Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG iegādājas Laveci, Vilašs-Boašs pievienojas "Hotspur"

Agris Suveizda

PSG iegādājas Laveci, Vilašs-Boašs pievienojas "Hotspur"
Esekjels Laveci
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola klubs PSG oficiāli iegādājies Argentīnas izlases uzbrucēju Esekjelu Laveci. Ambiciozie parīzieši šķirsies no 26 miljoniem eiro, bet vēl piecus "Napoli" varēs iegūt bonusos. Par nozīmīgu darījumu pavēstījis arī Anglijas "Tottenham Hotspur", kas galvenā trenera amatā Hariju Rednapu aizstās ar perspektīvo Andrē Vilašu-Boašu, kurš martā tika atlaists no Londonas "Chelsea".

Laveci beidzot ierodas Parīzē

Ambiciozais PSG beidzot veicis pirmo darījumu šajā transfēru periodā, un par pirmo jaunieguvumu, kā jau varēja gaidīt, kļuvis 27 gadus vecais Argentīnas izlases uzbrucējs Esekjels Laveci. Jau vairākas nedēļas tika ziņots, ka PSG ir panācis vienošanos gan ar spēlētāju, gan "Napoli", taču paraksts uz līguma tika likts tikai vakar - Laveci sadarbību ar PSG noslēdza uz četriem gadiem, bet PSG šķirsies no 26+5 miljoniem eiro. "Biju ļoti mierīgs un neuztraucos, ka darījums varētu nojukt. Izbaudīju atvaļinājumu, un, lai arī biju nošķirts no futbola pasaules, zināju, ka sarunas rit labi," vakar teica pats Laveci.

"Par mani interesējās daudzi klubi, taču mani piesaistīja PSG projekts, tas, ka PSG progresē un turpinās augt. Protams, piesaistīja arī pilsēta - ikviens sapņo dzīvot Parīzē. Francijas līga ir ļoti konkurētspējīga, un PSG ir ļoti ambiciozs klubs, kas vēlas iegūt titulus. Havjers Pastore [PSG un Francijas futbola rekordpirkums - A.S.] man pastāstīja gan par klubu, gan pilsētu. Nerunājām atvaļinājumā, taču agrāk izlasē esam par to aprunājušies. PSG man būs jauns izaicinājums, un man tas patīk. Ceru, ka izdosies izveidot tādas pašas attiecības ar faniem, kā man bija Itālijā," Laveci turpināja. Jau vēstījām, ka PSG vēlējās iegūt arī brazīliešu aizsargu Tjagu Silvu - parīziešiem izdevās panākt vienošanos ar futbolistu, bet "Milan" pēdējā brīdī nolēma atteikt 42+4 miljonu lielam piedāvājumam.

Vilašs-Boašs pievienojas "Hotspur", Dešāns pamet Marseļu

Pie jauna galvenā trenera ir tikusi Anglijas Premjerlīgas pārstāve "Tottenham Hotspur", kas savā Twitter kontā paziņoja par sadarbības uzsākšanu ar portugāļu futbola speciālistu Andrē Vilašu-Boašu. Portugālis, kurš gandrīz precīzi pirms četriem mēnešiem tika atlaists no Londonas "Chelsea", šajā postenī aizstās Hariju Rednapu, kurš nesen visai negaidīti tika atbrīvots no amata. Ar nepilnus 35 gadus veco Vilašu-Boašu, kura pagaidām nozīmīgākie panākumi trenera karjerā gūti ar Portugāles "Porto" (sezonas laikā iegūts čempions tituls, kauss, superkauss un ar fantastisku dominanci uzvarēta UEFA Eiropas līga), līgums noslēgts uz trim gadiem. Vēl kandidātu sarakstā esot bijis Roverto Martiness, Fabio Kapello, Jirgens Klinsmans un Lorāns Blāns, kurš nule pameta Francijas izlasi. Jaunu darbavietu atradis arī Īrijas izlases uzbrucējs Leons Bests, kurš "Newcastle" nomainījis pret Čempionāta komandu "Blackburn". Darījuma vērtība tiek lēsta 3,8 miljonu eiro apmērā.

Tikmēr Didjē Dešāns oficiāli atstājis Marseļas "Olympique". Par spīti lielai trofeju ražai (pirmais čempionu tituls 18 gadu laikā, trīs līgas kausi, divi superkausi), atmosfēra klubā bija nokaitēta - Dešāns daudz konfliktēja ar sporta direktoru Žozē Anigo, un pēdējais piliens bija katastrofālais starts Francijas čempionātā (tikai desmitā vieta). Dešāns, ar kuru līgums vēl bija spēkā uz diviem gadiem, ir galvenais kandidāts uz Francijas izlases trenera amatu. Lai arī franču mediji ziņoja, ka Dešāns esot izslēdzis pievienošanos valstsvienībai, federācijas prezidents Noels Legraets šodien preses konferencē sacīja, ka tā neesot tiesa - federācijas pārstāvji jau ir tikušies ar Dešānu, un pēdējais neesot teicis "nē". Paredzams, ka jaunais izlases treneris varētu tikt paziņots tuvāko dienu laikā. Nav zināms arī Dešāna aizstājējs Marseļā - galvenie kandidāti esot šveicietis Lisjēns Favrs (trenē Menhengladbahas "Borussia") un bijušais "Olympique" spēlētajs Fabricio Ravanelli, kurš tagad strādā Turīnas "Juventus" treniņcentrā.

"Arsenal" pēc Podoļska un Žirū iegādāsies arī Lorisu?

Londonas "Arsenal" šajā transfēru perioda jau iegādājies Lukašu Podoļski un Olivjē Žirū, par abiem kopā iztērējot aptuveni 25 miljonus eiro. Taču Londonas klubs varētu turpināt selekcijas darbu, un franču mediji ziņo, ka "Arsenal" gatavojas likt galdā 15 miljonus par Francijas izlases vārtsargu Igo Lorisu. Lionas "Olympique" īpašnieks Žans Mišels Olā nesen izteicās, ka laba piedāvājuma gadījumā Loriss varētu tikt pārdots, taču tikai par atbilstošu cenu - Olā norādīja uz Davida de Hejas un Manuela Noiera pārejām pirms gada, tādējādi izdarot mājienu, ka vēlamā summa varētu būt ap 20 miljoniem eiro.

Lionas klubs joprojām nav veicis nevienu pastiprinājumu, taču tam izdevies nedaudz atslogot algu budžetu - komandā vairs nepaliks brazīlietis Edersons, kurš kā brīvais aģents pārgājis uz Romas "Lazio". Edersons, kurš savulaik tika nopirkts par aptuveni 15 miljoniem, ar Romas komandu noslēdza piecu gadu līgumu, turklāt nule tika pie Itālijas pilsonības. Tāpat "Olympique" pārtrauca sadarbību ar ganiešu centra aizsargu Džonu Mensā, kurš jau vairākus gadus nespēja izturēt konkurenci, bet Itālijas "Parma" par 2,5 miljoniem eiro pārdeva 20 gadus veco uzbrucēju Isaku Belfodilu. Atbilstoša piedāvājuma gadījumā lionieši varētu šķirties arī no aizsarga Alī Sisoko, bet kā viena no transfēru perioda prioritātēm tiek uzskatīts viens no iepriekšējās sezonas atklājumiem Benžamēns Korņē - par 25 gadus veco pussargu, par kuru "Dijon" vēlētos iegūt ap sešiem miljoniem, gan interesējas arī citi klubi.

Turīnas "Juventus" oficiāli savā īpašumā ieguvis "Udinese" duetu Kvadvo Asamoā un Maurisio Islu. 23 gadus vecā ganieša iegāde "Juventus" izmaksās 18 miljonus eiro, taču tai pašā laikā abi klubi noslēdza vienošanās līgumu par tiesībām uz Asamoā, kas "Udinese" maksās deviņus miljonus. Par čīlieša pakalpojumiem Vecā Sinjora šķirsies no deviņiem miljoniem. Tāpat "Juventus" paziņoja, ka ir ieguvis savā īpašumā 19 gadus veco vārtsargu Nikolu Leali ("Brescia" saņems 3,8 miljonus eiro), savukārt ziņas plašsaziņas medijos vēsta, ka "Juventus" gatavojas noslēgt divu gadu līgumu ar brazīlieti Lusiu, bijušajam Milānas "Inter" aizsargam piedāvājot 2,6 miljonus lielu algu sezonā. Jaunu galveno treneri ieguvusi "Sampdoria", kas panāca vienošanos ar Čiro Feraru, kurš bijis asistents Itālijas izlasē, kā arī strādājis ar "Juventus" un Itālijas U-21 izlasē.

Vairāki darījumi notikuši arī Spānijā. Dzimtenē atgriezies 26 gadus vecais balsta pussargs Mehmets Topals, kurš parakstījis četru gadu līgumu ar Stambulas "Fenerbahce". Bijušais "Galatasaray" pussargs sezonā pelnīs ap diviem miljoniem eiro, bet "Valencia" iegūs ap 4,5 miljoniem eiro. Sikspārņi šķīrušies arī no 31 gadu vecā basku uzbrucēja Arica Adurisa, kurš atgriezies Bilbao "Athletic" - darījuma vērtība esot 2,5 miljoni eiro. Uz Ķīnu pārcēlies ilggadējais "Sevilla" uzbrucējs Frederiks Kanutē. Par brīvo aģentu lielu interesi izrādīja Irānā, bet malietis nolēma pārcelties uz Ķīnu, kur pievienojies Pekinas "Guoan". Tikmēr Madrides "Atletico" izdevās pagarināt īres līgumu ar Londonas "Chelsea" vārtsargu Tibo Kurtuā, kostarikāņu uzbrucējs Džoels Kempbels šo sezonu pavadīs "Real Betis" (Londonas "Arsenal" spēlētājs pirms tam pārstāvēja Francijas "Lorient"), bet Madrides "Real" pussargs Pedro Leons atkal, visticamāk, tiks izīrēts "Getafe" - tas gan vēl nav paziņots oficiāli.

Izmantotie resursi:
PSG.fr - Site officiel du Paris Saint-Germain
OM.net - Site officiel de l'Olympique de Marseille
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...
Goal.com
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News...
Sky Sports | Sport News

1 2 36 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2012-07-03 17:57, pirms 12 gadiem
Ļoti interesanti būs redzēt AVB ar Spurs. Runā, ka šim būšot 70 mio ko tērēties. Ja viņam nesanāks uz kādu laiku par spēcīgu klubu trenēšanu būs jāaizmirst.

