Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Viasat Sport Baltic" piedāvā Čempionu līgas izslēgšanas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Viasat Sport Baltic" piedāvā Čempionu līgas izslēgšanas spēles
Džanluidži Bufons
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla spēles: Leverkūzenes Bayer 04 – Madrides Atlético, Manchester City – Monaco, Porto – Turīnas Juventus un Sevilla – Leicester City. Nenokavē UEFA Čempionu līgas spēles Viasat kanālos!

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā pēdējās četras UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla pirmās kārtas spēles. Leverkūzenes Bayer 04 un Madrides Atlético duelis būs 2014./15.gada sezonas 1/8 fināla atkārtojums - toreiz pēcspēles sitienu sērijā veiksmīgāki bija Madrides futbolisti. Manchester City un Monaco laukumā dosies pēc labām sērijām nacionālajos turnīros - Mančestrai ir sešu nezaudētu spēļu sērija, kamēr Monaco neuzvarēta ir jau 12 spēlēs pēc kārtas. Itālijas čempionāta līderi Turīnas Juventus tiksies ar Portugāles vicelīderiem Porto, bet Spānijas Sevilla ar šosezon neveiksmīgi spēlējošajiem Anglijas čempioniem Leicester City.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Djego Simeones vadībā Atletico vēl nekad nav izstājusies UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā un Spānijas vienība būs favorīte arī šajā duelī. Taču Bayer 04 kvalitātes, spējot izdzīvot sarežģītā grupā, aiz durvīm atstājot šosezon spēcīgo Tottenham Hotspur, kā arī sirds, kas palika laukumā grupu turnīrā spēlēs, mudina domāt, ka šis varētu būt ārkārtīgi saistošs un līdzvērtīgs duelis. 2014./15.gada sezonā abas vienības tikās tieši astotdaļfinālā, un toreiz bija nepieciešami pēcspēles sitieni, lai noskaidrotu uzvarētāju. Bayer 04 sāpe diezin vai jau ir izsāpēta...”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Manchester City un Monaco uz spēli ierodas ar labu sēriju nacionālajos turnīros - Mančestrai sešu nezaudētu spēļu sērija, kamēr Monaco neuzvarēta ir jau 12 spēlēs pēc kārtas un šobrīd viņi atrodas Ligue1 turnīra tabulas pirmajā vietā. Abas komandas otrdienas mačam gatavojas kā sezonas svarīgākajam notikumam. Par to liecina arī līderu pietaupīšana nedēļas nogales spēlēs, kur abas vienības nospēlēja neizšķirti. Spēles gaita un raksturs ir grūti prognozējami un visticamāk šovakar intriga par uzvarētāju divu spēļu summā vēl netiks atrisināta."

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Anglijas čempionu Leicester City šīs sezonas starts Premjerlīgā ir katastrofāls un šobrīd Lapsas atrodas tikai vienu punktu virs izkrišanas zonas, nespējot Līgā gūt nevienus vārtus 2017.gada spēlēs.... Nedēļas nogalē nācās izstāties arī no Anglijas kausa izcīņas, kur zaudēts 3.līgas klubam Milwall. Šobrīd reti kurš gribētu būt Klaudio Ranjēri vietā un pieminētais fons nesola neko labu trešdien pret Spānijā lieliski spēlējošo Sevilla, kura šobrīd atrodas trešajā vietā. Tomēr, kā zināms, ievainots zvērs ir visbīstamākais un Čempionu līgas spēle ir lielā iespēja Leicester City vērst lietas uz labo pusi."

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Otrdien, 21.februārī 21:35 Leverkūzenes Bayer 04 – Madrides Atlético
• Otrdien, 21.februārī 23:45 Manchester City – Monaco
• Trešdien, 22.februārī 21:40 Porto – Turīnas Juventus
• Trešdien, 22.februārī 23:45 Sevilla – Leicester City

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja