Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ronaldu, Rūnijs: ''''Barcelona'' bija pelnījusi uzvarēt''

Ronaldu, Rūnijs: ''''Barcelona'' bija pelnījusi uzvarēt''
''Manchester United''...nokartām galvām
Foto: AFP

Ar spāņu futbola kluba ''Barcelona'' uzvaru pār ''Manchester United'' ar rezultātu 2:0 vakar vēlu vakarā noslēdzās UEFA Čempionu līgas sezona. Piedāvājam vairāku ''Manchester United'' komandas spēlētāju komentārus par aizvadīto finālspēli.

Pēc vakardienas zaudētās finālspēles vairāki ''United'' komandas spēlētāji atzina, ka ''Barcelona'' pašreiz ir labākā komanda pasaulē, pieminot, ka spāņu klubs bija pelnījis uzvarēt.

Lai arī vakardienas mača gaidītākais notikums, kuru paredzēja gandrīz visi, bija Mesi un Ronaldu cīņa, tomēr ''United'' komandas treneris Sers Alekss Fergusons, kā arī uzbrucējs Veins Rūnijs par galvenajiem vīriem laukumā vakar atzina ''Barcelona'' pussargus Čavi un Andresu Injestu.

Rūnijs: ''Injesta - labākais futbolists pasaulē''

''Nekad savas karjeras laikā neesmu spēlējis pret labāku un stiprāku komandu, kāda vakar bija ''Barcelona''. Tā ir izcila komanda un uzskatu, ka Injesta pašreiz ir labākais futbolists pasaulē. Viņi tik labi kontrolēja bumbu, ka, ja tu neizmanto savas iespējas, tad vēlāk tiksi sodīts. Viņi bija pelnījuši uzvarēt. Pašreiz man sāp un es ļoti pārdzīvoju, taču mums visiem tam jātiek pāri un ar pozitīvām domām jāraugās nākotnē. Mēs esam jauna komanda un es ceru, ka drīz būsim atpakaļ virsotnē,'' sacīja Veins Rūnijs.

Ronaldu: ''Taktika nebija pareiza''

''Ir vienmēr sāpīgi, ja zaudē finālā, taču jāatzīst, ka vakar spēlējām slikti. Mūsu komandai nebija pareiza taktika, un viss gāja greizi. Mēs spēlējām labi tikai mača pirmās desmit minūtes. Zinājām, ka nedrīkst pieļaut rupjas kļūdas, jo tas var mums maksāt dārgi. Diemžēl tā arī notika. Viņiem bija vairāk iespēju nekā mums un, lai kā arī būtu, bet jāsaka, ka ''Barcelona'' bija pelnījusi uzvarēt,'' tā Krištianu Ronaldu.

Keriks: ''Bija iespējas gūt vārtus, taču mēs tās neizmantojām''

''Mums bija lieli mērķi, gribējām labi nospēlēt un, protams, uzvarēt, taču veiksme vakar nebija mūsu pusē. Spēli iesākām ļoti labi, bija arī pāris iespējas un, ja mēs būtu iesituši, tad spēle izvērstos pavisam savādāk. Taču pēc zaudētajiem vārtiem spēle nevirzījās tā, kā mēs to vēlētos. Bija iespēja gūt vārtus, taču mēs tās neizmantojām. Lai nu kā, ''Barcelona'' ir lieliska komanda ar ļoti labiem spēlētājiem. Nav nemaz jāstrīdas, ka viņi bija pelnījuši uzvarēt. Pēdējo divu gadu laikā Čempionu līgā mēs nebijām uzveikti ne reizi, bet diemžēl vakar tas notika. Domāju, ka varam būt lepni par to, ko pēdējo gadu laikā esam sasnieguši, taču vakardienas zaudējumu ir ļoti grūti uzņemt. Tomēr ar laiku tas ir jāaizmirst, jo dzīve rit uz priekšu. Mums jādomā par nākotni un nākošajā sezonā mēs būsim atpakaļ jau stiprāki. Nākošgad jāmēģina aizstāvēt Premjerlīgas tituls,'' sacīja Maikls Keriks.

Ferdinands: ''Neviens nav varējis uzspīdēt''

''Mums bija piecas vai sešas izdevības, taču tās tā arī netika izmantotas. Spēles beigās mēs darījām visu, ko spējām, taču viņi lieliski pieturēja bumbu un lika mums vilties. Kauns, ka neviens no mums vakar neuzspīdēja. Neviens nedrīkst teikt, ka vakar spēlējām labi. Viņi bija labāki par mums,'' atzina komandas aizsargs Rio Ferdinands.

Van der Sārs: ''Mēs netikām pie bumbas''

''Vēlējāmies uzvarēt un aizstāvēt pagājušajā gadā iegūto titulu, bet... Pirmo desmit minūšu laikā izskatījās, ka mums tas izdosies, jo bijām izdarījuši pāris sitienus, kamēr viņi izskatījās nedaudz nervozi. Pēc zaudētajiem vārtiem mēs vienkārši apstājāmies. Viņi ieguva pārliecību pār saviem spēkiem un mēs ilgi nevarējām tikt pie bumbas, lai spēlētu savu spēli. Pēc spēles treneris teica, lai mēs pirmkārt skatāmies paši uz sevi, nevis meklējam vainu kur citur,'' sacīja pieredzējušais Edvīns van der Sārs.

Gigss: ''Nespējām atgūties''

''''Barcelona'' ļoti ātri izvirzījās vadībā un pēc zaudētajiem vārtiem mēs vienkārši nespējām atgūties. Tiklīdz bija 0:1, tā galvenie noteicēji laukumā bija tieši viņi. Jā, otrajā puslaikā bija pāris iespējas, un, ja kāda no tām tiktu realizēta, tad mača gaita ievirzītos citās sliedēs, taču tas nenotika,'' kodolīgs bija ''United'' komandas kapteinis Raiens Gigss.

Izmantotie resursi:
uefa.com
skysports.com
setanta.com

 +12 [+] [-]

, 2009-05-28 18:29, pirms 15 gadiem
Taisnību vien saka

  -3 [+] [-]

, 2009-05-28 18:30, pirms 15 gadiem
Kā būtu ja MU būtu iesitis sākumā var zīlēt ilgi un dikti, taču spēle beidzās 2:0 un tad jau Barca var uzskaitīt visas savas iespējas otrajā puslaikā un teikt ka varēja būt 4 vai 5 pret 0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-05-28 18:39, pirms 15 gadiem
Precīzi sakot - Barsalona bija labāka un bija pelnīti ieguva kausu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-28 19:06, pirms 15 gadiem
dekstors rakstīja: Precīzi sakot - Barsalona bija labāka un bija pelnīti ieguva kausu.
To neviens no speeleetaajiem nenoliedz!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 19:16, pirms 15 gadiem
Lai cik skumji nebūtu, bet viņiem visiem ir taisnība!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 19:18, pirms 15 gadiem
nu Rūnija komentārs neatbilst patiesībai. viena spēle,kura arī nebija tik spīdoša,nepadara viņu par labāko..

  +5 [+] [-]