  -2 [+] [-]

, 2012-07-03 18:22, pirms 12 gadiem
PSG vajag vienu labu aizsargu un būs viena no ČL favorītiem!!
Bet vēl intresentāk būs EPL, jo Arsenal izskatās ka nepārdos RVP un arī ja tiks pie Lorisa tad tas jau būs nopietns pieteikums uz kādu titulu! Vēl interesanti notikumi ir saistībā ar Spurs kuri varētu aizmainīt Modriču un pretī saņemt Higuainu, bet varbūt pēc šiem notikumiem Modričs pārdomās un paliks Spurs kuri varētu pat iegādāties Halku kurš nav noslēdzis līgumu ar Chelsea tas būtu spļāviens sejā Chelsijai no AVB!!
Katrā ziņā nākošo sezonu EPL nevaru sagaidīt, izskatās ka būs 6-7 komandas kas varētu iegūt EPL titulu!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-03 22:19, pirms 12 gadiem
Nabaga Rednaps. Netika pie izlases trenēšanas, jo bija uzticīgs Spurs, bet Spurs uz to atbildēja ar uzmetienu.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-03 22:26, pirms 12 gadiem
AVB tiešām ir iekšas, par to jau vien viņam jānovēl veiksme! Piekrītot Spurs piedāvājumam, AVB labrātīgi atsakās no vairākiem miljoniem, kurus viņam Ābrams būtu samaksājis par līguma laušanu, bet ar noteikumu, ka viņš 3 gadus netrenēs nevienu EPL klubu. Domājams ka Spurs AVB varētu izdoties daudz vieglāk spēlētājos ieviest savu spēles filosofiju. Katrā ziņā būs interesanti pavērot. Bet par to lielo naudu, kuru it kā Spurs esot gatavi tērēt starpsezonā, gan māc lielas šaubas. Gan jau tajos 90m eiro ir ierēķinājuši provizoriskos ienākumus, kurus grib dabūt par Modriča pārdošanu...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-03 23:18, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: AVB tiešām ir iekšas, par to jau vien viņam jānovēl veiksme! Piekrītot Spurs piedāvājumam, AVB labrātīgi atsakās no vairākiem miljoniem, kurus viņam Ābrams būtu samaksājis par līguma laušanu, bet ar noteikumu, ka viņš 3 gadus netrenēs nevienu EPL klubu. Domājams ka Spurs AVB varētu izdoties daudz vieglāk spēlētājos ieviest savu spēles filosofiju. Katrā ziņā būs interesanti pavērot. Bet par to lielo naudu, kuru it kā Spurs esot gatavi tērēt starpsezonā, gan māc lielas šaubas. Gan jau tajos 90m eiro ir ierēķinājuši provizoriskos ienākumus, kurus grib dabūt par Modriča pārdošanu...
Diez vai Levijs tādu naudu tērēs, tas nav viņam raksturīgi. To ciparu gan jau kāds Daily Fail žurnālists pie brokastu tējas izdomāja, tak ne1 neies publiskot jebkādus ciparus par to, cik gatavojas tērēt.
Jātērējas Spurs būs, jo pie AVB ar viņa augsto aizsardzības līniju diez vai aizsardzību varēs balstīt lēni spēlētāji kā Dousons. Kingam pagājušās sezonas otrajā pusē formas kritums un atkal traumas, Galass arī regresē. Tātad kāds centra aizsargs (nez ko čammājas ar Fertongenu). Visdrīzāk vajadzēs MF Modriča vietā, švaki ar rezervēm flangos Beilam un Lenonam, un viņiem ir tikai 1 centra uzbrucējs - Defo, bet Adebajora algu viņi nevar atļauties maksāt. Bet to visu var nokārtot, arī netērējot 90M, atliek kaut vai uz Newcastle paskatīties.

     [+] [-]

, 2012-07-04 00:28, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: AVB tiešām ir iekšas, par to jau vien viņam jānovēl veiksme! Piekrītot Spurs piedāvājumam, AVB labrātīgi atsakās no vairākiem miljoniem, kurus viņam Ābrams būtu samaksājis par līguma laušanu, bet ar noteikumu, ka viņš 3 gadus netrenēs nevienu EPL klubu. Domājams ka Spurs AVB varētu izdoties daudz vieglāk spēlētājos ieviest savu spēles filosofiju. Katrā ziņā būs interesanti pavērot. Bet par to lielo naudu, kuru it kā Spurs esot gatavi tērēt starpsezonā, gan māc lielas šaubas. Gan jau tajos 90m eiro ir ierēķinājuši provizoriskos ienākumus, kurus grib dabūt par Modriča pārdošanu...
nedomāju, ka šie 90M ir tikai tīrā transfēru naudiņa,gan jau tur arī algām liela daļa atvēlēta, kas arī būtu visai ticami, ja šie vēl gribēs Adebajoru īrēt, jo viņam vien algas cipari kādas 2,5-3 reizes pārsniedz Modriča algu.

