Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: ''Bayern'' un ''Juventus'' spēlē neizšķirti

A grupa: ''Bayern'' un ''Juventus'' spēlē neizšķirti
Komandas biedri apsveic Čiani (vidū) ar gūtajiem vārtiem
Foto: AFP

UEFA Čempionu līgas otrās kārtas spēlē A grupā šovakar tika aizvadītas divas spēles. Minhenes ''Bayern'' savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Turīnas ''Juventus'', bet grupas otrajā cīņā ''Bordeaux'' savā laukumā spēles izskaņā ar 1:0 pārspēja Haifas ''Maccabi''.

''Bayern'' - ''Juventus''

"Bayern" iesāka ļoti aktīvi, jo jau spēles sākumā tā nopelnīja tiesības izpildīt stūra sitienu, taču Badstubera sitiens ar galvu lidoja garām vārtiem. Jau pēc pāris sekundēm lieliska izdevība bija Tomasam Milleram, taču arī šoreiz sitiens lidoja garām vārtiem. Burtiski jau nākamajā uzbrukumā bīstams moments izveidojās pie mājinieku komandas vārtiem, taču savu uzdevumu augstumos bija "Bayern" aizsargi. Spēles astotajā minūtē dzelteno kartīti nopelnīja "Juventus" komandas spēlētājs Dāvids Trezegē.

17.minūtē atkal uzbrukuma smailē nonāca Millers, taču šoreiz viņa sitiens tika nobloķēts. Pēc pāris sekundēm bīstams moments bija jau pie pretējiem vārtiem, taču brazīlieša Djego sitienu tvēra vārtsargs Hanss Jergs Buts. Spēles 19.minūtē ļoti skaisti nospēlēja Franks Riberī, kurš ļoti filigrāni apspēlēja divus "Juventus" aizsargus, taču viņa viltīgais sitiens (centās bumbu pārcelt vārtsargam – aut.) lidoja nedaudz virs vārtiem.

Spēles turpinājumā sākās atklāts futbols, kur abas komandas vairāk domāja par vārtu gūšanu nekā aizsardzību. 30.minūtē bīstams sitiens ar galvu padevās Miroslavam Klozem, taču bumba lidoja virs vārtiem. Ar tikpat bīstamu sitienu spēles 33.minūtē atbildēja "Juventus", taču Mauro Kamoranezi sitienu, kurš lidoja vārtu apakšējā stūrī, atvairīja Buts.

"Bayern" turpināja uzbrukt, taču bez rezultāta. 36.minūtē jau pieminētais Kamoranezi ar noteikumu pārkāpumu apturēja Riberī, par ko arī nopelnīja dzelteno kartīti. Lai arī tuvojās pirmā puslaika beigas, abas komandas turpināja uzbrukt. Vienā no epizodēm spēcīgs sitiens no soda laukuma robežas padevās Trezegē, taču bumba lidoja nedaudz virs vārtiem. Īsi pirms puslaika "Bayern" bija spiesti veikt piespiedu maiņu, jo savainojumu guva Arjens Robens.

Otrais puslaiks iesākās ar vēl lielāku "Bayern" komandas ofensīvu, taču līdz labam vārtu gūšanas momentam neļāva nokļūt "Juventus" spēlētāji, kuri "iesēdās" aizsardzībā. Vēlāk izdevība atklāt spēles rezultātu bija viesiem, taču soda laukumā nesapratās Jakvinta un Trezegē, kur pirmais no neērtas situācijas raidīja bumbu krietni virs vārtiem.

75.minūtē soda laukumā krita Bastians Švainštaigers, taču mača galvenais tiesnesis nesaskatīja tur noteikuma pārkāpumu, kaut arī izskatījās, ka tomēr spēlētājs tika apturēts pārkāpjot noteikumus. 80.minūtē viesi varēja gūt pirmos vārtus. Bumbu soda laukumā uztvēra Jakvinta, kurš, atrazdamies ar muguru pret vārtiem, neskatoties izdarīja spēcīgu sitienu, taču tas lidoja tikai nedaudz gar vārtiem.

Lai arī kā beigās uzbruka "Bayern", viesu vārtus viņiem neizdevās atslēgt un spēle noslēdzās neizšķirti 0:0.

