Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

E un F grupas: "City" centīsies nenosalt Maskavā

Andrejs Siliņš

E un F grupas: "City" centīsies nenosalt Maskavā
Jaja Turē un pārējā "City" komanda treniņā Himkos
Foto: Itar-Tass/Scanpix

UEFA Čempionu līgas krāsainais karuselis turpinās griezties šovakar, kad E grupā Maskavas CSKA mājās uzņems Anglijas čempioni "Manchester City", bet varenā Minhenes "Bayern" viesosies Romā. F grupā kipriešus gaida "Paris Saint Germain" (PSG) sagādātais eksāmens, savukārt "Barcelona" mājās mēģinās uzveikt talantu kalvi Amsterdamas "Ajax".

"City" aukstajā Maskavā, Romā sen gaidīta tikšanās

E grupā Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA centīsies tikt pie pirmās uzvaras jaunajā Čempionu līgas sezonā, bet uzdevums nebūs viegls - pretī stāsies Anglijas čempione "Manchester City". Mančestriešiem no mitrā britu klimata šovakar būs jāpielāgojas aukstajai Maskavai - vakarā sola tikai grādu virs nulles. Vēl viena angļiem neierasta lieta būs tukšās stadiona tribīnes, jo CSKA arvien jāizcieš fanu diskvalifikācija.

"Būs dīvaini spēlēt bez faniem, jo galu galā šī spēle ir domāta viņiem," uzsvēra "City" galvenais treneris Manuels Pelegrini. "CSKA vasarā, tāpat kā mēs, iegādājās divus trīs svarīgus spēlētājus. Viņi spēlēs uzbrūkošu futbolu. Mums jākoncentrējas un jānosargā savi vārti." Vai tiešām "City" Maskavā spēlēs no aizsardzības? Arī CSKA galvenais treneris Leonīds Sluckis norāda, ka pēc zaudējumiem pirmajās divās spēlēs negatavojas sēdēt ierakumos: "Gatavojamies spēlei pret top komandu. Kad mums būs bumba, mēs uzbruksim, kad tā būs viņiem, mēs aizsargāsimies."

Abām komandām spēle ir ļoti svarīga, jo pirmās divas kārtas nav bijušas sekmīgas - "City" nopelnīts vien punkts, kamēr maskaviešiem vēl nav pat tas. Pirms gada abu komandu tikšanās Himkos noslēdzās ar "City" uzvaru (2:1), bet atbildes spēlē mājās angļi triumfēja pārliecinošāk (5:2).

Par Aleksandra Cauņas gatavību doties laukumā nav skaidrības. Pēdējā Krievijas čempionāta spēlē Saša bija pieteikumā, tomēr laukumā nedevās. Divkārtējais Latvijas labākais futbolists trenējas ar komandu.

Otrā grupas spēlē tiksies pašreizējās līderes - Minhenes "Bayern", kas uzvarējusi abas iepriekšējās spēles, viesosies Itālijas galvaspilsētā pie "AS Roma", kas sakāva CSKA (5:1) un spēlēja neizšķirti ar "City" (1:1). Šovakar notiks savāda bijušo komandas biedru tikšanās, taču ne laukumā - "Bayern" galvenais treneris Peps Gvardiola savulaik spēlēja plecu pie pleca ar "Roma" leģendu Frančesko Toti, kurš, gaidāms, dosies laukumā arī šī vakara mačā. "Šeit es spēlēju tikai sešus mēnešus, bet tas bija lielisks laiks," atcerējās Gvardiola, kurš savulaik, spēlējot tieši Itālijas klubos, iekrita dopinga pārbaudēs (nandrolons). "Kad spēlēju Romā, sēdēju uz soliņa, bet Toti bija laukumā. Un tā tas ir arī tagad. Parasti 38 gadu vecumā spēlētājs ir sapelnījis pietiekami daudz naudas un beidz karjeru. Toti joprojām spēlē, un tas ir viņa mīlestības pret šo spēli dēļ. Viņš ir fenomenāls."

