāveic spēlētāju un personāla pārbaudes, un vakar un šodien atklāti desmit jauni saslimšanas gadījumi ar Covid-19.

Vakar par vārdā nesaukta spēlētāja pozitīvām analīzēm ziņoja "Torino", bet šovakar par sešiem saslimšanas gadījumiem pavēstījusi Florences "Fiorentina". Saslimuši trīs futbolisti un trīs personāla pārstāvji. Saslimušajiem būs jāievēro divu nedēļu izolācija, bet pārējie drīkstēs turpināt individuālus treniņus. Vēlāk trīs gadījumus atklāja Dženovas "Sampdoria", turklāt viena persona saslimusi atkārtoti.

Florences "Fiorentina" iepriekš jau bija virkne saslimšanas gadījumu. Pozitīvas Covid-19 analīzes tika atklātas spēlētājiem Patrikam Kutronem, Hermanam Peseljam un Dušanam Vlahovičam. Florences klubs ar 30 punktiem 26 spēlēs ieņem 13. vietu A sērijā, bet Turīnas klubs ar 27 punktiem 25 mačos atrodas 15. pozīcijā.

Ja augstākās līgas cer atgriezties, tad daudzu valstu zemākās divīzijās sezona tiek izbeigta. Izņēmums nav arī Itālija, kuras C sērija jeb trešā spēcīgākā līga šodien vienojusies par sezonas neturpināšanu. Paaugstināšana uz B sēriju paliks spēkā, taču nenotiks izkrišana no līgas. C sērijā šosezon spēlēja arī 21 gadu vecais centra pussargs Aleksejs Saveļjevs, kurš ziemā no "Hellas Verona" tika izīrēts "Rende", kas savā zonā ieņem priekšpēdējo vietu. Saveļjevs piedalījās sešās spēlēs, vienreiz izgāja pamatsastāvā un guva vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
ViolaChannel - Nota ACF Fiorentina
Comunicato stampa | TORINO FC 1906 SITO UFFICIALE
https://www.lega-pro.com/presidente...
https://www.sampdoria.it/covid-19-c...