Par Arsenal runājot, interesanti, vai tā taisnība. Lai arī Ščesnijs nav vēl augstākās klases vārtu vīrs, bet uz benķa ar jau viņu neliks. Ja Loris uz gunneriem, tad Ščesnijs taisās jau prom un uz kurieni? Un tad Lionā Vaņinandrim atbrīvojas vieta. tāda neliela fantāzija

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 00:51, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Te vairs AVB nebūs nekādas teikšanas, jo Halks pats vairākkārt ir teicis, ka vēlas spēlēt Chelsea. Un nedomāju ka gribēs pievienoties Spurs, kuri šogad spēlēs EL.
gadījumā Halks nebija ar tas,kurš teica ka būtu pārlaimīgs ja kādreiz viņa treneris atkal būtu AVB un sarunas par viņa iegādi jau sākās kad AVB vēl bija pie Chelsea stūres

     [+] [-]

, 2012-07-04 10:03, pirms 12 gadiem
Nedomāju, ka AVB piekristu uzņemties trenēt Spurs, ja viņam neapsolītu krietnu naudiņu transfēriem. Viņiem sastāvs ir krietni par īsu, lai pretendētu uz uzvaru EPL, turklāt, tas ņemot vērā, ka pagājušogad viņi EL spēlēja ar rezerves sastāvu. Domāju pāris sakarīgu pirkumu būs, vismaz Adi varētu nopirkt un par algu ar viņu var vienoties, viņam, ja pareizi atceros, pēdējais gads līgumā palicis.
march_2k rakstīja: Diez vai Levijs tādu naudu tērēs, tas nav viņam raksturīgi. To ciparu gan jau kāds Daily Fail žurnālists pie brokastu tējas izdomāja, tak ne1 neies publiskot jebkādus ciparus par to, cik gatavojas tērēt.
Jātērējas Spurs būs, jo pie AVB ar viņa augsto aizsardzības līniju diez vai aizsardzību varēs balstīt lēni spēlētāji kā Dousons. Kingam pagājušās sezonas otrajā pusē formas kritums un atkal traumas, Galass arī regresē. Tātad kāds centra aizsargs (nez ko čammājas ar Fertongenu). Visdrīzāk vajadzēs MF Modriča vietā, švaki ar rezervēm flangos Beilam un Lenonam, un viņiem ir tikai 1 centra uzbrucējs - Defo, bet Adebajora algu viņi nevar atļauties maksāt. Bet to visu var nokārtot, arī netērējot 90M, atliek kaut vai uz Newcastle paskatīties.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 11:28, pirms 12 gadiem
R101 rakstīja: PSG vajag vienu labu aizsargu un būs viena no ČL favorītiem!!
Bet vēl intresentāk būs EPL, jo Arsenal izskatās ka nepārdos RVP un arī ja tiks pie Lorisa tad tas jau būs nopietns pieteikums uz kādu titulu! Vēl interesanti notikumi ir saistībā ar Spurs kuri varētu aizmainīt Modriču un pretī saņemt Higuainu, bet varbūt pēc šiem notikumiem Modričs pārdomās un paliks Spurs kuri varētu pat iegādāties Halku kurš nav noslēdzis līgumu ar Chelsea tas būtu spļāviens sejā Chelsijai no AVB!!
Katrā ziņā nākošo sezonu EPL nevaru sagaidīt, izskatās ka būs 6-7 komandas kas varētu iegūt EPL titulu!!
Nu nezinu, ja viņam būs 70citroni, vai būtu prātīgi ~40 likt par Halku!
Domāju, toto var labākus variantus atrast (piemērotākus naudas izteiksmē)
un ļoti nopietni bruņoties
+ nedomāju, ka pats Halks gribēs
Var pamēģināt kapteini ameriku vai dzelzs vīru

