Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" sausā arī mājās, Latvijas klubiem Eirokausi beigušies

"Ventspils" sausā arī mājās, Latvijas klubiem Eirokausi beigušies
Ahmeds Abdultaofiks
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē FK "Ventspils" ar 0:1 savā laukumā piekāpās "Malmo FF", ar tādu pašu rezultātu zaudējot arī divu spēļu summā.

Pirmā spēle Malmē pirms nedēļas beidzās ar bezvārtu neizšķirtu, kas nozīmēja, ka, ja "Ventspils" šovakar ielaiž vārtus, Latvijas komandai būtu obligāti jāuzvar, lai tiktu tālāk turnīrā. Bija sagaidāms, ka aizsardzībai ventspilnieki pievērsīs īpašu uzmanību.

Mača sākums uz to arī norādīja – Malmes komanda vairāk kontrolēja bumbu, taču ātri vien savu tempu uzbrukumā uzķēra arī mājinieki. "Ventspils" nekautrējās doties uzbrukumā, kas acīmredzami pārsteidza viesu aizsardzību, kas brīžiem darbojās pat ļoti haotiski. Lieliskas iespējas gūt vārtus bija Ahmedam Abdultaofikam un Daniilam Ulimbaševam, taču izdevības palika neizmantotas – "Ventspils" futbolisti nenonāca līdz kārtīgam sitienam pa vārtiem.

Ja "Ventspils" savas iespējas neprata realizēt, tad viesi jau ar pirmo nopietno mēģinājumu pārspēja Maksimu Uvarenko. Ventspilnieki aizsardzībā zaudēja vairākas divcīņas, bumba pāri Uvarenko nonāca tukšu vārtu priekšā, kur netraucēts to četrstūrī raidīja Izaks Kjese Telins.

Pēc dažām minūtēm uzbrukumā labs moments bija Tornikem Tarknišvili, kurš nespēja pārvērst vārtu guvumā labu centrējumu. Atlikušajā laikā spēles gaita kļuva mierīgāka. Lielāka bumbas kontrole bija viesiem, taču Uvarenko vairs netika pārāk traucēts. Tiesa, arī ventspilnieki pretējā laukuma pusē neko nespēja izveidot – pirmais puslaiks noslēdzās ar 1:0 viesu labā.

Otro puslaiku ar ievērojamu pārsvaru bumbas kontrolē sāka "Ventspils", taču līdz Malmes soda laukumam kurzemnieki spēja nonākt tikai ar ļoti lielām grūtībām. Līdz Robina Olsena sargāto vārtu apdraudējumam otrajā puslaikā ventspilnieki tā arī netika.

Puslaika vidū mača ritējums tika saasināts ar Jurija Žigajeva un Ndue Muječi laišanu laukumā, tomēr viesu aizsardzība bija pietiekami labā līmenī. Spēles beigu daļā ventspilnieki arvien vairāk steidzās, viesi centās pieturēt bumbu, bet rezultāts nemainījās. Tuvāk otro vārtu guvumam bija viesi, taču divreiz izcili nospēlēja Maksims Uvarenko. 0:1 – Latvijas klubiem šī Eirokausu sezona jau ir beigusies.

UEFA Čempionu līga, otrā kvalifikācijas kārta

FK "Ventspils" – "Malmo FF" (Zviedrija) 0:1 (0:1) (divu spēļu summā - 0:1)
Vārti: Telins 19'
Brīdinājumi: Kurakins 11' Rečickis 78' – Eriksons 78'
"Ventspils": Uvarenko, Dubra, Kurakins, Barinovs, Freidgeims (Muječi 72'), Timofejevs, Tarknišvili, Ulimbaševs (Žigajevs 73'), Rečickis, Karlsons, Abdultaofiks (Tīdenbergs 86').
"Malmo FF": Olsens, Konča, Halsti, Hammars, Rikardinju, E.Johansons, Krons (Cibickis 83'), Nazari, Rosenbergs (P.Johansons 90+3'), Telins (Eriksons 62'), Forsbergs.
Galvenais tiesnesis: Kristo Tovers (Igaunija).

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

1 2 43 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2014-07-23 20:53, pirms 10 gadiem
Viena kļūda...un atkal jāsaka , ka pirmais moments Malmo bija 79. minūtē. Paldies FKV par cīņu.

