Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Van Gāls: ''Uzvarējām pelnīti''

Van Gāls: ''Uzvarējām pelnīti''
Luiss van Gāls
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas komandas Minhenes ''Bayern'' galvenais treneris Luiss van Gāls pēc izcīnītās uzvaras UEFA Čempionu līgas pirmajā ceturtdaļfinālā spēlē pār ''Manchester United'' ar 2:1 atzina, ka spēle bijusi ļoti interesanta un ka ''Bayern'' pelnījusi uzvarēt.

Zināms, ka vakar UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Minhenes ''Bayern'' savā laukumā spēles izskaņā izrāva uzvaru pār ''Manchester United'' ar 2:1. Viss gan izšķirsies atbildes spēlē Mančesterā, kur tiks noteikta tā komanda, kas iekļūs turnīra pusfinālā.

''Bayern'' galvenais treneris Luiss van Gāls pēc spēles bija ļoti apmierināts ar rezultātu, atzīstot, ka ''Bayern'' uzvarējusi pelnīti: ''Zaudēt vārtus tik ātri bija neticami, bet tā notiek. Pēc tam gan varu izteikt pateicību saviem futbolistiem par parādīto sniegumu pret vienu no Eiropas labākajām komandām. Jau pirmajā puslaikā darbojāmies diezgan labi, bet otrajā sniegumu uzlabojām. Darījām visu, lai uzvarētu un mani futbolisti atdeva visus spēkus. Mēs pelnīti uzvarējām. Protams, vārti, kurus ielaidām, bija pārsteigums. Mums ir iespējas uzvarēt arī Mančesterā, jo esam jau pierādījuši māku gūt vārtus arī izbraukuma spēlēs.''

Tikmēr ''Manchester United'' galvenais treneris Sers Alekss Fergusons atzina, ka ''Manchester United'' vairāk šo spēli pati ir zaudējusi sliktā snieguma dēļ: ''Paši jau praktiski zaudējām šo spēli, lai gan piekritīšu, ka ''Bayern'' spēlēja labāk. Esmu vīlies par savas komandas sniegumu. Es zinu, ka varam nospēlēt daudz labāk, īpaši uzbrukumā. Mančesterā spēle būs pilnīgi citādāka. Mēs spēlēsim labāk. Nezaudēsim bumbu tik daudz, cik to zaudējām šodien. Labi ir tas, ka esam guvuši viesos vārtus. Veinam Rūnijam ir neliels potītes savainojums. Izskatās, ka nav nekas nopietns, bet, iespējams, nākamajā Anglijas Premjerlīgas spēlē viņš nespēlēs.''

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-03-31 10:08, pirms 14 gadiem
Nez, United kaut kādi lēni izskatijās, spēlēja uz 1:0 noturēšanu vairāk, taupījās tai sestdienai, lai izliktu tur visus spēkus, un nākamnedēļ pret Bayern atdos tik daudz, cik būs palicis pēc sestdienas.

Tiesnesis kaut kāds mācītājs laikam, tik bieži piedeva. Nani laikam kājai vajadzēja salūzt, lai beidzot izvilktu kādu dzelteno.

  +3 [+] [-]

, 2010-03-31 10:20, pirms 14 gadiem
tempijs rakstīja: Nez, United kaut kādi lēni izskatijās, spēlēja uz 1:0 noturēšanu vairāk, taupījās tai sestdienai, lai izliktu tur visus spēkus, un nākamnedēļ pret Bayern atdos tik daudz, cik būs palicis pēc sestdienas.

Tiesnesis kaut kāds mācītājs laikam, tik bieži piedeva. Nani laikam kājai vajadzēja salūzt, lai beidzot izvilktu kādu dzelteno.
Nani ja godīgi bija pelnījis dzelteno, kad 2. puslaikā simulēja sitienu pa seju. Principā tiesnesis normāli notiesāja, kartiņas varēja iedot vairāk. Kas attiecas uz sestdienu - grūti būs MU un nedomāju ka Rūnijs kaut ko midzināja, drīzāk vienkārši neveiksmīga epziode. Tā kā visdrīzak sestdienu EPL mainīsies līderis.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-31 10:22, pirms 14 gadiem
Joprojām nespēju saprast, kapēc MU tik ātri atdeva iniciatīvu laukuma vidusdaļā un pussargi tik tālu atkāpās pie sava soda laukuma!? Bayern neko tik briesmīgu laukuma vidū nedarīja, lai teiktu, ka piespieda to darīt. MU izbraukumu spēles taktika ČL jau ir pierasta, ar 5 pussargiem, kam it kā būtu jānodrošina vismaz līdzīgu spēli vidū. Diemžēl šādas katastrofālas spēles pussargiem šosezon ir jau redzētas, pēdējā pret Everton, kas bija nākamā pēc spēles Milānā.
Visu laiku gaidiju, kad SAF otrajā puslaikā izdarīs maiņu, kādu veica Milānā, kad arī kreisā malā pretinieka spiediens kļuva pārāk liels. Valensija nāk uz maiņu, Parks aiziet spēlēt aiz Valensijas, bet Nani spēlē otrajā malā. Nezinu kādēļ tā nenotika šoreiz. Domāju ka Berbatovu bija jēga sūtīt laukumā tikai Rūnija vietā, lai tad ganās pa to pusi un pietur bumbu kamēr partneri pieskrien.