Drosmīgā APOEL uzņems PSG, "Ajax" mēģinās atkārtot pagājušajā sezonā iespēto

F grupā līdere PSG viesosies GSP stadionā Kiprā, tiekoties ar vietējo APOEL vienību. Kiprieši atrodas pēdējā vietā grupā, bet cienīgi aizvadījuši pirmās divas kārtas - vispirms minimāls zaudējums Barselonā (0:1) un tad neizšķirts pret "Ajax" (1:1). PSG rindās gatavs atgriezties kapteinis Tjagu Silva, kurš savainojuma dēļ nav spēlējis kopš augusta vidus. Tikmēr lielākā komandas zvaigzne Zlatans Ibrahimovičs joprojām nevarēs palīdzēt komandai veselības likstu dēļ.

PSG šosezon vēl nav zaudējusi nevienu spēli, bet APOEL tas nebaida, atklāj komandas galvenais treneris Giorgoss Doniss: "Mūsu mērķis ir būt konkurētspējīgiem katrā spēlē un iegūt tik daudz punktus, cik varam. Lai gan cienām pretinieku, domāju, ka mājās mums ir jāparāda mūsu īstais spēks. Pat Barselonā cīnījāmies līdz beigām un pret "Ajax" varējām uzvarēt, tāpēc šoreiz pieiesim spēlei ar tādu pašu attieksmi."

Otrā mačā "Barcelona" uzņems "Ajax", un mājinieku rindās arvien nedrīkstēs laukumā doties Luiss Svaress. Šī būs pēdējā spēle četru mēnešu diskvalifikācijas laikā, un jau sestdien "El Classico" pret Madridi Svaress būs pieejams "Barsas" trenerim Luisam Enrikem. "Spēlēsim mājās un tā būs atslēgas spēle, lai kvalificētos nākamajai kārtai," sacīja Enrike, atgādinot, ka pret "Ajax" komandai neklājās viegli arī pagājušajā gadā. ""Ajax" ir labi izveidota komanda, kas māk uzbrukt, māk izdarīt spiedienu."

"Ajax" treneris Franks de Būrs norāda, ka, lai atkārtotu pagājušajā sezonā iespēto uzvaru pret "Barcelona", būs vajadzīgs labākais sniegums: "Man svarīgākais ir tas, lai spēlējam savā stilā un ar pārliecību." Pārliecību, iespējams, nedaudz iedragājusi forma pēdējās nedēļās - fiksēti trīs neizšķirti pēc kārtas.

UEFA Čempionu līga

21. oktobris

GrupaLaiksSpēle
E19:00Maskavas CSKA - Manchester City
E21:45AS Roma - Minhenes Bayern
F21:45APOEL - Paris Saint Germain
F21:45Barcelona - Ajax
1 2 39 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2014-10-21 13:38, pirms 10 gadiem
Sastings un zaudēs speli.

  -3 [+] [-]

, 2014-10-21 13:40, pirms 10 gadiem
Šodien būs CSKA zaudēs City]

Roma zaudēs Bayern

Apoel zaudēs PSG

Un Barca uzvarēs Ajax

  -1 [+] [-]

, 2014-10-21 14:12, pirms 10 gadiem
Tikmēr U19, City 2:0 pret CSKA, spēle gandrīz jau beigusies. Ja City vinnēs, kvalificēsies no grupas jau pēc 3. spēles. Pozo atkal iesita, turklāt 2. Tas džeks ir fenomenāls (savam vecumam), ja iztiks bez traumām, varbūt nemaz nevajadzēs meklēt jaunu 4. uzbrucēju ziemā.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-21 14:17, pirms 10 gadiem
zaxx rakstīja: Šodien būs CSKA zaudēs City]

Roma zaudēs Bayern

Apoel zaudēs PSG

Un Barca uzvarēs Ajax
a tu sasist savu cūciņas krājkasīti un uzliec visus ietaupījumus uz šādu variantu,ekspert

     [+] [-]

, 2014-10-21 14:25, pirms 10 gadiem
U 19 spēle beidzās- City VS CSKA 2:0 Pozo 2 goli. City kvalificējas no grupas.

Par spēli, domāju, ka viegli nebūs, bet vinnēs. Laikam Džeko ar Jovu (vai viens pats kā F) būs pamatā, jo diez vai ļaus Seržio spēlēt pilnu spēli pēc 90+ min sestdienā un gaidāmās spēlēs izbraukumā pret WHU atkal sestdienā. Milzīgs plus, ka būs Jaja, šādā spēlē viņš būs ļoti svarīgs.

  -3 [+] [-]

, 2014-10-21 14:27, pirms 10 gadiem
Es bushu gar zemi ja City zaudes Maskava!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-21 14:29, pirms 10 gadiem
Ja ta notiks,es Septembrim uzlikshu kasti alus!

     [+] [-]

, 2014-10-21 14:42, pirms 10 gadiem
Modritis rakstīja: Ja ta notiks,es Septembrim uzlikshu kasti alus!
Paldies, es labprātāk iztiktu bez alus, bet esmu Tev ļoti pateicīgs par vēlmi padarīt manas, potenciālās, ciešanas mazākas

     [+] [-]

, 2014-10-21 14:54, pirms 10 gadiem
zaxx rakstīja: Šodien būs CSKA zaudēs City]

Roma zaudēs Bayern

Apoel zaudēs PSG

Un Barca uzvarēs Ajax
Tieši šādi uzliku totalizatorā.

     [+] [-]

, 2014-10-21 15:04, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: Tikmēr U19, City 2:0 pret CSKA, spēle gandrīz jau beigusies. Ja City vinnēs, kvalificēsies no grupas jau pēc 3. spēles. Pozo atkal iesita, turklāt 2. Tas džeks ir fenomenāls (savam vecumam), ja iztiks bez traumām, varbūt nemaz nevajadzēs meklēt jaunu 4. uzbrucēju ziemā.
Jums pat U-19 sastāvs raibum raibais!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-21 15:06, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Jums pat U-19 sastāvs raibum raibais!
nesapratu?

  -1 [+] [-]

, 2014-10-21 15:36, pirms 10 gadiem
zaxx rakstīja: Šodien būs CSKA zaudēs City]

Roma zaudēs Bayern

Apoel zaudēs PSG

Un Barca uzvarēs Ajax
piefiksēšu, ja rezultāti nesakritīs, prasīšu atbildību no tevis.

     [+] [-]

, 2014-10-21 15:41, pirms 10 gadiem
Modritis rakstīja: Es bushu gar zemi ja City zaudes Maskava!
tas nemaz nebūtu baigais brīnums kaut gan visticamak būs neizšķirts.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-21 15:48, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: nesapratu?
Paskaties flashscorā uz karodziņiem

     [+] [-]

, 2014-10-21 15:59, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Paskaties flashscorā uz karodziņiem
Jebkurš top klubs pat savās pašās jaunākajās komandās cenšas iesaistīt spožākos talantus no visas pasaules. Pasaules labāko klubu akadēmijas karo par jaunajiem futbolistiem jau no 10 gadu vecuma (tas nav pārspīlējums). Jau par 14 gadīgiem spēlētājiem tiek maksātas transfēru summas, kas ir tuvu miljonam, par nedaudz vecākiem jau vairāk par miljonu. Paskaties, kas spēlē Barsas vai Real jauniešu komandās. Pats spilgtākais piemērs, Messi, cik gados viņu pie sevis dabūja Barsa?

