Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čavi: ''"Rubin" aizbrauca ar nepelnītu uzvaru''

Čavi: ''"Rubin" aizbrauca ar nepelnītu uzvaru''
Čavi
Foto: AFP/Scanpix

Pēc UEFA Čempionu līgas F grupas spēlēs, kur sensāciju, izbraukumā ar 2:1 pieveicot "Barcelona", sarūpēja Kazaņas "Rubin", "Barcelona" spēlētājs Čavi atzina, ka "Rubin" nebija pelnījuši uzvaru.

''Uzvarējām pateicoties lielai pašatdevei un maksimālai koncentrācijai,'' pēc spēles priecīgi teica "Rubin" treneris Kurbans Berdijevs. ''Mēs spēli veidojām no aizsardzības. Tāpat arī veiksmīgi spēlējām aizsardzībā un Allahs šoreiz bija mūsu pusē. Mums viss izdevās, un pēc finālsvilpes es pateicos Allaham. Mūsu līdzjutējiem tie bija īsti svētki, jo viņi to bija pelnījuši. Pat šajā spēlē mēs dzirdējām mūsu komandas atbalstītājus. Liels paldies visiem, kas mūs atbalstīja.''

Kamēr viesi priecājās, tikmēr viens no "Barcelona" līderiem atzina, ka "Rubin" nebija pelnījuši uzvaru. ''Jau no paša sākuma viss izvērtās tā, kā mēs negribējām,'' saka Čavi. ''Pretinieks ar tālsitienu guva vārtus, bet pie rezultāta 1:1 mēs iekritām uz pretuzbrukumu. Šādās spēlēs mēs uzvarētu deviņās no desmit. Grūti spēlēt pret komandu, kura visu laiku aizsargājās. Beigās "Rubin" aizbrauca ar nepelnītu uzvaru.''

Tikmēr krievu bukmeikeru kantora ''Iespēja'' ģenerāldirektors saka. ''Bukmeikeri "Barcelona" komandu uzskatīja par pārliecinošu favorītu. Arī mūsu kantorī tika pieņemtas likmes uz "Rubin" komandas uzvaru, un koeficients bija 19. Jāatzīst, ka bija cilvēki, kuri ticēja Kazaņas komandai. Viņu nebija daudz – kādi 5-7% no kopējā skaita. Vidēji uz "Rubin" uzvaru tika likti 500 - 1000 rubļi. Taču arī pie tādām mazām summām laimests bija liels. Bet, protams, vairums lika uz "Barcelona" uzvaru. Lai arī koeficients uz "Barcelona" uzvaru bija mazs, cilvēkus tas nebaidīja. Mūsu kantorī tika fiksētas arī dažas lielas summas uz "Barcelona" komandas uzvaru, taču beigās tās nesakrita.''

Izmantotie resursi:
championat.ru

1 2 42 komentāri

 +17 [+] [-]

, 2009-10-21 14:50, pirms 15 gadiem
Nepelnita butu, ja tiesnesis butu palidzejis vai nepareizi tiktu guti kadi varti piemeram ka gadijuma ar Maradonas "Dieva roku", a te viss ir pelniti. Kurs tad vainigs, ka iekrita uz pretuzbrukumu un gruti spelet pret komandu, kas aizsargajas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2009-10-21 14:53, pirms 15 gadiem
saakas čīkstēšana!

 +15 [+] [-]

, 2009-10-21 14:57, pirms 15 gadiem
"Grūti spēlēt pret komandu, kura visu laiku aizsargājas". A ko tad, pret komandu, kura visu laiku uzbrūk ir vieglāk spēlēt? Tad jau vienmēr, kad kāds zaudē var teikt - viņi uzvarēja nepelnīti. Ir grūti spēlēt pret komandu, kura visu laiku uzbrūk

  +5 [+] [-]

, 2009-10-21 14:59, pirms 15 gadiem
Rezultāts ir uz tablo.

  -2 [+] [-]

, 2009-10-21 15:00, pirms 15 gadiem
Bet viņi jau aizbrauca! Un ceru, ka no Rus jūs aizbrauksiet ar 0 punktiem

     [+] [-]

, 2009-10-21 15:04, pirms 15 gadiem
Nu par šādiem vārdiem Barsa nav pelnījusi izkļūt no grupas! Ja necienīsi pretinieku, tad necienīs arī tevi!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 15:10, pirms 15 gadiem
ak jel, Havi jau nav no tiem stulbajiem čīkstuļiem, bet šis ir debīli. Rubin pilnībā noturēja Barsas uzbrukumu - jau uzvarēta divcīņa. Rubin izcili uzbruka pretuzbrukumos un izmantoja izdevības, Barsa nevarēja viņus apstādināt - jau 2:0 Rubin labā. nu ko var muldēt. ja Barsa prastu izmantot izdevības, tad arī uzvarētu. bet Barsai sastāvs ir, skaistums ir, bet noslēgšanas nav. tāpēc arī brīnās, kāpēc pret komandām, kuras jāgrauj viņi iesit 2 golus no 30 momentiem. jo viņiem nav uzbrucēju. Anrī, Zlatans un Mesi var vadīties un veidot uzbrukumus cik grib, bet viņi nav noslēdzēji! būtu viņiem kāds, kas varētu noslēgt Zlatana vai Mesi, vai Anrī veidojumus, nebūtu tagad jāčīkst par zaudējumu pret Rubin.

  -3 [+] [-]

, 2009-10-21 15:13, pirms 15 gadiem
Vispār jau latviski pareizi būs Šavi. Bet autora nezināšana ir piedodama.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-21 15:14, pirms 15 gadiem
Šito pašu viņš teica pēc spēles ar Almeriju, kuru Barca vinnēja ar 1-0 - arī tur pretinieks spēlēja no aizsardzības un Šavi tas neesot paticis. "Tā segts neesmu vēl nekad mūžā". Bet loģiski, ka pretinieks tevi segs, ja esi svarīgs savai komandai.
Vai tad nu nav pietiekami pieredzējis futbolists, lai saprastu, ka pret komandu ar tādu uzbrukuma potenciālu kā Barcai daudzi pretinieki spēlēs no aizsardzības.
Un jā, labdien jau uzrakstīja - rezultāts ir uz tablo, un Šavi drīzāk nāktos domāt par to, kāpēc tas ir tieši tāds, nevis kurš to ir vairāk pelnījis.

  +3 [+] [-]

, 2009-10-21 15:23, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Šito pašu viņš teica pēc spēles ar Almeriju, kuru Barca vinnēja ar 1-0 - arī tur pretinieks spēlēja no aizsardzības un Šavi tas neesot paticis. "Tā segts neesmu vēl nekad mūžā". Bet loģiski, ka pretinieks tevi segs, ja esi svarīgs savai komandai.
Vai tad nu nav pietiekami pieredzējis futbolists, lai saprastu, ka pret komandu ar tādu uzbrukuma potenciālu kā Barcai daudzi pretinieki spēlēs no aizsardzības.
Un jā, labdien jau uzrakstīja - rezultāts ir uz tablo, un Šavi drīzāk nāktos domāt par to, kāpēc tas ir tieši tāds, nevis kurš to ir vairāk pelnījis.
Nenosodīsim nu pārlieki šo lielisko spēlētāju. Daudz jau ko emociju iespaidā var sarunāt + žurnālisti jau arī ir kāri uz tml izteikumu pieslīpēšanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-10-21 15:37, pirms 15 gadiem
Čiki briki - visi pliki rakstīja: Ja džeki nespēj iesist vairāk par vieniem vārtiem Krievijas ne-tai-labākajai komandai, tad nu sorry - viņi nav pelnījuši uzvarēt tikpat ļoti kā Rubin.
Skatīsimies uz lietām objektīvi. Rubin jau otro gadu no vietas pierāda, ka laikam jau uz doto mirkli ir labākā Krievijas komanda.
Vienīgi, protams, ka nav viņiem nekādas lielās Eirokausu pieredzes, nemaz nerunājot par ČL.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-21 15:40, pirms 15 gadiem
Lielie runātāji maz redzēja spēli? Rubinam bumbas kontrole labi ja pie 20% bija, tas, ka viņi izmantoja savus momentus neatsver visas spēles gaitu, kurā viņi, kā šuneļi ar iespiestu asti starp kājām, rādīja nožēlojamu čelsijas klišeju. Reāli viens Mesī bija nosegts 24/7, pārējiem vienkārši blāva spēle, ar izņēmumu Pedro - kurš savu malu kārtīgi terorizēja.

     [+] [-]

, 2009-10-21 15:48, pirms 15 gadiem
Papuass rakstīja: Vispār jau latviski pareizi būs Šavi. Bet autora nezināšana ir piedodama.
interesanti,kāpēc latviski būtu "Šavi", ja dažādos video skaidri dzirdams "Čavi", pat tur,kur viņš pats sevi tā nosauc. cik man zināms,latviešu valodā vienīgi galotni "s" piedomā klāt, pārējais - kā izrunā,tā arī raksta. vai ir jauni likumi izdomāti?

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 15:50, pirms 15 gadiem
apsweicu Rubin ar uzwaru!

     [+] [-]

, 2009-10-21 15:52, pirms 15 gadiem
Tātad visas komandas, kas spēlē no aizsardzības uzvar nepelnīt?
Labi nospēlēt aizsardzībā ir lielāka māksla nekā no kādiem 5 vārtu momentiem un pusmomentiem iebakstīt divus golus (un pēc tam bļaut - kā mēs labi spēlējam, lai arī momentu realizācija ir pat zem 50%).

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 15:58, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tātad visas komandas, kas spēlē no aizsardzības uzvar nepelnīt?
Labi nospēlēt aizsardzībā ir lielāka māksla nekā no kādiem 5 vārtu momentiem un pusmomentiem iebakstīt divus golus (un pēc tam bļaut - kā mēs labi spēlējam, lai arī momentu realizācija ir pat zem 50%).
nu gan tu lej. vot aizej un izveido tos vārtu momentus,pie reizes neiekrītot aizsardzībā. tas vienmēr ir daudz grūtāk,nekā veidot aizsardzības mūrus. diez kāpēc tad švakākas komandas vienmēr spēlē no aizsardzības,ja tas ir grūtāk? runā arī kā dziedi

     [+] [-]

, 2009-10-21 16:00, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: ak jel, Havi jau nav no tiem stulbajiem čīkstuļiem, bet šis ir debīli. Rubin pilnībā noturēja Barsas uzbrukumu - jau uzvarēta divcīņa. Rubin izcili uzbruka pretuzbrukumos un izmantoja izdevības, Barsa nevarēja viņus apstādināt - jau 2:0 Rubin labā. nu ko var muldēt. ja Barsa prastu izmantot izdevības, tad arī uzvarētu. bet Barsai sastāvs ir, skaistums ir, bet noslēgšanas nav. tāpēc arī brīnās, kāpēc pret komandām, kuras jāgrauj viņi iesit 2 golus no 30 momentiem. jo viņiem nav uzbrucēju. Anrī, Zlatans un Mesi var vadīties un veidot uzbrukumus cik grib, bet viņi nav noslēdzēji! būtu viņiem kāds, kas varētu noslēgt Zlatana vai Mesi, vai Anrī veidojumus, nebūtu tagad jāčīkst par zaudējumu pret Rubin.
Tu vispaar saproti, ko runaa? Viena speele un Barca norakstiita.. Man zjeel tevis

  -1 [+] [-]

, 2009-10-21 16:06, pirms 15 gadiem
taigars rakstīja: Tu vispaar saproti, ko runaa? Viena speele un Barca norakstiita.. Man zjeel tevis
Barsas spēli zinu ļoti labi un sekoju tai līdzi, tāpēc arī saprotu ko runāju.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 16:12, pirms 15 gadiem
Uzvara ir un paliek uzvara, lai kādā spēlē tā ir iegūta.

     [+] [-]

, 2009-10-21 16:12, pirms 15 gadiem
čīkst tāpat kā Brahmanis hokejā!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 16:13, pirms 15 gadiem
MaryJane rakstīja: nu gan tu lej. vot aizej un izveido tos vārtu momentus,pie reizes neiekrītot aizsardzībā. tas vienmēr ir daudz grūtāk,nekā veidot aizsardzības mūrus. diez kāpēc tad švakākas komandas vienmēr spēlē no aizsardzības,ja tas ir grūtāk? runā arī kā dziedi
Kļūdoties uzbrukumā nekas netiek zaudēts, principā, tb "nu nekas, nākamreiz varēs, nekas nav zaudēts", kļūdoties aizsardzībā tiek zaudēti vārti. (Kur ir lielāka atbildība, liekas, redzams uzreiz).

