Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA iezīmē plānu ar Čempionu un Eiropas līgas fināliem augustā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

UEFA iezīmē plānu ar Čempionu un Eiropas līgas fināliem augustā
Džordans Hendersons un "Liverpool". Foto: Reuters/Scanpix

UEFA šodien video konferencē ar 55 asociācijām apsprieda plānu par Eirokausu sezonas turpināšanu vasaras mēnešos. Anglijas medijs BBC norāda, ka reālākā iespēja ir izslēgšanas spēļu turpināšana augustā.

Tiek norādīts, ka trešdien notikušās sarunas galvenokārt grozījušās ap vienu plānu. Tas paredz vietējo čempionātu noslēgšanos līdz 31. jūlijam, bet Eirokausi – Čempionu līgas un Eiropas līgas play-off stadijas – sekotu uzreiz pēc tam. Nav garantiju, ka vasaras beigās ierobežojumi būs mitējušies, tomēr UEFA cer, ka komandas varēs šķērsot robežas, lai izspēlētu izšķirošās cīņas.

Šajā plānā paredzēts, ka ceturtdaļfināli un pusfināli tiktu aizvadīti divu spēļu formātā, tie notiktu starp 11. un 22. augustu. Tomēr netiek izslēgts scenārijs, ka varētu tikt aizvadīta tikai viena spēle. UEFA cer, ka tuvākajā laikā situācija kļūs krietni skaidrāka, jo sezonas ievilkšanās pamatīgi sarežģītu kvalifikāciju pirms Eirokausu jaunās sezonas. Bija plānots, ka tā startēs jūnijā, bet pieņemts lēmums atlikt uz nenoteiktu laiku.

Anglijas Premjerlīgā vēl atlicis aizvadīt deviņas kārtas, kamēr divās Eiropas valstīs, kuras koronavīrusa pandēmija skārusi smagi, proti, Spānijā un Itālijā, atlicis aizvadīt vēl attiecīgi 11 un 12 kārtas. Vācijas Bundeslīgā arīdzan vēl jāaizvada deviņas kārtas, bet Francijā palikušas desmit kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-04-23 07:42, pirms 4 gadiem
Šie vismaz domā ar galvu. Augusts, droši vien arī varētu būt pirmais mēnesis, kad situācija būs daudz maz stabila. Ne kā pārējie, kas sapņo jau maijā vai pirms Jāņiem kaut ko sākt, ka tik iesākt.