     [+] [-]

, 2014-10-21 16:07, pirms 10 gadiem
Vēl par to pašu tēmu Soriano (City CEO un kādreizējais Barsas CEO) teica, ka Barsai viena spēlētāja izaudzināšana akadēmijā izmaksā aptuveni 2 miljonus EUR. Tad nu var parēķināt un padomāt cik tas ir uzturēt labu jaunatnes akadēmiju, un vai, piemēram, Barsa, kuras akadēmija ir tik ļoti slavena, varētu izveidot tādu komandu, neieguldod milzīgu naudu akadēmijā.
Lai nepārprastu, es nesaku, ka ieguldīt akadēmijā ir slikti, tas ir ļoti labi un pareizi, es tikai saku, ka laba akadēmija izmaksā milzīgu naudu.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-21 16:39, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: Jebkurš top klubs pat savās pašās jaunākajās komandās cenšas iesaistīt spožākos talantus no visas pasaules. Pasaules labāko klubu akadēmijas karo par jaunajiem futbolistiem jau no 10 gadu vecuma (tas nav pārspīlējums). Jau par 14 gadīgiem spēlētājiem tiek maksātas transfēru summas, kas ir tuvu miljonam, par nedaudz vecākiem jau vairāk par miljonu. Paskaties, kas spēlē Barsas vai Real jauniešu komandās. Pats spilgtākais piemērs, Messi, cik gados viņu pie sevis dabūja Barsa?
Paskaties uz pārējo top klubu U-19 sastāviem! Vēl, kas krita acīs ja nekļūdos bija Juve.

     [+] [-]

, 2014-10-21 17:01, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Paskaties uz pārējo top klubu U-19 sastāviem! Vēl, kas krita acīs ja nekļūdos bija Juve.
Es pašā pamatā nesaprotu, ko tu gribi ar to teikt? Vai tas ir slikti, ka Anglijas klubā spēlē ārzemnieki? Varbūt tad arī slikti, ka klubā spēlē spēlētāji no citas pilsētas vai pat pilsētas rajona?
Re kur jau vecs, bet vienkārš un informatīvs raksts par šo tēmu:
Michel Platini fights against Premier League...
Klubu cīņa par aizvien jaunākiem talantiem ir jau vismaz kādus 10-20 gadus vecs trends.

     [+] [-]

, 2014-10-21 17:07, pirms 10 gadiem
Šodien arī Latvijā +3, nekādīgi netraucēja spēlēt vidusskolu kausā

  +1 [+] [-]

, 2014-10-21 17:19, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: Es pašā pamatā nesaprotu, ko tu gribi ar to teikt? Vai tas ir slikti, ka Anglijas klubā spēlē ārzemnieki? Varbūt tad arī slikti, ka klubā spēlē spēlētāji no citas pilsētas vai pat pilsētas rajona?
Re kur jau vecs, bet vienkārš un informatīvs raksts par šo tēmu:
Michel Platini fights against Premier League...
Klubu cīņa par aizvien jaunākiem talantiem ir jau vismaz kādus 10-20 gadus vecs trends.
Esmu nedaudz vienkārši izbrīnīts, ka tāds klubs kā MC, pat šajā vecuma grupā bez legionāriem nevar, pie tam tādā apjomā... Paskatoties uz citām komandām nedaudz kauns sametās.
Protams var jau neuzskatīt to par nekādu tragēdiju, jo ja tas dos rezultātu jautājumu neradīsies.

     [+] [-]

, 2014-10-21 17:29, pirms 10 gadiem
Par ko tev kauns, par savu sūna ciema kompleksaino domāšanu? Jaunatnes futbolā nav mērķis vinnēt spēles vai turnīrus, bet izaudzināt pēc iespējas labākus futbolistus, un ir pilnīgi vienalga, kurā valstī viņi ir dzimuši un, kuras valsts pilsoņi viņi ir.
Palasi vairāk info par to, kā funkcionē futbolu klubu selekcionāru sistēmas un jaunatnes akadēmijas. Tikai pagājšgad City pārdeva Barsai Denisu Suearesu (18 gadi) par vairākiem mio. Šādu dīlu klubu starpā ir ļoti daudz, un kā jau teicu, bagātākie klubi izpērk talantīgākos futbolistus jau ļoti agrā vecumā.

     [+] [-]

, 2014-10-21 17:30, pirms 10 gadiem
Teiksim, Liverpūlei pēdējā spēlē sākumsastāvā bija 10 angļi, un vienpadsmitais īrs, apmēram tas pats

  +1 [+] [-]

, 2014-10-21 17:32, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Jums pat U-19 sastāvs raibum raibais!
Acīmredzot, ja viduvējā klubā pēkšņi sāk šķipelēt naudu iekšā, tad tas visu ietekmē.

     [+] [-]

, 2014-10-21 18:04, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: Par ko tev kauns, par savu sūna ciema kompleksaino domāšanu? Jaunatnes futbolā nav mērķis vinnēt spēles vai turnīrus, bet izaudzināt pēc iespējas labākus futbolistus, un ir pilnīgi vienalga, kurā valstī viņi ir dzimuši un, kuras valsts pilsoņi viņi ir.
Palasi vairāk info par to, kā funkcionē futbolu klubu selekcionāru sistēmas un jaunatnes akadēmijas. Tikai pagājšgad City pārdeva Barsai Denisu Suearesu (18 gadi) par vairākiem mio. Šādu dīlu klubu starpā ir ļoti daudz, un kā jau teicu, bagātākie klubi izpērk talantīgākos futbolistus jau ļoti agrā vecumā.
Visiem jau nevar būt pilsētas agresīvā tuneļa domāšana kāda ir tev!
Paskaties vēlreiz citu top U-19 klubu sastāvus. Un neņem uzreiz tik ļoti pie sirds šīs pašredzamās lietas!

     [+] [-]

, 2014-10-21 18:58, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Visiem jau nevar būt pilsētas agresīvā tuneļa domāšana kāda ir tev!
Paskaties vēlreiz citu top U-19 klubu sastāvus. Un neņem uzreiz tik ļoti pie sirds šīs pašredzamās lietas!
bet vai tad chelsea arī nav pilna ar leģionāriem.

P.S.
jauniešu komandas neskatos, jo tikai retais aizspēlējas līdz lielajai komandai

     [+] [-]

, 2014-10-21 19:01, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Paskaties uz pārējo top klubu U-19 sastāviem! Vēl, kas krita acīs ja nekļūdos bija Juve.
Juventus F.C. Youth Sector - Wikipedia, the...

     [+] [-]

, 2014-10-21 19:11, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: bet vai tad chelsea arī nav pilna ar leģionāriem.

P.S.
jauniešu komandas neskatos, jo tikai retais aizspēlējas līdz lielajai komandai
Ja tu jauniešu komandas neskaties, tad tavs jautājums ir lieks un es nevaru tev pienācīgi atbildēt!

     [+] [-]

, 2014-10-21 19:13, pirms 10 gadiem
Iemetiet luudzu kaads linku, kur vareetu redzeet M.City speeli

     [+] [-]

, 2014-10-21 19:16, pirms 10 gadiem
NAC Breda rakstīja: Iemetiet luudzu kaads linku, kur vareetu redzeet M.City speeli
30 linki, meklē labāko
Watch CSKA Moscow vs Manchester City live...

  -2 [+] [-]

, 2014-10-21 19:31, pirms 10 gadiem
Tulīt Septembris rakstīs, ka Aguero>Costa utt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-21 19:37, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: http://en.wikipedia.org/wiki/Juventus_F.C._Youth_Sector
Bij bij Juve kuru es domāju! Paskaties viņu U-19 iepriekšējās divas spēles

     [+] [-]

, 2014-10-21 19:39, pirms 10 gadiem
oj skaisti 2:0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-21 19:42, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: Melders iesita
daudz brāķu viņam, bet ar savu aktivitāti kompensē tehnikas trūkumu
1 2 39 komentāri