Kā šogad spēlēs čelsa= man nav ne jausmas!
Domāju Toresam jāatvēl labs spēles laiks, Mata- bez jautājumiem,
Staridžs pagājušajā sezonā bija lielisks, nezinu, kapēc nebija izlasē,
Halks ir pamatsastāva cilvēks, Azārs- 35 miljoni!
Noteikti tiks pielietots!
Kad spēlēja labu sniegumu rādīja Kalū, klāt atbrauks Lukas,
Lukaku laikam atkal tiks īrēts prom un vēl atbrauc Marins...
Maludā liktenis man nav zināms, bet pieņemu, ka LC viņš nespēlēs!
Izskatās, ka veterāniem varētu būt pamatīgi nogriezts spēles laiks, bet šā vai tā, tagad variācijas ar izvietojumiem viņiem būs...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-04 11:44, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Nedomāju, ka AVB piekristu uzņemties trenēt Spurs, ja viņam neapsolītu krietnu naudiņu transfēriem. Viņiem sastāvs ir krietni par īsu, lai pretendētu uz uzvaru EPL, turklāt, tas ņemot vērā, ka pagājušogad viņi EL spēlēja ar rezerves sastāvu. Domāju pāris sakarīgu pirkumu būs, vismaz Adi varētu nopirkt un par algu ar viņu var vienoties, viņam, ja pareizi atceros, pēdējais gads līgumā palicis.
Pirkumi jau būs, jo tie, ko es nosaucu, ir objektīvas vajadzības sastāvam, bet kādas tur runas par titulu? Tie būs vajadzīgi, lai Spurs vienkārši turētu līdzi un neatkristu uz midtable, jo MU un City tāpat būs topā, bet būs stiprāki arī Chelsea, ja vien ar RDM nenotiks kaut kas līdzīgs ar Keniju Pool, un nedomāju, ka Arsenal izgāzīs sezonas sākumu tāpat kā pagājušosezon. Plus vēl interesanti paskatīties, kas notiks ar Newcastle, pagaidām viņus vēl neizpērk tukšus.
Spurs visu laiku strādā ar budžeta ierobežojumiem. Viņi var atļauties tērēt prātīgas summas transfēriem, bet algas viņiem ir krietni mazākas nekā pašam augšgalam.
Cik Ade saņem City nedēļā? Tuvu pie 200K nav? Beils nupat pagarināja līgumu, viņam nedēļā būs 75 K. Modriča tagadējais līgums bija, ja pareizi atceros, kaut kur pie 60 K.
ČL naudas viņiem nav un gāzt tagad naudu ārā par neapdomīgiem kontraktiem, ar pieņēmumu, ka komanda varbūt kvalificēsies ČL, viņi nevar atļauties.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 12:00, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Diez vai Levijs tādu naudu tērēs, tas nav viņam raksturīgi. To ciparu gan jau kāds Daily Fail žurnālists pie brokastu tējas izdomāja, tak ne1 neies publiskot jebkādus ciparus par to, cik gatavojas tērēt.
Jātērējas Spurs būs, jo pie AVB ar viņa augsto aizsardzības līniju diez vai aizsardzību varēs balstīt lēni spēlētāji kā Dousons. Kingam pagājušās sezonas otrajā pusē formas kritums un atkal traumas, Galass arī regresē. Tātad kāds centra aizsargs (nez ko čammājas ar Fertongenu). Visdrīzāk vajadzēs MF Modriča vietā, švaki ar rezervēm flangos Beilam un Lenonam, un viņiem ir tikai 1 centra uzbrucējs - Defo, bet Adebajora algu viņi nevar atļauties maksāt. Bet to visu var nokārtot, arī netērējot 90M, atliek kaut vai uz Newcastle paskatīties.
Es arī drīzāk noticēšu brokastu tējas variantam nevis tam, ka Levijs vienkārši iedos 90m transfēriem! Tapēc arī domāju, ka Spurs nauda transfēriem vasarai ir tiešā veidā saistīti ar iespējamo Modriča pārdošanu. Ja sanāks izdevīgi notirgot, tad arī budžets būs lielāks. Tikai ar to pārdošanu arī nemaz tik gludi neiet. Ja pareizi saprotu, Real jau uz viņu vairs nepretendē, MU tādu naudu nemaksās, atliek tikai Chelsea vai City... Turklāt nav jau nemaz tik daudz iespējamo variantu ko Spurām nopirkt. Diez vai Levijs pēkšņi sāks maksāt uzpūstās cenas ko prasa Portugāļu klubi, uz kuriem noteikti pirmkārt cīrē AVB. Par Fertogenu ja pareizi saprotu tagad ir strīds spēlētājam ar AJAX, kurš negrib maksāt līgumā ierakstītos 15% no transfēra summas. Tas jau vien liecina, ka Levijs netaisās ar naudu mētāties, jo it kā jau varētu pats viņam tos 15% samaksāt. Spēlētājs jau Spuriem ir vairāk vajadzīgs, nekā AJAXam viņu vajag obligāti notirgot. Un par Kingu arī klīda baumas, ka viņš pat varot beigt spēlēšanu dēļ hroniskajām traumām.

     [+] [-]

, 2012-07-04 12:03, pirms 12 gadiem
Nu pagājušgad viņi turējās top 3 gandrīz līdz sezonas beigām, un beigās notika tā lejupslīde galvenokārt dēļ īsā sastāva un rotācijas neesamības un noguruma kā sekām (+ vēl Rednapa tiesa un izlases flirts). Ja patur Modru un Beilu un piepērk klāt vajadzīgos spēlētājus pa 70 mio nemaz tik drūmi viņu perspektīvas neizskatās.
Ade saņem 180 k, ja nemaldos, no kuriem Spuri pagājušā sezonā piķoja 80 k. Kā jau teicu, viņam pēdējais gads līgumā un jaunu līgumu par 180 k viņš jau vairs nedabūs nevienā komandā. Tādēļ, pieņemu, ka Spuri viņu varētu sarunāt par +/- 100k uz pāris gadiem un tos +/- 10 mio transfēram gan jau arī viņi atrastu. Jebkurā gadījumā, viņiem vajag labu uzbrucēju, lai uz kaut ko cerētu, Ade labi sevi pierādīja, tādēļ ir ļoti labs variants viņiem.
march_2k rakstīja: Pirkumi jau būs, jo tie, ko es nosaucu, ir objektīvas vajadzības sastāvam, bet kādas tur runas par titulu? Tie būs vajadzīgi, lai Spurs vienkārši turētu līdzi un neatkristu uz midtable, jo MU un City tāpat būs topā, bet būs stiprāki arī Chelsea, ja vien ar RDM nenotiks kaut kas līdzīgs ar Keniju Pool, un nedomāju, ka Arsenal izgāzīs sezonas sākumu tāpat kā pagājušosezon. Plus vēl interesanti paskatīties, kas notiks ar Newcastle, pagaidām viņus vēl neizpērk tukšus.
Spurs visu laiku strādā ar budžeta ierobežojumiem. Viņi var atļauties tērēt prātīgas summas transfēriem, bet algas viņiem ir krietni mazākas nekā pašam augšgalam.
Cik Ade saņem City nedēļā? Tuvu pie 200K nav? Beils nupat pagarināja līgumu, viņam nedēļā būs 75 K. Modriča tagadējais līgums bija, ja pareizi atceros, kaut kur pie 60 K.
ČL naudas viņiem nav un gāzt tagad naudu ārā par neapdomīgiem kontraktiem, ar pieņēmumu, ka komanda varbūt kvalificēsies ČL, viņi nevar atļauties.

     [+] [-]

, 2012-07-04 12:06, pirms 12 gadiem
puslaiks rakstīja: nedomāju, ka šie 90M ir tikai tīrā transfēru naudiņa,gan jau tur arī algām liela daļa atvēlēta, kas arī būtu visai ticami, ja šie vēl gribēs Adebajoru īrēt, jo viņam vien algas cipari kādas 2,5-3 reizes pārsniedz Modriča algu.

Par Arsenal runājot, interesanti, vai tā taisnība. Lai arī Ščesnijs nav vēl augstākās klases vārtu vīrs, bet uz benķa ar jau viņu neliks. Ja Loris uz gunneriem, tad Ščesnijs taisās jau prom un uz kurieni? Un tad Lionā Vaņinandrim atbrīvojas vieta. tāda neliela fantāzija
Ja Arsenal dabūs Lorisu, Ščensnijs būs viņa dublieris. Savukārt Lionā pirmais numurs būs ilggadējais otrais numurs Verkutrs. Bet tas vēl ir ar nosacījumu, ja Loriss tiešām aizies. Olā vakar pateica, ka neviena piedāvājuma vēl nav un ka pēdējais termiņš, kad kaut ko gaidīs, būs 15.jūlijs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-04 12:34, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Nu pagājušgad viņi turējās top 3 gandrīz līdz sezonas beigām, un beigās notika tā lejupslīde galvenokārt dēļ īsā sastāva un rotācijas neesamības un noguruma kā sekām (+ vēl Rednapa tiesa un izlases flirts). Ja patur Modru un Beilu un piepērk klāt vajadzīgos spēlētājus pa 70 mio nemaz tik drūmi viņu perspektīvas neizskatās.
Ade saņem 180 k, ja nemaldos, no kuriem Spuri pagājušā sezonā piķoja 80 k. Kā jau teicu, viņam pēdējais gads līgumā un jaunu līgumu par 180 k viņš jau vairs nedabūs nevienā komandā. Tādēļ, pieņemu, ka Spuri viņu varētu sarunāt par +/- 100k uz pāris gadiem un tos +/- 10 mio transfēram gan jau arī viņi atrastu. Jebkurā gadījumā, viņiem vajag labu uzbrucēju, lai uz kaut ko cerētu, Ade labi sevi pierādīja, tādēļ ir ļoti labs variants viņiem.
Turējās, tas tiesa, bet apstākļu kopsakarības dēļ nenoturējās un tagad viņiem nebūs ČL nauda un Modričs grib prom, kas (ja tā patiešām ir) nozīmē, ka prioritātei vajadzētu būt viņu pārdot maksimāli izdevīgi, lai nebūtu jātur komandā spēlētājs, kurš tur negrib spēlēt.
Paturēt Modriču UN iztērēt 70 ļamus? Levijs nav Abramovičs vai Mansurs. ABa augstāk jau rakstīja - viņš stīvējas par 15% no Fertongena transfēra summas (15% no padsmit M sanāk ~2M).
Tikpat labi Ade var atsēdēt pēdējo līguma gadu Eastlands tribīnēs un pēc tam pazust pie arābiem vai uz Ķīnu.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 12:36, pirms 12 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Ja Arsenal dabūs Lorisu, Ščensnijs būs viņa dublieris. Savukārt Lionā pirmais numurs būs ilggadējais otrais numurs Verkutrs. Bet tas vēl ir ar nosacījumu, ja Loriss tiešām aizies. Olā vakar pateica, ka neviena piedāvājuma vēl nav un ka pēdējais termiņš, kad kaut ko gaidīs, būs 15.jūlijs.
Loriss ja kaut kur ies, tad tikai kā 1. Nr., bet nedomāju, ka Arsenal viņu pirks - nedomāju, ka SZCZ "nosviedīs" uz sola. Tie paši Spurs varbūt, Frīdelam jau cik, 41.. bet Olā noteikti kaulēsies un cena varētu būt šķērslis.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 12:43, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Loriss ja kaut kur ies, tad tikai kā 1. Nr., bet nedomāju, ka Arsenal viņu pirks - nedomāju, ka SZCZ "nosviedīs" uz sola. Tie paši Spurs varbūt, Frīdelam jau cik, 41.. bet Olā noteikti kaulēsies un cena varētu būt šķērslis.
Skaidrs, ka Loriss ies tikai kā pirmais numurs. Par to jau nav jautājumu, bet, cik lasīts, Arsenal nepārdos Ščensniju, ja nopirks Lorisu. Uz Spurs gan Loriss pilnīgi noteikti neies, jo Lionu pametīs tikai pret top klubu, bet Spurs pat nespēlē ČL...Olā vakar summu pateica arī tiešā veidā - minimālā summa ir 20 miljoni.

Ņemot vērā, ka pirmoreiz bauma par Lorisu parādījās TF1 (EČ laikā), kur Vengers bija Euro2012 komentētājs, tad neticu, ka tas varēja tikt pateikts bez Vengera ziņas. Tātad kaut kas apakšā tur ir.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 12:50, pirms 12 gadiem
Nu tad jau laikam jautājumu par Lorisa iespējamo pāreju uz Arsenal var slēgt Arsenal jau laikam būtu pēdējais no TOP klubiem, kas par vārtsargu maksās 20m. Īpaši ja komandā ir Ščesnijs....

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 12:58, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Nu tad jau laikam jautājumu par Lorisa iespējamo pāreju uz Arsenal var slēgt Arsenal jau laikam būtu pēdējais no TOP klubiem, kas par vārtsargu maksās 20m. Īpaši ja komandā ir Ščesnijs....
Arsenal arī ir viens no pēdējiem klubiem, kas maksās 15 miljonus par tādu spēlētāju kā Žirū. Bet, redz, ka samaksāja. Lai nolīdzinātu bilanci, varbūt arī varētu pārdot Ščensniju - pagaidām gan esmu lasījis ko citu, tas gan nenozīmē, ka lasīju taisnību.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 13:09, pirms 12 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Arsenal arī ir viens no pēdējiem klubiem, kas maksās 15 miljonus par tādu spēlētāju kā Žirū. Bet, redz, ka samaksāja. Lai nolīdzinātu bilanci, varbūt arī varētu pārdot Ščensniju - pagaidām gan esmu lasījis ko citu, tas gan nenozīmē, ka lasīju taisnību.
Nū, Arsenal bija vajadzīga aktivitāte šovasar, lai parādītu RvP par komandas ambīcijām. Turklāt to nedrīkstēja vilkt garumā, lai gadījumā, ja RvP tomēr aiziet, neatkārtotos iepriekšējās vasaras scenārijs. 15m eiro par uzbrucēju ir diezgan saprātīga cena. Vai Žirū attaisnos ieguldītos līdzekļus, to šobrīd nevar pateikt neviens. Bet 20m par Lorisu manuprāt tomēr ir pārāk augsta cena. Protams ar nosacījumu, ja komandā paliek Ščesnijs.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 13:24, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Nū, Arsenal bija vajadzīga aktivitāte šovasar, lai parādītu RvP par komandas ambīcijām. Turklāt to nedrīkstēja vilkt garumā, lai gadījumā, ja RvP tomēr aiziet, neatkārtotos iepriekšējās vasaras scenārijs. 15m eiro par uzbrucēju ir diezgan saprātīga cena. Vai Žirū attaisnos ieguldītos līdzekļus, to šobrīd nevar pateikt neviens. Bet 20m par Lorisu manuprāt tomēr ir pārāk augsta cena. Protams ar nosacījumu, ja komandā paliek Ščesnijs.
20 M par Francijas izlases 1. GK ir adekvāta cena, Olā nesen intervijā arī atsaucās uz Noiera (GER Nr. 1) un de Hea transfēriem, bet diez vai Arsenal maksās to cenu.
Plus Vengers parasti uzticas "saviem" spēlētājiem, paskat, cik ilgi Diabī nav pārdots, kaut gan dzīvojas pa lazareti, gan Almunjam, gan Denilsonam ļāva spēlēt un tikai pēc daudzām viņu kļūdām nolēma no viņiem atbrīvoties. SZCZ bija neitrāla pilnā debijas sezona PL un nedomāju, ka no viņa atbrīvosies vai noliks uz soliņa, jo viņa vecumā ir jāspēlē.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 14:22, pirms 12 gadiem
Ne pats Ade, ne vēl jo vairāk City negribēs, lai viņš sēž Etihad tribīnēs. Šis transfēru loks ir pēdējais brīdis, kad viņu pārdod, gan jau iedos labu atlaidi, ja vajadzēs. Sliktākā gadījumā izīrēs uz loga beigām kādam maksātspējīgam klubam, kurš nebūs paspējis uzbrukuma līniju sakārtot, vai kuram pēkšņi notraumēsies kāds uzbrucējs.
march_2k rakstīja: Tikpat labi Ade var atsēdēt pēdējo līguma gadu Eastlands tribīnēs un pēc tam pazust pie arābiem vai uz Ķīnu.

     [+] [-]

, 2012-07-04 14:45, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Ne pats Ade, ne vēl jo vairāk City negribēs, lai viņš sēž Etihad tribīnēs. Šis transfēru loks ir pēdējais brīdis, kad viņu pārdod, gan jau iedos labu atlaidi, ja vajadzēs. Sliktākā gadījumā izīrēs uz loga beigām kādam maksātspējīgam klubam, kurš nebūs paspējis uzbrukuma līniju sakārtot, vai kuram pēkšņi notraumēsies kāds uzbrucējs.
Nebūs pirmais piemērs, kas atsēdēs pēdējo līguma gadu, jau ir bijuši gadījumi. Bet kādas viņam ir iespējas spēlēt City nākamsezon? Aguero noteikti paliek, kas ar Džeko un Tevesu?