Švakākas komandas spēlē no aizsardzības, tāpēc, ka viņiem nav izpildītāju, kas varētu spēlēt uzbrukumā un viņiem, gribot negribot, ir jāspēlē no neizdevīgām pozīcijām (kā tu saki - spēlēt grūtāko variantu).

  -1 [+] [-]

, 2009-10-21 16:26, pirms 15 gadiem
Pareizi Xavi.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 16:34, pirms 15 gadiem
spaanu stilaa, nevar ka vecis pateikt, ka domaja ka apspeles to Rubin uz vienas kajas lekajot - tiraka nenovertesana un velak raudasana

  -2 [+] [-]

, 2009-10-21 16:50, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: ak jel, Havi jau nav no tiem stulbajiem čīkstuļiem, bet šis ir debīli. Rubin pilnībā noturēja Barsas uzbrukumu - jau uzvarēta divcīņa. Rubin izcili uzbruka pretuzbrukumos un izmantoja izdevības, Barsa nevarēja viņus apstādināt - jau 2:0 Rubin labā. nu ko var muldēt. ja Barsa prastu izmantot izdevības, tad arī uzvarētu. bet Barsai sastāvs ir, skaistums ir, bet noslēgšanas nav. tāpēc arī brīnās, kāpēc pret komandām, kuras jāgrauj viņi iesit 2 golus no 30 momentiem. jo viņiem nav uzbrucēju. Anrī, Zlatans un Mesi var vadīties un veidot uzbrukumus cik grib, bet viņi nav noslēdzēji! būtu viņiem kāds, kas varētu noslēgt Zlatana vai Mesi, vai Anrī veidojumus, nebūtu tagad jāčīkst par zaudējumu pret Rubin.
Idiots Anrī ir sodalaukuma uzbrucējs un viņš jau nu māk noslēgt uzbrukumus. tā ka nedirs sīkais d a u n i

     [+] [-]

, 2009-10-21 17:07, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: ak jel, Havi jau nav no tiem stulbajiem čīkstuļiem, bet šis ir debīli. Rubin pilnībā noturēja Barsas uzbrukumu - jau uzvarēta divcīņa. Rubin izcili uzbruka pretuzbrukumos un izmantoja izdevības, Barsa nevarēja viņus apstādināt - jau 2:0 Rubin labā. nu ko var muldēt. ja Barsa prastu izmantot izdevības, tad arī uzvarētu. bet Barsai sastāvs ir, skaistums ir, bet noslēgšanas nav. tāpēc arī brīnās, kāpēc pret komandām, kuras jāgrauj viņi iesit 2 golus no 30 momentiem. jo viņiem nav uzbrucēju. Anrī, Zlatans un Mesi var vadīties un veidot uzbrukumus cik grib, bet viņi nav noslēdzēji! būtu viņiem kāds, kas varētu noslēgt Zlatana vai Mesi, vai Anrī veidojumus, nebūtu tagad jāčīkst par zaudējumu pret Rubin.
Man jau arī pēc Eto'O aiziešanas likās, ka ar Zlatanu viņiem sastāvā varētu būt viena kreatīva spēlētāja par daudz. Teorētiski jau labākais noslēdzējs komandā ir Mesi, bet viņš jau arī vienmēr nedabūs bumbu pēc Ibras flickiem.
Nu paskatīsies, kas būs tālāk, sezona taču tikko kā sākusies.
Asais, Anrī pašlaik ir norietā un Barca drīz no viņa gribēs tikt vaļā (šosezon).

     [+] [-]

, 2009-10-21 17:29, pirms 15 gadiem
asais4444 rakstīja: Idiots Anrī ir sodalaukuma uzbrucējs un viņš jau nu māk noslēgt uzbrukumus. tā ka nedirs sīkais d a u n i
paskaties KURĀ pozīcijā Barsā Anrī spēlē, un tad pasaki vai Anrī vispār var noslēgt kaut ko vai nē. viņu jau ir grūti pat par uzbrucēju nosaukt.