Visumā, lai arī Bayern protams bija labāki, par kaut kādiem 5:1 nemaz nevar būt runas. Nekādus superneticamos seivus jau VdS izpildijumā neatceros. Nu varbūt izņemot Gomesa sitienu spēles beigās, bet tur jau pašam uzbrucējam sev jāsit pa pieri, jo no tādām situācijām jāsit iekšā arī tad, ja kastē ir divi vārtsargi Beigās abus vārtus "nokārtoja" abi malējie aizsargi... Tik pat labi es varu atcerēties Rūnija sitienu no vārtu priekšas, kur tieši tāpat bij jāsit gols, vai arī Vidiča pārliktnis. Tagad Bayern ir milzīga pārliecība par saviem spēkiem pirms atbildes spēles. Kaut arī protams MU savā laukumā būs iniciatīva, atgūt laukuma vidu un uzspiest savu spēli būs smagi. Bayern atgriezīsies Robens un Švainštaigers, un viņiem viennozīmīgi būs izdevības iesist OT. Būs smagi. Divas neveiksmīgas epizodes faktiski vienā brīdī visai sezonai var pārvilkt nesmuku krustu.
Jebkurā gadījumā apsveicu Bayern līdzjutējus. Man šķiet ka pats neērtākais MU pretinieks ČL. Jo arī 1999.gads ko visiem patīk pieminēt, protams bija izcils brīdis ko atcerēties, bet arī tā spēle nebija tāda lai teiktu, MU viennozīmīgi uzvarēja pelnīti! Labi ka priekšā vēl ir spēle savā laukumā, kur visu vēl iespējams labot.

     [+] [-]

, 2010-03-31 11:28, pirms 14 gadiem
Lai arī minimāla uzvara un ielaisti vārti savās mājās, tomēr tā ir ļoti svarīga uzvara! Ja 1:1 būtu palicis, Minhenei obligāti būtu jāiesit Mančesterā, kas nav tas vieglākais uzdevums un MU pavērtos lieliskas pretuzbrukumu iespējas. Tagad situācija ir otrāda, un vārtus vajag MU... Jā, protams, pietiek 1:0, bet tas gols vēl jāiesit. Domāju, ka ātrais gols vairs nebūs atbildes spēlē Un ar ierindā esošu Švainiju, Gomesu un Robčiku, Bayern perspektīvas nerādās tik nereālas. Šogad Bayern ir iesituši laikam visās izbraukuma spēlēs, kas arī vieš zināmas cerības. Viņi var pat atļauties zaudēt ar 3:2 vai 4:3
2001.gadā Bayern vinnēja MU abos mačos un vinnēja arī ČL finālu... Ceru uz vēstures atkārtošanos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-31 13:11, pirms 14 gadiem
sasperjods rakstīja: Fortūna bija taisnīga, atdodot vāciešiem golu ar rikošetu, pēc 2.min notikušā rikošeta par labu angļiem.
Nu tie divi rikošeti jau nu gan nav īsti salīdzināmi...

     [+] [-]

, 2010-03-31 15:30, pirms 14 gadiem
sasperjods rakstīja: v.d.Sārs tās bumbas uzlasīja pateicoties savam augumam un pieredzei. Tāds Ikers salaistu vēl 2-3 golus iekšā kā nemetas. Jā Vidičs un Rūnijs bija tuvu goliem, taču tie bija vienīgie momenti, kamēr vācieši presēja ar tādu presi, kā jau bembjus
ātrais gols vienmēr nāk par sliktu
ja nepamanīji, āri vācieši kādas 8-10 min iekrita aizsardzībā pēc izlīdzināšanas, bet tad pamodās un vismaz tuvu likumsakarībai uztaisīja rezultātu
Nu tur pārsvarā visi bija sitieni no ārpussoda laukuma, MU aizsargi tādus sitienus labprāt ļāva izpildīt jo VdS tos mierīgi uzlasija. Tam nav nozīmes, vai kāds cits vārtsargs ielaistu vai nē, bet es neko briesmīgu neņemamu tur nesaskatīju. Arī briesmīgu presi no Bayern nemanīju, jo kā jau teicu, pārāk MU piespiedās vārtiem, kā arī daudzus normālus pretuzbrukumus paši norāva ar tizlām kļūdām jau sākumā. Tas ļāva Bayern ātri atgūt bumbu un turpināt uzbrukumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-31 19:53, pirms 14 gadiem
sasperjods rakstīja: Tas tikai pierāda, cik cilvēks ir interesants gadījums uz pasaules
mēs skatījāmies vienu un to pašu spēli vienādā lenķī krāsās un laikā - bet viedokļi tomēr atšķirīgi
Nu man nav nekādu pretenziju pret viedokļu dažādību Tas ir tikai normāli, ka viedokļi atšķiras un viedokli nevar ietekmēt bildes krāsa vai citas parādības. Ja runā par Bayern spiedienu, tad piekrītu, ka tāds bija, tikai tur nebija nekas tāds briesmīgs ar ko MU nebūtu iepriekš saskārušies. Neveiksmīgas spēles gadās jebkurai komandai, un MU pussargi vakar nospēlēja katastrofāli. Es negribu noniecināt Bayern nopelnus uzvarā, protams ar Bayern spēlētājiem tur ir tiešs sakars Ja Bayern nospēlēs tik pat labi arī OT, tad mūsu starpā vairs nebūs viedokļu atšķirības šajā sakarā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja