Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Čeha sezona ir beigusies, Terijs spēlēs, ja tiksim līdz finālam"

Rolands Eliņš

Mourinju: "Čeha sezona ir beigusies, Terijs spēlēs, ja tiksim līdz finālam"
Žuzē Mourinju
Foto:AP/Scanpix

Pēc vakar aizvadītās Čempionu līgas pusfināla starp „Atletico” un „Chelsea” viesu komandas treneris Žuzē Mourinju apstiprināja Petra Čeha un Džona Terija savainojumu nopietnību, kā arī apgalvoja, ka bezvārtu neizšķirts šajā mačā nebija viņa mērķis. Savukārt „Atletico” treneris Djego Simeone izteicis viedokli, ka šis rezultāts izdevīgāks ir Londonas klubam.

„Petra Čeha sezona ir beigusies,” pēc spēles apstiprināja „Chelsea” galvenais treneris Žuzē Mourinju. „Savukārt, ja vēlamies šosezon vēl izmantot Džonu Teriju, tad mums jātiek līdz pašam finālam.”

Mourinju arī izteicis viedokli, ka komandas sastāvs atbildes spēlei varētu būt tik novājināts, ka būs nepieciešams atpūtināt līderus šīs nedēļas nogalē gaidāmajam Premjerlīgas mačam pret „Liverpool”. Mourinju arī nav kautrējies kritizēt šādi sastādīto Premjerlīgas kalendāru, kurš paredz spēli ar „Liverpool” svētdienā, nevis piektdien vai sestdien, kas dotu „Chelsea” ilgāku atpūtas mirkli pirms spēles ar „Atletico”.

„Mēs pārstāvam Anglijas futbolu, esam vienīgā Anglijas komanda šobrīd Eirokausos. Spānijai ir četras šādas komandas, kurām tiek sniegti visi nepieciešamie apstākļi pēc iespējas labākiem panākumiem Eiropā,” tā Mourinju.

„Chelsea” treneris arī noraidīja viedokli, ka viņa komanda spēlējusi ar mērķi noturēt bezvārtu neizšķirtu: „Tas nav nekāds pozitīvs rezultāts komandai, kura atbildes spēli aizvada mājās, taču kā ir, tā ir. Domāju, ka „Altetico” šajā spēlē bija satraukti un nervozi, lai arī parasti viņi padara nervozu otro komandu. Mēs nospēlējām labi un dažreiz izvedām viņus no pacietības.”

Savukārt Djego Simeone atzina, ka viņa komandai nav paveicis gūt vārtus, bet neizšķirts 0:0 ir izdevīgāks „Chelsea”: „Mēs nespējām gūt izšķirošos vārtus, kas būtu pilnīgi droši atnesuši uzvaru šajā spēlē. Tas bija spriedzes pilns mačs, kurā abas komandas smagi cīnījās, lai iekļūtu finālā. „Chelsea” gan guva nelielas priekšrocības ar šo neizšķirtu, taču finālā tiks nākamās spēles uzvarētājs.”

Atbildes mačs norisināsies nākamās nedēļas trešdienā Londonā, un, ja tas noslēgsies ar rezultatīvu neizšķirtu (1:1, 2:2, 3:3 utt.), tad finālā iekļūs Madrides klubs.

Izmantotie resursi:
Goal.com
The official website for European football –...

  +8 [+] [-]

, 2014-04-23 11:09, pirms 10 gadiem
Finaalaa jau gribeetos Real pret Chelsea..
Pirmkaart finaals Portugaalee, Mourinjo portugaalis pret vairaakiem portugaaljiem no Real ar CR priekshgalaa.. Un kaa nekaa tieshi Mourinjo pirms gada treneeja Real.

  -3 [+] [-]

, 2014-04-23 11:44, pirms 10 gadiem
Nu ja tu gribi redzēt kā viena komanda noliek laukuma vidū autobusu, otra bakstās ar īsajām piespēlēm un spēle beidzas 0:0 tad nezinu...

     [+] [-]

, 2014-04-23 12:51, pirms 10 gadiem
Čeha drosme ir novērtējama, jau tā iepriekš spēlēja ar ķiveri galvā pēc smagas traumas, un tagad vēl ...

  -1 [+] [-]

, 2014-04-23 12:55, pirms 10 gadiem
Makans rakstīja: Nu ja tu gribi redzēt kā viena komanda noliek laukuma vidū autobusu, otra bakstās ar īsajām piespēlēm un spēle beidzas 0:0 tad nezinu...
diemžēl mūsdienu futbols aizvien vairāk virzās uz tamborētāju pulciņu, apgrozās tik milzīgas naudas summas, ka doma tikai par to, ... skatītāji gan jau atnāks