''Bordeaux'' - ''Maccabi''

Spēli Francijā labāk iesāka viesi - Haifas ''Maccabi'', kuri vairāk kontrolēja bumbu un uzbruka. Nedaudz vēlāk spēle izlīdzinājās, taču nevienai no komandām nebija reālu iespēju atklāt spēles rezultātu. Pirmā puslaika beigās iniciatīvu pārņēma jau mājinieki ''Bordeaux'', taču vārtus gūt viņiem tā arī neizdevās – 0:0 pēc pirmā puslaika. Jāatzīst, ka abas komandas pirmajās 45 minūtēs pa pretinieku vārtiem izdarīja astoņus sitienus katra, taču vārtu četrstūrī lidoja tikai divi.

Arī šajā spēlē otro puslaiku abas komandas iesāka aktīvi, taču, laikam ritot, pārsvars atkal pārgāja ''Bordeaux'' pusē. Ļoti sekmīgi uzbrukuma smailē darbojās uz maiņu uznākošais Fernando, taču gūt pirmos vārtus viņam neizdevās. Arī turpinājumā uzbruka mājinieki un spēles 83.minūtē viņi beidzot atklāja spēles rezultātu – vārtus ar galvu guva ''Bordeaux'' aizsargs Mihaels Čiani.

Nedaudz vēlāk tas pats Čiani varēja panākt 2:0, taču savā vietā bija vārtsargs. 88.minūtē sarkano kartīti nopelnīja ''Maccabi'' spēlētājs Kajals, taču tas vairs neko nemainīja, jo laimīgu uzvaru izcīnīja mājinieki, kuri tagad A grupā ieņem otro vietu.

Čempionu līga, A grupa

Bayern - Juventus 0:0 (0:0)
Bordeaux - Maccabi 1:0 (0:0) (Čiani 83')

Čempionu līga, A grupa

VKomandaSUNZV.A.P
1.Bayern21103:04
2.Bordeaux21102:14
3.Juventus20201:12
4.Maccabi20020:40

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2009-09-30 23:48, pirms 15 gadiem
Bayern bija pelnījuši uzvaru kontrolēja spēli taisija iespējas bet bumba negāja vārtos nu bet kā ir tā ir

  +2 [+] [-]

, 2009-10-01 00:15, pirms 15 gadiem
malači Bordo.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-01 09:44, pirms 15 gadiem
Pirmais taims bija vnk kompetīte Bayern izpildijumā!!un ceru ka Robbenam nav nopietna trauma un sen zināms ka juve pieprot aizsardziba tupēt,pat treneris aizsardzibā stāveja
bet ta jau viss ir labi!!tā turēt Bayern

  +2 [+] [-]

, 2009-10-01 11:17, pirms 15 gadiem
Mājās Juve paņems 3 punktus

  -1 [+] [-]

, 2009-10-01 12:03, pirms 15 gadiem
Arī savās mājās Juvei neizšķirts pret Bayern būs labs sasniegums.
Žēl ka Ribery neiesita tajā epizodē, kad divus Juves aizsargus vnk apčakarēja... Milleram sākumā arī bija super iespēja, tikai dažus cm gar stabu bumba aizgāja...

  -2 [+] [-]

, 2009-10-01 12:36, pirms 15 gadiem
Bāc,Juve tik sūdaini spēlēja un arī Bayern neļāva spēlēt Grands skaitās... SMIEKLI NĀK Izteikts aizsardzības futbols,bija pretīgi skatīties Bayern vismaz kautko veidoja,Riberī moments vispār bija izcils,čalis pats sev izveidoja PERFEKTU situāciju

  -2 [+] [-]

, 2009-10-01 12:37, pirms 15 gadiem
trezeguet rakstīja: Mājās Juve paņems 3 punktus
Ar tādu spēli viņi pat pret Haifu mājās 3 pts nepaņems

  -1 [+] [-]

, 2009-10-01 12:38, pirms 15 gadiem
gurgucis rakstīja: Pirmais taims bija vnk kompetīte Bayern izpildijumā!!un ceru ka Robbenam nav nopietna trauma un sen zināms ka juve pieprot aizsardziba tupēt,pat treneris aizsardzibā stāveja
bet ta jau viss ir labi!!tā turēt Bayern
Spēle tiešām bija laba,bet pret amatieriem ar miljonu līgumiem arī ir grūti spēlēt. Bija jāsit iekšā. Juvei vienkārši nav viens līmenis ar Bayern,šitik sūdīgu spēli no kāda supergranda sen nebiju redzējis kā no Juves
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja