Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: pēc zaudējuma Parīzē šķiras Ančeloti un "Bayern" ceļi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oficiāli: pēc zaudējuma Parīzē šķiras Ančeloti un "Bayern" ceļi
Karlo Ančeloti
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas čempiones Minhenes "Bayern" galvenā trenera amatu pametīs Karlo Ančeloti, kura vadītā komanda vakar UEFA Čempionu līgas mačā izbraukumā ar 0:3 zaudēja PSG.

Debijas sezonā Karlo Ančeloti aizveda Minhenes "Bayern" līdz piektajam Bundeslīgas titulam pēc kārtas, taču Čempionu līgā ceturtdaļfinālā tika zaudēts Madrides "Real", bet Vācijas kausa pusfinālā kāju priekšā aizlika Dortmundes "Borussia". Tāpat jaunās sezonas ievads nav pārāk izdevies – viens zaudējums un viens neizšķirts sešos mačos, ieņemot tikai trešo vietu Bundeslīgā.

Visam pa virsu ir vakar Čempionu līgā piedzīvotais zaudējums pret Parīzes "Saint-Germain", izbraukumā piekāpjoties ar 0:3. Laukuma saimnieki rezultātu atklāja jau otrajā minūtē, un turpinājumā izcēlās arī abi uzbrukuma līderi – Neimārs un Edinsons Kavani. Vācijas komanda kontrolēja bumbu, taču teritoriālo pārsvaru nespēja izmantot.

"Tas, ko redzējām laukumā, nebija Minhenes "Bayern"," pēc sakāves teica kluba vadītājs Karls Heincs Rummenige, kurš brīdināja, ka zaudējumam var būt sekas. Vācijas medijos parādījās informācija, ka vadība sasauks ārkārtas sēdi, kurā lems par Ančeloti likteni, un ESPN vēsta, ka pieņemtais lēmums nav labvēlīgs itāliešu speciālistam, kuram būs jāmeklē jauns darbs. Nu Bavārijas klubs ir apstiprinājis, ka itālietis neturpinās darbu.

Vakar piedzīvotais zaudējums bija Minhenes "Bayern" lielākā neveiksme Čempionu līgas grupu turnīros pēdējā 21 gada laikā. Galvenā trenera amatā varētu stāties Villijs Saņols, kurš pirms tam pildīja Ančeloti palīga funkcijas. Tāpat pieminēts Tomasa Tuhela vārds – viņš iepriekš pameta Dortmundes "Borussia".

Trenera karjeras laikā Ančeloti uzvarējis četros no pieciem lielajiem čempionātiem. Vienīgais izņēmums ir Spānija, lai gan viņš divus gadus vadīja Madrides "Real", turklāt uzvarēja Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
Bayern Munich part company with coach Carlo...

     [+] [-]

, 2017-09-28 16:25, pirms 7 gadiem
Pareizs lēmums. Tuhels varētu pārņemt, ar Dortmundi ļoti labu futbolu rādija. Un labi, ka tas notiek septembrī.

  +5 [+] [-]

, 2017-09-28 17:01, pirms 7 gadiem
Bayern ar izvēli nevajag steigties. Nedēļas laikā varētu atbrīvoties īpaši izcili futbola speciālisti, pat valstsvienību treneri ar pieredzi Eiropas čempionātu finālturnīros.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 17:31, pirms 7 gadiem
Pārmaiņas vajadzīgas Minhenei, nepārliecina galīgi. Pie tam pie Ančeloti, Millers vispār ir pazudis.

     [+] [-]

, 2017-09-28 17:39, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Pārmaiņas vajadzīgas Minhenei, nepārliecina galīgi. Pie tam pie Ančeloti, Millers vispār ir pazudis.
Kā Tu domā, kam vajadzētu pārņemt komandas stūri?

  +3 [+] [-]

, 2017-09-28 17:43, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Bayern ar izvēli nevajag steigties. Nedēļas laikā varētu atbrīvoties īpaši izcili futbola speciālisti, pat valstsvienību treneri ar pieredzi Eiropas čempionātu finālturnīros.
Mūsu Petroviču valde nekādā gadījumā nelaidīs uz vāciju. Pārāk svarīgs Latvijas futbolam.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-28 17:52, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Kā Tu domā, kam vajadzētu pārņemt komandas stūri?
Starkovs, Andrejevs pirmie, kas nāk pātā.

     [+] [-]

, 2017-09-28 17:58, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Starkovs, Andrejevs pirmie, kas nāk pātā.
Šitās urīngalvas nekam nedrīkst klāt laist

     [+] [-]

, 2017-09-28 18:03, pirms 7 gadiem
Diez vai tas ir pareizs lemums.Vareja nospelet cienigak sastavs jau nav slikts,bet vai uzvaret.Levandovskis intervija izteicas ,ka klubs ekonome un neperk praktiski neko.Un ja salidzina uz papira cik PSG iztereja par speletajiem un cik Bayern,tad rezultats ir +- logisks.

     [+] [-]

, 2017-09-28 18:08, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Kā Tu domā, kam vajadzētu pārņemt komandas stūri?
https://en.wikipedia.org/wiki/Jupp_... žēl ka šo vīru nevar atpakaļ dabūt, pie viņa Minhene spēlēja skaistu uzbrūkošu futbolu, ka ļāvu Barcu ar 4-0 un 3-0 salikt ČL pusfinālā.

Tā reāli , varbūt tad to Tuhelu, Dortmunde diezgan labi pie viņa izskatījās ..

     [+] [-]

, 2017-09-28 18:08, pirms 7 gadiem
dzeidi rakstīja: Diez vai tas ir pareizs lemums.Vareja nospelet cienigak sastavs jau nav slikts,bet vai uzvaret.Levandovskis intervija izteicas ,ka klubs ekonome un neperk praktiski neko.Un ja salidzina uz papira cik PSG iztereja par speletajiem un cik Bayern,tad rezultats ir +- logisks.
Nedomāju ka tas ir tikai šīs spēles dēļ, domāju šī spēle vienkārši noveda pie lēmuma viņu atlaist.
Bet tas jau pirms tam bija krājies, Kāsiens Hofennheim, izlaista niča pret Volsburgu utt.

     [+] [-]

, 2017-09-28 19:47, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Pareizs lēmums. Tuhels varētu pārņemt, ar Dortmundi ļoti labu futbolu rādija. Un labi, ka tas notiek septembrī.
Piekrītu, lēmums 100% pareizs, Bayern pie vecā vīra izskatījās pēc komandas uz pus slodzi. Ļoti nepatika dārgākie pirkumi, kas pat netika izmantoti - kāda tad jēga? Taktika arī pārāk vienkārša un vienmuļa, viss uz Lewu pakārtots, nekad vismaz pēdējās desmitgadēs Bayern viens nav bijis vilcējs.

Vai tuhels būs īstais, stipri šaubos, ne jau tāpat vien viņu atlaida no Dortmundes - starp citu Bošs labāks pašlaik izskatās. Cerams uz kādu, kas atgriezīs Bayern uz Eiropas top kluba statusu

     [+] [-]

, 2017-09-28 19:50, pirms 7 gadiem
URAAAAAAAA!!!!! Es šovakar pacelšu glāzi sarkanvīna! Jau no pirmās dienas gaidīju šo mirkli, kad Ančeloti tiks atlaists. Beidzot "Bayern" atkal sāks spēlēt futbolu!

     [+] [-]

, 2017-09-28 19:56, pirms 7 gadiem
Nu, Jupps tik skaisti pabeidza savas lietas, ka atgriešanās būtu - nevietā, tā laikam jāsaka. Starp citu, jautājums Bayern faniem - vai viņš ir kaut kādā veidā palicis kā kluba - nezinu - padomē vai kā savādāk kluba tuvumā? Līdzīgi kā Fērgijs? Jo padomu jau nu šis vīrs varētu iedot...

zaxx rakstīja: https://en.wikipedia.org/wiki/Jupp_... žēl ka šo vīru nevar atpakaļ dabūt, pie viņa Minhene spēlēja skaistu uzbrūkošu futbolu, ka ļāvu Barcu ar 4-0 un 3-0 salikt ČL pusfinālā.

Tā reāli , varbūt tad to Tuhelu, Dortmunde diezgan labi pie viņa izskatījās ..

     [+] [-]

, 2017-09-28 20:03, pirms 7 gadiem
van gāls būtu labs variants.

     [+] [-]

, 2017-09-28 20:19, pirms 7 gadiem
Vai treneris vainīgs ja komanda ar 60% kontrolē bumbu,18:1 stūra sitienos,sitienos ar bija pārāki,200 piespēles vairāk..camon..Paši nevienu golu neiesit,bet meklē te vainīgos zaudējumā.+ kurš vainīgs ka ielaiž jau 2. minūtē.Var tik redzēt Noiera nozīmi.

     [+] [-]

, 2017-09-28 20:23, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Bayern ar izvēli nevajag steigties. Nedēļas laikā varētu atbrīvoties īpaši izcili futbola speciālisti, pat valstsvienību treneri ar pieredzi Eiropas čempionātu finālturnīros.
Kipa Starkovs?!!

     [+] [-]

, 2017-09-28 20:52, pirms 7 gadiem
Peps nebija mans favorit treneris, Anceloti ari nebija. RM vinam veicas ar superzvaigznem, kas atnmesa titulus. Bayern tomer nav ta saucamais money bag klubs.

Heinkess joprojam bus mans favorit treneris, ari Hicfelds bija labs.

Par jauno treneri gan nezinu, visi baigi grib Tuhelu
Mani varianti - Klinsmans, Van Gals(kurs tomer iesaka Bayern vacu masinu) un pats Hermans Gerlands, kurs ilgi bija asistents Minhenei

     [+] [-]

, 2017-09-28 20:53, pirms 7 gadiem
Pareizs lēmums no vadības puses. Kuluāros tiek apspriesti četri kandidāri. 1. Tuhels( ļoti reāls, jo šobrīd ir brīvs)
2. Klops( būtu jāizpērk viņa līgums)
3. Nāgelsmans ( jāizpērk līgums)
4.Jups Hainkes ( vai izdosies viņu aktivizēt?)

     [+] [-]

, 2017-09-28 21:01, pirms 7 gadiem
Man jau gribētos Klopu personīgi, bet nu diezvai saanāks. Kā
nākamo gribētu Nāgelsmanu pie stūres redzēt. Tuhelu es personīgi ne pārāk gribētu un Jups domāju , ka nepiekritīs. Hitzfeldu arī varētu, bet nu šaubos.

     [+] [-]

, 2017-09-28 21:05, pirms 7 gadiem
J.Heynckes sarūpētā bagāža beigusies, Pepe uz to vēl izbrauca, bet Karlo vairs nepietika.

tieši Juppa laikā Bayern rādīja iespaidīgāko sniegumu - pēc tam pamazām uz leju ..

     [+] [-]

, 2017-09-28 22:45, pirms 7 gadiem
es par Nagelsmanu,viens no perspektiivaakajiem futbola treneriem shobriid, bet nez vai tik jaunam Bayern vadiiba buus gatava uzticeet kluba stuuri

  +2 [+] [-]

, 2017-09-28 22:49, pirms 7 gadiem
timoty rakstīja: Nu, Jupps tik skaisti pabeidza savas lietas, ka atgriešanās būtu - nevietā, tā laikam jāsaka. Starp citu, jautājums Bayern faniem - vai viņš ir kaut kādā veidā palicis kā kluba - nezinu - padomē vai kā savādāk kluba tuvumā? Līdzīgi kā Fērgijs? Jo padomu jau nu šis vīrs varētu iedot...
cik zinu,Hainkes pilniibaa aizgaajis no futbola,vinjam kaut kaadas veseliibas probleemas bija,sen atpakalj lasiiju ar vinju interviju,kur vinjsh teica ka sieva nekad neatljautu vinjam atgriezties

     [+] [-]

, 2017-09-28 23:49, pirms 7 gadiem
Hones esot pateicis,ka Anceloti atlaishanu esot pieprasiijushi 5speeleetaaji,nez kuri tie vareetuu buut?

     [+] [-]

, 2017-09-29 06:57, pirms 7 gadiem
runā, ka tie spēlētāji esot bijuši Boatengs, Hummels, Ribery, Robens un Levandovskis kā ari Müller

     [+] [-]

, 2017-09-29 09:03, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: es par Nagelsmanu,viens no perspektiivaakajiem futbola treneriem shobriid, bet nez vai tik jaunam Bayern vadiiba buus gatava uzticeet kluba stuuri
It kā jauns, bet reāli par treneri strādā vairāk kā 10 gadus. Vienreiz jau Bayern kļūdījās kad nepaņēma Klopu un vilciens aizgājis. Domāju šoreiz neko tādu nepieļaus un aicinās Nāgelsmanu no nākamās sezonas.

     [+] [-]

, 2017-09-29 14:17, pirms 7 gadiem
ilmis81 rakstīja: Vai treneris vainīgs ja komanda ar 60% kontrolē bumbu,18:1 stūra sitienos,sitienos ar bija pārāki,200 piespēles vairāk..camon..Paši nevienu golu neiesit,bet meklē te vainīgos zaudējumā.+ kurš vainīgs ka ielaiž jau 2. minūtē.Var tik redzēt Noiera nozīmi.
Kādam nozīme ir bumbas kontrolei, stūra sitienu attiecībai un piespēlēm? Vajag radīt goala momentus un tādi PSG bija daudz vairāk, kuriem bija mazāka bumbas kontrole, stūru sitienu attiecība un piespēles.

     [+] [-]

, 2017-09-29 15:43, pirms 7 gadiem
es ar esmu priecigs ka Ancheloti atlaida. Es vispar nesapratu tos sastavus ko vins laida laukuma,un speles stilu. Klinsmans,Tuhels,Van gals. kads no siem varetu but labss.