     [+] [-]

, 2009-10-21 17:32, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Man jau arī pēc Eto'O aiziešanas likās, ka ar Zlatanu viņiem sastāvā varētu būt viena kreatīva spēlētāja par daudz. Teorētiski jau labākais noslēdzējs komandā ir Mesi, bet viņš jau arī vienmēr nedabūs bumbu pēc Ibras flickiem.
Nu paskatīsies, kas būs tālāk, sezona taču tikko kā sākusies.
Asais, Anrī pašlaik ir norietā un Barca drīz no viņa gribēs tikt vaļā (šosezon).
tieši tā. Anrī vietā jānopērk kāds, kas nav tik liels individuālists, kā ar;i kāds, kas neatiet pārāk tālu atpakaļ. uzbrukuma flangos Barsai ideāla saskaņa - Anrī pa kreisi un Mesi pa labi, starp tādiem spēlētājiem jābūt kādam, kas viņu šedevrus arī noslēdz. tāds Inzagi tipa uzbrucējs. Huntelārs ar to tiktu galā labāk nekā kāds cits manuprāt. bet Zlatanu var likt gan Mesi vietā, gan Anrī vietā, bet liekot viņu noslēdzēja vietā būs tas pats, kas bija ar Eto'O - 10 momentu, viens gols.

     [+] [-]

, 2009-10-21 17:37, pirms 15 gadiem
MaryJane rakstīja: interesanti,kāpēc latviski būtu "Šavi", ja dažādos video skaidri dzirdams "Čavi", pat tur,kur viņš pats sevi tā nosauc. cik man zināms,latviešu valodā vienīgi galotni "s" piedomā klāt, pārējais - kā izrunā,tā arī raksta. vai ir jauni likumi izdomāti?
Par "cik man zināms,latviešu valodā vienīgi galotni "s" piedomā klāt, pārējais - kā izrunā,tā arī raksta" - maldies. Tu arī Rūniju izrunā kā Rooneys?
http://lv.wikipedia.org/wiki/Diskusija:%C5%A0avi

     [+] [-]

, 2009-10-21 17:57, pirms 15 gadiem
nu ko var ņerkstēt - paši barselonieši nomuļļājās un ļāva Rubin uzvarēt. Te nekāda nepelnīta uzvara nebija. Lai brauc uz Tatarstānu un tur pierāda, kas ir stiprāks.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 18:08, pirms 15 gadiem
izrauta viena intervija no konteksta. citur Peps un Yaya pateica, ka pelniiti utt utt. nu un ja tava komanda divreiz pa stabu uzsit, bet pretinieks visu, ko sit, iesit, var tachu pachiiksteet
termometrs - peedeejais tava apraxtiitaa tipa uzbruceejs Barcaa bija Maxi Lopess, un, kas no taa sanaaca, mees ljoti labi atceramies. Ibra ir tieshi tas, ko dakters izraxtiijis, - tehnisks, kaa pa briinumu nav alkatiigs, lieliski iekljaujas saspeelee, turklaat ir garsh un speeciigs un var tikt izmantots peedeejo minuushu spiediena izdariishanaa. tas, kas Barcai nebija pieejams ieprieksheejos gados. ne velti Peps taa vinju gribeeja. nu un kaa konkurents Anrii jau ziemaa vareetu atnaakt robinjo.

     [+] [-]

, 2009-10-21 18:27, pirms 15 gadiem
nothing special. Aizbrauks uz tatarstānu un atriebsies tiem rubīniem. Kas aizskars Barcu, dabuus smagi trūkties un tatāri ir uzkāpuši uz varžacīm

     [+] [-]

, 2009-10-21 18:59, pirms 15 gadiem
Papuass rakstīja: Vispār jau latviski pareizi būs Šavi. Bet autora nezināšana ir piedodama.
Ir ok. Pēc pareizrakstības likumiem Xavi latviski būtu Šavi (vai Ksavi). Bet paši spāņi viņa uzvārdu nezin kāpēc izrunā kā Čavi! Tāpēc uzskatīsim, ka pareizi ir gan Šavi, gan Čavi, un punkts.
1 2 42 komentāri