  +9 [+] [-]

, 2014-07-23 20:54, pirms 10 gadiem
Patiesībā žēl, jo 0-0 stabili vareja noturēt...
tad butu pendeles, un kas to zina, kā viss nosleegtos

 +13 [+] [-]

, 2014-07-23 20:55, pirms 10 gadiem
malme izlidos naakamajaa kaartaa. paaraak paarveerteeta komanda

 +11 [+] [-]

, 2014-07-23 20:58, pirms 10 gadiem
Diezgan vazājama komanda tā Malme. Nākamajā kārtā pret Spartu viņiem gan nav nekādu variantu.

  -4 [+] [-]

, 2014-07-23 20:58, pirms 10 gadiem
Kas tā par cīņu, bumbošana uz priekšu kaut kur, labi ja 30% piespēļu uz priekšu vispār bija precīzas. Sist pa vārtiem, kājas dreb, vai karstuma dūriens.
Pirmajā spēlē bija malači, šoreiz labi ja 50% no varējuma izspieda.
Karlsons laikam nopirkts, lai būtu sastāvā 11.spēlētāji. Vairāk jēgas no viņa neredzu, pat aizmirsis, kur futbolā nav aizmugures.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: T.G.H.

     [+] [-]

, 2014-07-23 21:15, pirms 10 gadiem
Varbūt nākamgad...

  -3 [+] [-]

, 2014-07-23 21:16, pirms 10 gadiem
Likumsakarīgi
es biju cerājis uz 1-3

     [+] [-]

, 2014-07-23 21:35, pirms 10 gadiem
FKV faniem gribas savējos slavēt,bet kaut kā nevarēja redzēt to lielisko futbolu koviņi redz savos mīluļos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-07-23 21:55, pirms 10 gadiem
Nopūdelēja pirmos 3 momentus. Būtu iesituši, tad varbūt būtu savādāk.
Bet tomēr vislielākais mīnuss bija, ka viņi baidījās no Malmo, jo sāka ar shēmu 5-2-3. Aizsargājās un gāja uz pretuzbrukumiem. Vajadzēja uzreiz iet uzbrukumā.

  +2 [+] [-]

, 2014-07-23 22:03, pirms 10 gadiem
T.G.H. rakstīja: Malmo tā arī neko neparādija šajā sērijā, stipri viduveja komanda, bet tas neko tāpat nemainija.. Virslīgas klubiem 6 spēles, nevieni iesisti varti...totopils vel iebakstija fareriesiem 2 bet vispar tirās šausmas...8 speles un iesisti 2 vārti
Vienigie kas vareja glabt no sada kauna butu bijuši Skonto, kas pagājusogad vinēja Slovan Liberec un gadu iepriekš arī vineja Splitas Hajduk...tas moments, ka ir kas spele, bet nelaiž !
Kļūdījies ar sadaļu! Tev jākomentē slavas dziesmas tgd pie skonto uzvaras pār Liepāju!

Es teikšu godīgi, ka Skonto šobrīd rāda tiešām labāko futbolu Latvijā, bet ar savām finanšu problēmām un nepiedienīgo attieksmi pret LFV un LFF tā ir ppelnījusi pamācošu pērienu kā diskābelis uz atlikušo sezonas daļu! Latvijas futbols pārcietīs šo zaudējumu, labākos spēlētājus savāks citi klubi un gan jau līmenis no tā necietīs. Kā arī ar īso sastāvu Skonto ilgi nevilks, 4. aplī vilksies pa laukumu kā kartupeļu maisi un pat 3niekā nepaliks, ko arī novēlu šai komandai, bet labāk lai diskābeli piešķir, lai nav beigās kauns par sezonu.. Spēlētāji, pārejot citur spēlēt, vismaz varēs atļauties ko vairāk kā Indriksona roltonus pēc treniņiem..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-07-23 22:39, pirms 10 gadiem
Zel,ka Ventspils izstajas. Uzbrukuma tomer ir lielas problemas FK Ventspils un tas mani priece,ka Skonto fanu.
Uvarenko kluda vartu guvuma, bet ari izvilka otraja puslaika.
Taofiks un Dubra ilgi nepaliks FK Ventspils sastava.

  +3 [+] [-]

, 2014-07-23 22:44, pirms 10 gadiem
Lai arī klātienē redzēju tikai otro puslaiku,bet pirmo 30 minūtes pa SC,secinājumu varu izdarīt vienu.Pirmām kārtām ,šo maču zaudēja treneru kolektīvs.Ja pirmajā mačā izvēlētā taktika nostrādāja par 100%,jo 0-0 vietā varēja būt pat 1-0,tad šodien piecu aizsargu taktika,kur Freidgeimas tika izmantots par pussargu,nedeva vēlāmo rezultātu.Nokļuvuši zaudētājos divdesmitajā minūtē,treneri nedara it neko ,lai mainītu spēlēs gaitu.Galvenais treneris skatās hronometrā ,lai izdarītu plānotās maiņas 70-80 minūtēs,kaut gan jau pirmajā puslaikā vajadzēja mainīt visu spēles plānu.Sajūta tāda,ka komandu apmierinātu arī minimāls zaudējums.Zviedri šodien absolūti neko nerādīja,tik vien ,ka pieturējās pie sava spēles plāna un pavadījuši aizsardzībā vienu laika posmu,beigu daļu jau spēlēja ventspilnieku laukuma pusē.Malme nospēlēja taktiski gudri un zviedru treneri Ventspilī paņēma pārliecinošu revanšu.Tikai spēlē ar spēcīgākiem pretiniekiem var redzēt un novērtēt savu komandu.Diemžēl jāatzīst,mīnusu krietni vairāk nekā plusu.Nu nekas,ir uz ko tiekties.Varbūt neapkaunosies un tomēr apsteigs nabaga jūgu velkošos skontiešus Latvijas virslīgas turnīrā.

     [+] [-]

, 2014-07-23 23:23, pirms 10 gadiem
Tā jau likās, ka trīs stundu laikā (2x90 min.) zviedri vismaz vienus vārtus jau nu iesitīs, savukārt ventspilnieki neiesitīs vairāk par vieniem, ar kuriem tikpat šoreiz nepietiks. Neiesita arī tos vienus, bet tā nav liela starpība (vienīgi Latvjas koeficientam gan būtu noderējis).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-07-23 23:40, pirms 10 gadiem
Januks rakstīja: Kļūdījies ar sadaļu! Tev jākomentē slavas dziesmas tgd pie skonto uzvaras pār Liepāju!

Es teikšu godīgi, ka Skonto šobrīd rāda tiešām labāko futbolu Latvijā, bet ar savām finanšu problēmām un nepiedienīgo attieksmi pret LFV un LFF tā ir ppelnījusi pamācošu pērienu kā diskābelis uz atlikušo sezonas daļu! Latvijas futbols pārcietīs šo zaudējumu, labākos spēlētājus savāks citi klubi un gan jau līmenis no tā necietīs. Kā arī ar īso sastāvu Skonto ilgi nevilks, 4. aplī vilksies pa laukumu kā kartupeļu maisi un pat 3niekā nepaliks, ko arī novēlu šai komandai, bet labāk lai diskābeli piešķir, lai nav beigās kauns par sezonu.. Spēlētāji, pārejot citur spēlēt, vismaz varēs atļauties ko vairāk kā Indriksona roltonus pēc treniņiem..
Nu katram savs viedoklis, es tev noteikti nepiekr'itu, ta'cu ja nav slinkums palasi manu rakstito pie vakardienas raksta par Zaiceva pulem glabt Skonto, tur aprakstiju diezgan plasi kapec Virsliga nedriks skirties no sava atpazistamaka kluba

     [+] [-]

, 2014-07-24 00:54, pirms 10 gadiem
kn23m rakstīja: Tiesnesis ne tikai pēc piena puikas izskatijās, bet tā arī notiesāja!
Zini to teicienu , par to slikto dejotāju.....

Visu cieņu FKV ka saglabāja intrigu,un lai tik ar pusaci lūrēju maču,bet bija pašiem labas šances,savukārt ielaida tur kur to nevajadzēja darīt!

     [+] [-]

, 2014-07-24 01:00, pirms 10 gadiem
markiss3 rakstīja: ceriiba nospraaga peedeejaa . ja treneris nejuut speeli , tad kko te komenteet
trešais!
Uz LV komandu fona tavējie titulu paņems bez problēmām,bet šādā spēlē labs treneris varētu arī dueli izvilkt!

  +1 [+] [-]

, 2014-07-24 01:19, pirms 10 gadiem
Ļoti forši zināt ,ka uz latvijas futbola komandas spēli atnāca 3000 skatītāju ! Kā arī ne katrā spēlē pēc spēles dzirdams ir Ventspils čempioni ! Malači Ventiņi !

     [+] [-]

, 2014-07-24 08:14, pirms 10 gadiem
Ventiņi tā arī nevienu reizi netrāpija vārtu rāmī?