     [+] [-]

, 2012-07-04 15:13, pirms 12 gadiem
Praktiski nekādas (lai gan pēc Tevesa sāgas, esmu gatavs uz jebko). Mančīnī ar viņu nerēķinās, turklāt viņš viņam nepatīk, un viņš tomēr nav Tevess, tādēļ par 99,5% esmu pārliecināts, ka par City viņš vairs nespēlēs.
Agureo noteikti paliks, Balotelli paliks, izskatās, ka Tevez paliks (ja nu pēkšņi atkal nesagribēs doties prom), bet vai paliks Džeko atkarīgs vai izdosies nopirkt uzbrucēju. Primārais mērķis ir RVP, bet, ja nesanāks, pilnīgi iespējams, ka ir kāds rezerves variants (Lorente ir dzirdēts). Ja nevienu nenopirks, tad iespējams, ka Džeko paliks, jo ar Gvideti pagaidām kā ar pamata (pat 4. uzbrucēju) spēlētāju nerēķinās.
march_2k rakstīja: Nebūs pirmais piemērs, kas atsēdēs pēdējo līguma gadu, jau ir bijuši gadījumi. Bet kādas viņam ir iespējas spēlēt City nākamsezon? Aguero noteikti paliek, kas ar Džeko un Tevesu?

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 15:24, pirms 12 gadiem
Nu re, sākās, Spurs nopirka Gylfi Sigurdsson. Nocēla Pool

  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 15:36, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Nebūs pirmais piemērs, kas atsēdēs pēdējo līguma gadu, jau ir bijuši gadījumi. Bet kādas viņam ir iespējas spēlēt City nākamsezon? Aguero noteikti paliek, kas ar Džeko un Tevesu?
man jau šķiet, ka arī Tevezs paliks! Reti, kurš klubs var atļauties maksāt tādu transfēru + Teveza prasītos ciparus. Domāju, ka Džeko ar paliek, tā domāju, ka Adem jāmeklē varianti citur

     [+] [-]

, 2012-07-04 16:05, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Nu re, sākās, Spurs nopirka Gylfi Sigurdsson. Nocēla Pool
IT KĀ nocēla. Kaut gan reāli jau pirms kādas nedēļas ziņoja, ka Spurs jau esot vienojušies 10m transfēram un Sigurdsons piekritis iet pie viņiem.

     [+] [-]

, 2012-07-04 16:18, pirms 12 gadiem
Ja reiz par to ir runa, nedomāju, ka Arsenal maksās 20 citrusus par GK, pat par tādu kā Loris!
Manuprāt tā būtu pat kļūda!
Viņi vēl viduslīniju nav aizlāpījuši!
Vienīgais Lorisam ir iespēja kļūt par frančīzi un ar šādu sniegumu Lorisam un arsenalam viņš varētu sevi atmaksāt, bet nezinu, vai Arsenālam vajag frančīzes spēlētāju- vismaz vārtussargu!
To var veidot no RvP!
No mana skatu punkta būtu labāk papildināt pa tiem 20-25citrusiem pussargu līniju ar 1 ļoti labu vai 2 labiem pussargiem un konkurēt ilgtermiņā ar MC,MU un LC!
Poldi+ RvP var kļūt par lielisku pāri!
Vai Arsenal dabūs bumbu līdz viņiem?
Nedomāju, ka vārtussargs ir viņiem šobrīd tik aktuāls!
Varbūt vnk. pievērš sev uzmanību!

     [+] [-]

, 2012-07-04 16:27, pirms 12 gadiem
arvids1991 rakstīja: Vienīgais Lorisam ir iespēja kļūt par frančīzi un ar šādu sniegumu Lorisam un arsenalam viņš varētu sevi atmaksāt, bet nezinu, vai Arsenālam vajag frančīzes spēlētāju- vismaz vārtussargu!
Frančīzes ir Ziemeļamerikā.

     [+] [-]

, 2012-07-04 16:43, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Frančīzes ir Ziemeļamerikā.
Termins-varbūt, bet lūdzu nesaki, ka eiropā neliek uzsvaru uz 1 cilvēku, lai komanda gūtu atpazīstamību/slavu/sponsorus?
Juve un GiGi!
šobrīd Liona un Loris
Pūle un Džerards
MU un savulaik Ronaldo, tagad Rūnijs (mazāk)
Klubiem ir svarīgi pārdot kartiņas un kreklus ar uzvārdiem!
Tā ir peļņas sastāvdaļa.
Arsenal ir zaudējis savus frančīzes variantus (Fabregas un Nasri)(pirms tam Anrī)
tagad vai nu jāpārk jauns, vai jāveido tāds no RvP!
Mārketinga seja ir vajadzēga katram top klubam!
Ja nepatīk termins frančīze-izdomā citu!
Domu tas nemaina!

     [+] [-]

, 2012-07-04 16:53, pirms 12 gadiem
arvids1991 rakstīja: Termins-varbūt, bet lūdzu nesaki, ka eiropā neliek uzsvaru uz 1 cilvēku, lai komanda gūtu atpazīstamību/slavu/sponsorus?
Juve un GiGi!
šobrīd Liona un Loris
Pūle un Džerards
MU un savulaik Ronaldo, tagad Rūnijs (mazāk)
Klubiem ir svarīgi pārdot kartiņas un kreklus ar uzvārdiem!
Tā ir peļņas sastāvdaļa.
Arsenal ir zaudējis savus frančīzes variantus (Fabregas un Nasri)(pirms tam Anrī)
tagad vai nu jāpārk jauns, vai jāveido tāds no RvP!
Mārketinga seja ir vajadzēga katram top klubam!
Ja nepatīk termins frančīze-izdomā citu!
Domu tas nemaina!
Fanu favorītu jau pietiek, RvP, Fermālens, Vilšīrs, Teo..
Kurš uzvārds pārdos visvairāk krekliņus, tā šobrīd būtu mazākā bēda.
1 2 36 komentāri