Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tarasovam spoža spēle Eiropas līgā – vārti un rezultatīva piespēle uzvarā

Rolands Eliņš

Tarasovam spoža spēle Eiropas līgā – vārti un rezultatīva piespēle uzvarā
Igors Tarasovs kopā ar komandas biedriem. Foto: TV6.News

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pēdējo kārtu sasniegusi Somijas komanda „KuPS”, kas ar 2:0 pārspēja Lietuvas „Sūduvu”. Ar vārtu guvumu Somijas kluba rindās izcēlās Latvijas izlases spēlētājs Igors Tarasovs.

Igors Tarasovs, kurš „KuPS” vienībai pievienojās salīdzinoši nesen, šovakar devās sākumsastāvā. Viņa klubs aizvadīja spēli pret Lietuvas komandu „Sūduva”, kurā šovasar spēlē divi Latvijas futbolisti. Valērijs Šabala šovakar devās sākumsastāvā, bet Gļeba Kļuškina spēles pieteikumā nebija.

„KuPS” vadībā izvirzījās 31. minūtē, kad pēc tālas piespēles savā gaisā divcīņā uzvarēja Tarasovs un ļoti veiksmīgi ar galvu iemeta bumbu soda laukumā. Pie tās pirmais bija brazīlietis Ranžels un pāri vārtsargam trāpīja vārtos, atklājot rezultātu.

Šabala pēc tam 59. minūtē tika nomainīts, un „KuPS” vēlāk izdevās palielināt pārsvaru, vēlreiz svarīgu lomu spēlējot Latvijas izlases pussargam. 72. minūtē pēc stūra sitiena Tarasovs lēcienā precīzi sita ar galvu un panāca 2:0, nodrošinot savas komandas uzvaru un iekļūšanu Eiropas līgas kvalifikācijas „play-off” kārtā.

31 gadu vecajam Tarasovam līdz šim „KuPS” sastāvā bija neliels spēles laiks – Somijas augstākajā līgā viņš nospēlējis tikai 118 minūtes. Šovakar viņš guva savus pirmos jaunā kluba sastāvā, turklāt arī savus pirmos vārtus Eirokausu karjerā vispār.

Attiecīgi „Sūduvai” Eirokausu sezonas beigusies, kamēr „KuPS” izšķirošo cīņu par vietu Eiropas līgas grupu turnīrā aizvadīs pret Zviedrijas „Djugardens” un Rumānijas „Cluj” dueļa uzvarētāju.

  +5 [+] [-]

, 2020-09-24 21:01, pirms 4 gadiem
Super! Malacis, beidzot!

     [+] [-]

, 2020-09-24 21:03, pirms 4 gadiem
Rūķi piesmēja vienos vārtos...

     [+] [-]

, 2020-09-24 22:00, pirms 4 gadiem
Šabala superzvaigzne, pat somiem iesist nevar.

  +2 [+] [-]

, 2020-09-25 00:57, pirms 4 gadiem
te ir ĪSTS komentātors-tā jākomentē futbols!

Видео Куопио ПС

     [+] [-]

, 2020-09-25 17:32, pirms 4 gadiem
kā Čeburins aizgāja, tā Sūduvai sākās tūdi..