Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Monaco" aizsargs: "Laukumā bija redzams, ka esam labāki par "Juventus""

Rolands Eliņš

"Monaco" aizsargs: "Laukumā bija redzams, ka esam labāki par "Juventus""
Alvaro Morata un Emens Abdenūrs
Foto: AP/Scanpix

Pēc UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu noslēguma Madrides "Real" treneris Karlo Ančeloti pauda apmierinājumu par paveikto, savukārt "Monaco" spēlētājs Emens Abdenūrs paziņoja, ka viņa komanda bija labāka par "Juventus" visās futbola kategorijās, taču neprata to pārvērst rezultātā.

"Šonakt varam svinēt kopā ar līdzjutējiem," pēc neizšķirta 0:0 pret "Monaco" sacīja Masimiljāno Alegri, "Juventus" galvenais treneris. "Izskatās, ka šis būs lielisks gads "Juventus" komandai. Ir pazīmes, ka atkal varēsim kļūt par vienu no Eiropas spēcīgākajiem klubiem. Mums gan neizdevās neviena no ceturtdaļfināla spēlēm, taču "Monaco" spēlēja visai labi. Jā, mums nebija daudz iespēju gūt vārtus, taču labi aizstāvējāmies. Manus spēlētājus arī bija ķēris vīruss, viņi spēlēja slimi, tādēļ vēl vairāk uzslavējami. Savukārt pusfinālā es nebaidos ne no viena - spēlēsim pret Eiropas spēcīgākajām komandām."

Savukārt "Monaco" pārstāvji uz aizvadīto ceturtdaļfinālu atskatījās ar skaidru rūgtumu. Komandas treneris Leonardu Žardims norādīja, ka tik un tā ir lepns par saviem spēlētājiem, kuri divās spēlēs pret "Juventus" pierādīja, ka neesot ne par mata tiesu sliktāki, savukārt "Monaco" aizsargs Emens Abdenūrs gāja vēl tālāk, paziņojot, ka spēles iznākums bija klaji netaisnīgs.

"Domāju, ka šī bija mūsu labākā spēle šosezon," sacīja Abdenūrs. "Mums bija nepieciešama uzvara un vārtu guvumi, taču diemžēl neizdevās. Laukumā varēja skaidri redzēt, ka "Monaco" bija pārāka visos spēles aspektos, taču tāds nu ir futbols - nākas zaudēt arī labi aizvadītā mačā. Nu mums jāpievērš uzmanības Francijas līgas mačiem."

Madrides derbijā sīvu uzvaru izrāva "Real", kuras treneris Karlo Ančeloti pēc mača izteicās, ka uzvaras vārtu autors Havjers Ernandess pēc grūtas sezonas bija pelnījis šādu iznākumu: "Vēlējāmies kontrolēt spēli un izvairīties no pretuzbrukumiem. Man ienāca prātā spēlēt Serhio Ramosu laukuma vidū, lai mēs justos ērtāk standartsituācija laikā. Viņam ir prasmes, lai spēlētu kā pussargam, un uzskatu, ka Ramoss aizvadīja lielisku maču."

"Mēs pusfinālā varam sacensties ar jebkuru komandu, neredzu nekādas problēmas," turpināja Ančeloti. "Redzēsim, ko nesīs izloze. Gerets Beils un Karīms Benzemā drīz būs atkal ierindā, tiesa, nevaru precīzi pateikt kad."

Savukārt "Atletico" treneris Djēgo Simeone uzteica savus futbolistus un norādīja, ka viņi var mājās doties priecīgi, jo laukumā atdeva maksimumu. Simeone gan uzsvēra, ka daudz ko mainījusi Ardas Turana sarkanā kartīte 76. minutē - savu spēlētaju treneris atteicās kritizēt, bet norādīja, ka pirms tam viss noticis saskaņā ar plānu.

Izmantotie resursi:
C1 / MONACO - Aymen Abdennour : « Monaco était...
BBC - Homepage
uefa.com

  +6 [+] [-]

, 2015-04-23 10:31, pirms 9 gadiem
Arsenal arī bija labāki par Monaco. Un kāds no tā labums?

  +7 [+] [-]

, 2015-04-23 11:03, pirms 9 gadiem
Monako pat Francijā nav labākie, kur nu vel par Juvi
Juve vnk bija noskaņojusies aizsargāt pārākumu, Monako uzbrukt. Tāda bija taktika, nevis ka labāki vai sliktāki

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 11:16, pirms 9 gadiem
LoL, pirms kaada laika kritizeeja Arsenal par tadiem tekstiem peec speeles

  +3 [+] [-]

, 2015-04-23 11:17, pirms 9 gadiem
Soweto
tiesi tas pats, kas pret Arsenal, itkaa vini neseedeetu aizsardziibaa ja uzvareetu Turīnā

  +3 [+] [-]

, 2015-04-23 12:09, pirms 9 gadiem
ha ha ha

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 13:11, pirms 9 gadiem
Ja esi labāks tad iesit vismaz vienus vārtus 180+ minūtēs

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 15:07, pirms 9 gadiem
Atejaa tu esi labaaks.