Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

De Rosi: "1:7 mājās pret "Bayern" bija kā naža dūriens fanu sirdīs"

Agris Suveizda

De Rosi: "1:7 mājās pret "Bayern" bija kā naža dūriens fanu sirdīs"
Daniele De Rosi
Foto: AFP/Scanpi

Itālijas futbola kluba "Roma" galvenais treneris Rudi Garsija pēc apkaunojošās sakāves pret Minhenes "Bayern" (1:7) uzņēmās vainu par zaudējumu, atzīstot taktiskas kļūdas. Tikmēr Mančestras "City" galvenais treneris Manuels Pelegrini pēc izlaistas uzvaras pret Maskavas CSKA (2:2) joprojām ir pārliecināts par savas komandas kvalificēšanos izslēgšanas spēlēm.

Gvardiola: "Varam vēl progresēt"

"Nav labu taktiku bez labiem spēlētājiem," pēc uzvaras Romā sacīja Minhenes "Bayern" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola. "Šim klubam ir lieliski prezidenti, lieliski cilvēki un lieliski spēlētāji. Uzdevums ir no tā dabūt ārā visu labāko. Aizvadījām izcilu pirmo puslaiku, pēdējās desmit minūtes bija fantastiskas, bet otrais puslaiks bija klusāks. "Roma" parasti ir laba komanda, taču bijām ļoti agresīvi. Tomēr vienmēr ir iespēja progresam."

"Pieļāvu lielu taktisku kļūdu," sevi zaudējumā vainoja "Roma" galvenais treneris Rudi Garsija. "Mums vajadzēja spēlēt vairāk no aizsardzības. Šovakar vienīgās labās ziņas ir Mančestras "City" neizšķirts Maskavā. Šī sakāve parāda, ka mums ir jāstrādā, lai kļūtu par vienu no lielākajiem klubiem Eiropā. Otrajā puslaikā parādījām, ka mums ir pašlepnums, un būtu varējuši gūt divus vārtus, ja ne Manuela Noiera."

De Rosi: "Tas bija kā naža dūriens fanu sirdīs"

"Gaidījām grūtu spēli," teica divu vārtu autors Arjens Robens. "Roma aizvada lielisku sezonu, un tā ir lieliska komanda, kas var spēlēt skaistu futbolu. Tāpēc tas mūsu komandai un treneriem ir liels kompliments. Viņi mūs labi sagatavoja, un taktika ir pelnījusi uzslavas. Pēc šīs spēles būs daudz aplausu, jo spēlējām tik labi, bet mums ir jāturas pie zemes. Vēl ir tikai pats sezonas sākums – pēc uzvaras ar 7:1 tas var skanēt slikti, taču vienmēr ir lietas, pie kurām var piestrādāt. Ir tikai oktobris, bet trofejas tiks izcīnītas maijā."

"Mums ir žēl mūsu līdzjutēju," sarūgtināts bija "Roma" futbolists Daniele De Rosi. "Tas viņiem bija kā naža dūriens sirdī. Visa pilsēta gaidīja šo spēli. "Bayern" rīcībā ir 90% komandas, kas ieguva Pasaules kausu, taču varējām nospēlēt labāk. Viņi bija fiziski pārāki par mums. Šāds rezultāts nav nekāda sakritība, un tas parāda, ka mums vēl ir tāls ceļš ejams."

Mourinju: "Labākais cieņas izrādījums pretiniekiem ir spēlēšana ar maksimālu spēku"

"Futbola spēle ilgst 95 minūtes, nevis tikai vienu puslaiku," pēc kārtējiem zaudētajiem punktiem pikts bija Mančestras "City" galvenais treneris Manuels Pelegrini. "Spēlējām labi, un mums bija izcilas iespējas gūt vēl divus vai trīs vārtus. Vēl ir palikuši deviņi punkti, kas tiks izspēlēti, un pēc šīm spēlēm redzēsim, kam būs vairāk punktu. Mēs spēlēsim un cīnīsimies līdz beigām. Vai esmu pārliecināts par iekļūšanu astotdaļfinālā? Protams."

Pēc smagas sakāves savā laukumā pret Doņeckas "Shakhtar" (0:7) sarūgtināts bija BATE galvenais treneris Aleksandrs Jermakovičs: "Protams, ka negaidījām šādu iznākumu. Droši vien paši esam vainīgi zaudējumā. Pieļāvām ļoti daudz kļūdu. Protams, pretinieks piespieda mūs kļūdīties, bet tas šādā līmenī nav pieļaujams. Pretinieki par to soda nekavējoties. Kura ir īstā BATE – tā, kas uzvarēja Bilbao, vai tā, kas graujoši zaudēja "Porto" un "Shakhtar"? Par to laikam jāspriež jums. Nestabilitātes iemesls ir nepietiekamā meistarība. Ir daudz jauno spēlētāju, un mums ir trūkumi psiholoģijā. Tādēļ arī šādi rezultāti." Savukārt viesu uzbrucējs Luizs Adrianu, kurš guva piecus vārtus, pēc mača nosodīja mājinieku līdzjutējus, vainojot viņus rasistiskos izsaucienos.

Protams, pēc uzvaras pār "Maribor" (6:0) diametrāli pretējā noskaņojumā kā Pelegrini un Jermakovičs bija Londonas "Chelsea" galvenais treneris Žuzē Mourinju: "Pirms spēles teicu spēlētājiem, ka labākais veids kā cienīt pretiniekus, kuri uz papīra nav tik labi un ir potenciāli vājāki, ir spēlēt ar maksimālu spēku. Nevis spēlēt ar otro komandu vai ar koncentrēšanās problēmām, bet gan labākajā iespējamajā līmenī. No pirmās līdz pēdējai minūtei centāmies spēlēt labi. Aizsargājoties cienījām pretiniekus – zinājām, ka tai ir labi uzbrucēji un malējie pussargi. Tāpēc, ka tik ļoti cienījām pretiniekus, mums izdevās aizvadīt tik labu spēli – gan ar bumbu, gan bez tās."

Izmantotie resursi:
Bayern win 7-1 but Guardiola insists there is...
De Rossi: Bayern humiliation like a dagger to...
Новости клуба » Инфоцентр » Официальный сайт » ...
Final Whistle Verdict: Very happy

     [+] [-]

, 2014-10-22 10:05, pirms 10 gadiem
Mourinjo labi pateica. Nekā MC, kas atbrauca uz Maskavu, ka uz kūrortu!

     [+] [-]

, 2014-10-22 12:02, pirms 10 gadiem
Piekrītu Pelegrini, ka City vajadzēja uzvarēt. Dīvaini, ka viņi parasti kad iesit, tikai bumbojas, pat pret cska
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja