Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pirms spēles pret "Olympiacos" sadurts "Burnley" līdzjutējs

Andrejs Siliņš

Pirms spēles pret "Olympiacos" sadurts "Burnley" līdzjutējs
"Burnley" līdzjutēji vakar Pirejā
Foto: SIPA / Scanpix

Pirms ceturtdien notikušās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra "play-off" kārtas pirmās spēles starp "Olympiacos" un "Burnley" Pirejā sadurts kāds angļu līdzjutējs un cita veida ievainojumus guvuši četri citi viesu komandas līdzjutēji.

Uz Grieķiju atbalstīt "Burnley" devušies ap 900 līdzjutēju, no tiem Grieķijas kārtībsargi dienas gaitā aizturējuši 22 par nepiedienīgu uzvedību sabiedriskā vietā alkohola reibuma stāvoklī. Visi gan vēlāk atbrīvoti bez apsūdzību uzrādīšanas. Lai gan liela daļa līdzjutēju devušies uz stadionu un pēc spēles prom no tā kopīgi organizētos autobusos, atsevišķi līdzjutēji devušies patstāvīgi.

Pieci no tiem iekūlušies nekārtībās - vienam ar nazi iedurts kājā, kamēr pārējiem četriem bijuši mazāk nopietni savainojumi. Sadurtais līdzjutējs saņēmis medicīnisko palīdzību stadiona teritorijā. "Burnley" izplatītajā paziņojumā vēstīts, ka klubs cieši sadarbosies ar Grieķijas policiju, lai noskaidrotu visus lietas apstākļus.

"Burnley" vakar "play-off" kārtas pirmajā spēlē piekāpās "Olympiacos" ar rezultātu 1:3.

Izmantotie resursi:
BBC