Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Del Pjēro kļuvis par visu laiku rezultatīvāko ''Juventus'' spēlētāju ''Serie A'' ietvaros

Del Pjēro kļuvis par visu laiku rezultatīvāko ''Juventus'' spēlētāju ''Serie A'' ietvaros
Alesandro Del Pjēro ar kādu ''Juventus'' darbinieku pēc mača ar ''AC Milan''
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas A Sērijas kluba ''Juventus'' leģendārais uzbrucējs un komandas kapteinis Alesandro Del Pjēro aizvadītajā nedēļas nogalē labojis kārtējo Turīnas kluba rekordu, gūstot visvairāk vārtu (179) A Sērijas ietvaros.

Sestdien vietējā čempionāta ''Serie A'' ietvaros ''Juventus'' Milānā, ''San Siro'' stadionā, viesojās pie ''AC Milan''. Ar rezultātu 2:1 pārāki šajā grandu cīņā izrādījās ''Juventus'' spēlētāji. Otros komandas vārtus, kas beigās izrādījās uzvaru nesošie, guva komandas kapteinis Alesandro Del Pjēro, tādējādi labojot kārtējo ''Juventus'' kluba rekordu.

Proti, leģendārais itāļu futbolists, kurš nākamajā nedēļā svinēs savu 36. dzimšanas dienu, gūto vārtu ziņā A Sērijas ietvaros, pārstāvot Veco Sinjoru, labojis ilggadējā kluba spēlētāja, bijušā pussarga/uzbrucēja Džampjero Boniperti (82, pārstāvēja ''Juventus'' no 1946. līdz 1961. gadam) rekordu. Del Pjēro kontā A sērijas ietvaros pašreiz 179 vārti.

Lai nu kā, Del Pjēro atzinis, ka nedomā apstāties un izvirzījis sev jaunu mērķi. ''Vienmēr ir jāuzstāda jauni mērķi. Tagad man mērķis ir gūt 200 vārtus. Esmu labā formā un vēlos turpināt spēlēt. Tuvākajos mēnešos redzēsim, kas būs tālāk,'' iesāk Del Pjēro, kuram līgums ar klubu ir spēkā līdz sezonas beigām. ''Ir īpaši vakari, kad komanda tik tiešām priecājas par uzvaras. Allaž ir svarīgi iegūt trīs punktus, taču uzvarēt ''AC Milan'' ir kaut kas īpašs. Nebijām uzvarējuši ''San Siro'' jau labu laiku,'' tā ''Juventus'' kapteinis. Pirms spēles ar ''AC Milan'' Del Pjēro atzina, ka šī varētu būt viņa pēdējā spēle ''San Siro'', taču pēc mača futbolists sacīja, ka tas bija joks un vēl ir laiks, lai apspriestu situāciju ap viņa līgumu.

Jāatzīmē, ka bijušais Itālijas izlases spēlētājs, kurš ''Juventus'' pārstāv kopš 1993. gada, ar 277 vārtiem ir arī visu laiku rezultatīvākais kluba spēlētājs. Tāpat itāļu futbolistam pieder ''Juventus'' rekords aizvadīto spēļu skaita ziņā. Nepilnu 18 sezonu laikā Del Pjēro ''Juves'' rindās aizvadījis 638 mačus.

Del Pjēro vārti pret ''AC Milan''

Izmantotie resursi:
www.fifa.com
football-italia.net

  -2 [+] [-]

, 2010-11-01 14:11, pirms 14 gadiem
Pamodās Man liekas neliela rindiņa pie iepriekšējā Serie A mača bija par Aleksa sasniegumu.

  +7 [+] [-]

, 2010-11-01 14:23, pirms 14 gadiem
nav vairs rekordu ko parspet, izvirza pats sev jaunus merkjus
pats nesen izteicas ka varetu pat lidz 40 spelet, lai jau izdodas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-11-01 14:57, pirms 14 gadiem
andris2010 rakstīja: xa xa ot mikstie es so zinaju vakar no rita plkst 4.25 mikstie jus vel sonakt varejat no publicet xa xa jelie
pārējie gan to zināja jau sestdienas vakarā.

  +4 [+] [-]

, 2010-11-01 15:30, pirms 14 gadiem
andris2010 rakstīja: xa xa ot mikstie es so zinaju vakar no rita plkst 4.25 mikstie jus vel sonakt varejat no publicet xa xa jelie
atradies nejelais

  +4 [+] [-]

, 2010-11-01 18:04, pirms 14 gadiem
Leģenda.

     [+] [-]

, 2010-11-01 21:56, pirms 14 gadiem
Del Pjēro arī bez šī panākuma ir leģendu leģenda un mans visu laiku mīļākais futbolists
Skaitļi un sakritības: Alekss ir tik pat garš, cik es, turklāt manam vecumam pieskaitot Del Pjēro 10. numuru sanāks mana elka pašreizējais vecums.
Milzīgs prieks par to, ka viņam ir tik daudz "otrās jaunības". Esmu pārliecināts, ka man nekad nebūs mīļāka futbolista par Aleksu.

P.S.- Atgādināšu, ka Del Pjēro uzvārdu atveido ar garo "ē". Par "Delneri" uzvārdu jau izteicos, tāpēc neatkārtošos. Lai nu kā, ieteiktu pievērs lielāku uzmanību personvārdu pareizai atveidei. Paldies!
Letonika.lv - atbildes, kuras tu meklē