Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neimāram trauma PSG uzvarā, "Chelsea" 14 minūtēs sagrauj "Krasnodar"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Neimāram trauma PSG uzvarā, "Chelsea" 14 minūtēs sagrauj "Krasnodar"
Hakims Ziješs šajā mačā guva savus debijas vārtus "Chelsea" rindās. Foto:Reuters/Scanpix

UEFA čempionu līgā aizvadītas pirmās E un H grupu spēles. Londonas "Chelsea" izbraukumā ar rezultātu 4:0 uzvarēja Krievijas klubu "Krasnodar". Debijas vārtus šajā spēlē guva Hakims Ziješs. H grupas mačā pirmos trīs punktus šajā Čempionu līgas sezonā izcīnīja PSG, kas ar rezultātu 2:0 pārspēja Stambulas "Basaksehir". Priekšlaicīgi šo maču traumas dēļ noslēdza PSG līderis Neimārs.

"Krasnodar" savā laukumā uzņēma Londonas "Chelsea". 13. minūtē pret Tīmo Vērneru tika pārkāpti noteikumi soda laukumā. Tiesnesis nozīmēju 11 metru soda sitienu un to izpildīt devās Žoržinju, bet itālis nespēja realizēt sev doto iespēju – bumbu pēc viņa sitiena atsitās gan pret vārtu stabu, gan vārtu vīra kāju, bet vārtos vietu tā neatrada. Neilgi pēc tam divus labus momentus pie "Chelsea" vārtiem izveidoja "Krasnodar", bet rezultāts palika nemainīgs. 37. minūtē "Chelsea" atklāja mača rezultātu. Kalums Hudsons-Odoi izdarīja sitienu pa "Krasnodar" vārtiem no aptuveni 16 metriem, un bumba pēc neveiksmīgas mājinieku vārtu vīra darbības atrada ceļu vārtos - 0:1. Puslaika turpinājumā mača rezultāts palika nemainīgs.

55. minūtē londoniešus glāba vārtu pārliknis – saņemot teicamu piespēli no stūra sitiena, sitienu pa bumbu vienā pieskārienā izdarīja Jurijs Gazinskis, bet tā atsitās pret vārtu pārlikni. "Krasnodar" ar bumbu vairāk ļāva spēlēt "Chelsea", bet mājinieki atbildēja ar bīstamiem pretuzbrukumiem. 76. minūtē Londonas klubam izdevās palielināt rezultāta starpību. Otro reizi mačā tika nozīmēts 11 metru soda sitiens uz mājinieku vārtiem, bet šoreiz "Chelsea" sita precīzi – vārtus guva Timo Verners (0:2). Trešie londoniešu vārti nebija jāgaida ilgi, jo 80. minūtē savus pirmos vārtus "Chelsea" rindās guva Hakims Ziješs (0:3). Kompensācijas laika pirmajā minūtē Kristians Pulisiks vēlreiz pārspēja mājinieku vārtu vīru, un rezultāts kļuva graujošs - 0:4. Atlikušajā kompensācijas laikā nekas nemainījās, un "Chelsea" tika pie trīs punktiem.

Stambulas "Basaksehir" Turcijā tikās ar PSG. Parīzes futbolisti meklēja caurumus Stambulas kluba aizsardzībā, bet mača ievadā tādu nebija, un PSG nācās izmēģināt veiksmi, izdarot vairākus tālsitienus, kuri gan mērķi atrast nespēja. Bīstamākais sitiens spēles pirmajās 20 minūtēs bija "Basaksehir", bet Edina Viska sitiens lidoja nedaudz garām vārtiem. PSG līderis Neimārs pēc nospēlētas nepilnas pusstundas savainojuma dēļ vairs nebija spējīgs turpināt maču un tika nomainīts. Kopumā pirmajā puslaikā, kurš noslēdzās ar rezultātu 0:0, abas komandas izskatījās apņēmības pilnas, bet kā vienai, tā otrai pietrūka precizitātes, izdarot sitienus pa vārtiem.

Pašā otrā puslaika sākumā fantastisku momentu nespēja realizēt Pablo Sarabia, kurš no tuvas distances raidīja bumbu pāri Merta Gunoka sargātajiem vārtiem. Stambulas klubs arī otrajā puslaikā turpināja sagādāt galvassāpes PSG – komanda spēja ne vien veiksmīgi aizsargāties, bet arī izveidot momentus pie Keilora Navasa vārtiem. Tomēr 64. minūtē aizvadītas sezonas fināliste spēja gūt vārtus un atklāt mača rezultātu. Kiljans Mbapē izdarīja centrējumu soda laukumā no stūra sitiena, bet Moize Kens ar galvu raidīja bumbu "Basaksehir" vārtos - 0:1. Šis bija pirmais Kīna vārtu guvums PSG kreklā Čempionu līgā. Turki uzbruka bīstami, cenšoties panākt izlīdzinājumu, bet vārtus guva PSG – 79. minūtē Kens saņēma bumbu soda laukumā no Mbapē un raidīja to vārtos (0:2). Mačs tā arī noslēdzās, un PSG izcīnīja pirmos trīs punktus šajā Čempionu līgas sezonā.

UEFA Čempionu līga, 2.kārta

LaiksGrupaSpēleRezultātsVārtu guvēji
19:55HBasaksehir- PSG0:2 (0:0)Kens 64' 79'
EKrasnodar – Chelsea0:4 (0:1)Hadsons-Odoi 37' Verners 76' Ziješs 80' Pulisiks 90+1'
22:00FBrugge - Lazio
FBorussia D - Zenit
GFerencvaros – Dyn. Kyiv
GJuventus - Barcelona
HMan. United – RB Leipzig
ESevilla- Rennes

E grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Chelsea21104:04
2.Rennes10101:11
3.Sevilla10100:01
4.Krasnodar20111:51

H grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.RB Leipzig11002:03
2.Man.United11002:13
3.PSG21013:23
4.Basaksehir20020:40

  +1 [+] [-]

, 2020-10-28 22:01, pirms 3 gadiem
VIDEO: Krasnodar - Chelsea 0:4 - https://skaties.lv/sports/futbols/c...

     [+] [-]

, 2020-10-28 22:33, pirms 3 gadiem
Autor' Kīnam šie ir attiecīgi trešie un ceturtie vārti PSG kreklā - iepriekšējā kārta Francijas čempionātā ,šis jaunietis uzvarā pār Dijon(4:0) jau paspēja gūt divus vārtus.

     [+] [-]

, 2020-10-29 00:59, pirms 3 gadiem
Ingus1992 rakstīja: Autor' Kīnam šie ir attiecīgi trešie un ceturtie vārti PSG kreklā - iepriekšējā kārta Francijas čempionātā ,šis jaunietis uzvarā pār Dijon(4:0) jau paspēja gūt divus vārtus.
"Šis bija pirmais Kīna vārtu guvums PSG kreklā Čempionu līgā." Lasi teikumu līdz galam.

     [+] [-]

, 2020-10-29 06:31, pirms 3 gadiem
El Shaarawy rakstīja: "Šis bija pirmais Kīna vārtu guvums PSG kreklā Čempionu līgā." Lasi teikumu līdz galam.
vēl 2h pēc raksta ielikšanas ,tas teikums tur bija bez ČL pieminēšanas. Autors izlasot manu aizrādījumu, veica korekcijas.

Man ar lasīšanu viss kārtībā.