     [+] [-]

, 2014-07-24 08:46, pirms 10 gadiem
2014/2015 Eiropas kausu sezona - pilnīga nulle

  -4 [+] [-]

, 2014-07-24 09:34, pirms 10 gadiem
Pēc ielaistajiem vārtiem bija jāmaina taktiskais zīmējums...
Vispār nesaprotu, ko laukumā darīja Totomalas Ulimbaševs? Pilnīgi jebkurā situācijā viņu neitralizēja un pats arī nevarēja neko izdarīt. Tādi spēlētāji nevelk ČL līmeni.
Pēc 1. puslaika izslēdzu ārā TV, jo bija skaidrs, ka nekas nemainīsies un tā arī bija.

  -2 [+] [-]

, 2014-07-24 09:42, pirms 10 gadiem
bubba tu varēji izslēgt tv vismaz nuu tas goliņš arī iekrita malmo tāds kkāds jo vienu brīdi aizsardzība bija kā caurstaigājam sēta,likās ka nu dabūs vēl kādu golu.. bet nu katrā ziņā Malmo nekas baigs nebija,bija ņemami,tik nesaprotu kapēc neuzbrukām? jo kad iesākās 2 puslaiks tad tāda sajūta kad vpils gaidīja kad šie uzbruks,lai varētu mēģināt uz pretuzbrukumiem.. žēl gribējas spartu redzēt un sitieni rāmi pa abām spēlem 1..nu ko tad var iesist..
tā kā spēleja pirmās 20 min,tās bija labas,tā arī būtu uzvarējuši.tikai varēja redzēt kapēc Dubra spēlē Latvijā,neviena gaisa divcīņa netika uzvarēta un Kurakins arī bija jānomaina jau pēc pirmās push..

     [+] [-]

, 2014-07-24 09:54, pirms 10 gadiem
Kurākins sava malā otraja puslaikā izskatījās ļoti lēns.Pusotrs metrs viņam forā un tik un tā zviedrs šo noskrien.Varbūt zviedrs baigi ātrs?Es jau rakstju,ka man radās iespaids,ka komandai nebija plāns,kā spēlēt pie rezultāta 0-1.Timofejevs uzbrukumā vispārībā nav spējīgs palīdzēt,varbūt Freigeimam vajadzēja spēlēt viņa vietā un labā malā jau otrā puslaika sākumā uzlaist uzbrūkošu pussargu(Žigajevu vai Tīdenbergu).Sākt kaut ko darīt pēdējās padsmit minūtēs,liecina pa vienu,absolūtu bezcerību un vēlēšanos saglabāt "pieklājīgo" 0-1.Starkova skola
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-24 12:25, pirms 10 gadiem
un pat Augusts nav sācies...

     [+] [-]

, 2014-07-24 14:18, pirms 10 gadiem
kn23m rakstīja: Manam komentāram nebija nekāds sakars ar spēles iznākumu vai ventspilnieku demonstrēto spēli, bet gan tikai vērsts tiesneša virzienā, tāpēc tas komentārs par dejotājiem un ... ir pilnīgi lieks!!
Bet vārds IGNORET no tevīm tā ir tukša muldēšana?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-24 17:44, pirms 10 gadiem
kn23m rakstīja: Es pārsvarā tagad tikai no planšetes te ieeju un izmantoja lapas mobīlo versiju (jo planšete pilno nevelk - bieži met ārā, laikam to daudzo mirgojošo reklāmu dēl, ar kuru apstrādi mana planšete netiek galā), kurā diemžēl rāda arī visu ignorēto lietotāju komentārus, tāpēc atkal tu esi nošāvis greizi ar savu komentāru!
Tu sevi pats tagad pataisi par muļķi!
Divu viedokļu apmaiņa,protams otrai pusei(A5) ir savādāks viedoklis,un Tu bļauj IGNORET(ar daudziem šis Tavs profils tā ir darījis).Tur ir jābūt stulbākam par stulbāku lai ignorētu profilus kuriem ir cits uzskats(šeit ir tūkstošiem trollīšu profilu kurus var un vajag neņemt par pilnu,tos es zinu ka ignorē daudzi).
Bet tu jau neesi tik stulbs kā pagaidām gribi izrādīt,vnk tā ir tāda pazīmēšanās vairāk(kliegt IGNORET)!Jo neesi nekad mani ignorējis,un to ar nekad nedarīsi!
Tā kā kārtējo reizi es neesmu nošāvis greizi,tā šķiet būtu precīzāk,bet tava zuša tēlošana(līšana no situācijas),gan tāda neizdevusies sanāca!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-24 20:20, pirms 10 gadiem
1 2 43 komentāri