, 2009-05-28 19:47, pirms 15 gadiem
Injesta ar Havi patreiz ir labaakais centra pussargu paaris pasaulee!!! To viņi jau pieraadiija pagaajušaa gadaa spiidoši speeleejot Spaanijas izlases sastaavaa Eiropas čempionaataa. Starpcitu vakardienas CL finaals man ļoti atgaadinaaja Eiropas čempionaata pusfinaalu Spaanija-Krievija. Abos gadiijumos gan MU, gan Krievijai praktiski nebija nekaadu šansu iesist golu, kur nu veel uzvareet! Un abos mačos laukuma centraa bez ierunaam valdiija Saldais Paariitis Injesta&Havi, kuri superiigi un paarliecinoši kontroleeja bumbu.
Diemžēl peec 10-aas min. , kad EtoO iesita golu, laukumaa bija redzama tikai viena komanda.
Neskatoties uz šo saapiigo zaudeejumu, MU sezona ir bijusi teicama. Tapeec Sarkano Velnu fani nav ko nokaart degunus! Paardziivosim vakardienas neveiksmi, un ar nepacietiibu gaidiisim naakošo sezonu!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 19:52, pirms 15 gadiem
"Barca" nospēlēja skaisti, bet ar MU šosezon tiešām neko nevarēja zināt, jo bieži vien "United" pārsteidza ar ne tik stabilu sniegumu. Pērn MU bija krietni vien pārliecinošāki.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 20:19, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Barca" nospēlēja skaisti, bet ar MU šosezon tiešām neko nevarēja zināt, jo bieži vien "United" pārsteidza ar ne tik stabilu sniegumu. Pērn MU bija krietni vien pārliecinošāki.
Patiesībā nevaru nepiekrist.

     [+] [-]

, 2009-05-28 20:45, pirms 15 gadiem
Ta ir.
Diemžēl, bet vakar MU kā komanda izskatījas slikti.Nebiaj īsti gatavi finālam, man ta likas. Neko darīt. MU jau tā ir parādījusi daudz un nākotnē parādīs vēl.

     [+] [-]

, 2009-05-28 21:00, pirms 15 gadiem
tikko panorāmā bija sižets, kā katalāņu fani atzīmē uzvaru ČL , cilvēkiem patiešām būtu jāpriecājas par šo lielo uzvaru, bet katalāņu fani šādas lietas atzīmē savā īpašajā stilā , kas redzēja, tas sapratīs!

P.S. pievienojos citiem apsveicējiem, uzvarējāt pelnīti!

     [+] [-]

, 2009-05-28 21:34, pirms 15 gadiem
arvis86 rakstīja: tikko panorāmā bija sižets, kā katalāņu fani atzīmē uzvaru ČL , cilvēkiem patiešām būtu jāpriecājas par šo lielo uzvaru, bet katalāņu fani šādas lietas atzīmē savā īpašajā stilā , kas redzēja, tas sapratīs!

P.S. pievienojos citiem apsveicējiem, uzvarējāt pelnīti!
"Normāla" dienvidnieku reakcija Pat nebija cietušo. Bet mani vairāk šokēja tas nenormālais nigērietis, kurš savā valstī iebrauca ar busiņu "Barca" atbalstītāju pūlī un negalināja 4 cilvēkus. Kur tādi nenormālie rodas?!

     [+] [-]

, 2009-05-28 21:43, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Normāla" dienvidnieku reakcija Pat nebija cietušo. Bet mani vairāk šokēja tas nenormālais nigērietis, kurš savā valstī iebrauca ar busiņu "Barca" atbalstītāju pūlī un negalināja 4 cilvēkus. Kur tādi nenormālie rodas?!
Nigērijā.

     [+] [-]

, 2009-05-28 22:24, pirms 15 gadiem
begemocz rakstīja: Kā būtu ja MU būtu iesitis sākumā var zīlēt ilgi un dikti, taču spēle beidzās 2:0 un tad jau Barca var uzskaitīt visas savas iespējas otrajā puslaikā un teikt ka varēja būt 4 vai 5 pret 0
varēja būt arī 100:0 fantazēt es varu ļoti daudz bet tā nenotika cik iesita tik iesita nevis teikt cik varēja ja varētu tad arī iesitu vēl..

     [+] [-]

, 2009-05-29 00:02, pirms 15 gadiem
Piekritu Giggsam

     [+] [-]

, 2009-06-23 14:09, pirms 15 gadiem
nu ko lai saka,zjel ka zaudejam