Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ēriksenam pirmie vārti "Inter" sastāvā, "United" netiek galā ar "Brugge"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Ēriksenam pirmie vārti "Inter" sastāvā, "United" netiek galā ar "Brugge"
Trīs vārtu autors Daiči Kamada. Foto: imago images/Jan Huebner/Scanpix

UEFA Eiropas līgā aizvadītas pirmās astotdaļfināla spēles. Franfurtes "Eintracht" savā laukumā ar rezultātu 4:1 sagrāva bijušo Erlinga Holanna klubu "Salzburg". Trīs vārtus Frankfurtes kluba labā guva japānis Daiči Kamada. Mančestras "United" ļoti līdzīgā mačā nospēlēja 1:1 ar "Brugge", bet "Inter" izdevās uzvarēt "Ludogorets" ar rezultātu 2:0. Svarīgu uzvaru izcīnīja arī "Getafe", kas tika galā ar "Ajax" (2:0). Vēl pie panākuma tika "Sporting" un "Shakhtar".

Mačā starp "Brugge" un "United" pirmie vārti tika gūti 16. minūtē, kad sarkano velnu vārtsargs Serhio Romero nelaikā pameta vārtus, un "Brugge" uzbrucējs Emanuels Deniss guva vārtus, skaisti pārmetot bumbu viņam pāri (1:0). Pirmā puslaika turpinājumā "United" vairāk kontrolēja bumbu, bet nespēja izveidot rezultatīvu uzbrukumu. Tomēr "Brugge" nāca talkā "United", kad Beļģijas kluba aizsargs nospēlēja neveiksmīgi, un Antonī Marsiāls lieliski izmantoja šo kļūdu – francūzis laukuma centrā tika pie bumbas, veica lielisku skrējienu līdz pat pretinieku vārtiem, kur aizsargu netraucēts pārspēja vārtsargu (1:1). Pēc pātraukuma abas komandas demonstrēja ļoti līdzīgu sniegumu, bet spēles turpinājumā neviena no komandām vārtus neguva.

Spānijas klubs "Getafe" šosezon pārsteidz daudzus "La Liga" čempionātā. Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā "Getafe" savā laukumā uzņēma viesus no Amsterdamas – "Ajax". Pirmajā puslaikā bumbas kontrole abām komandām bija līdzīga, tomēr "Getafe" uzbrukumi bija bīstamāki. 38. minūtē viens no šādiem uzbrukumiem pārvērtās vārtu guvumā, kad Deiversons guva vārtus pēc lieliskas komandas biedra piespēles soda laukumā (1:0). Pirmā puslaika turpinājumā "Ajax" tā arī nespēja izdarīt sitienu pa "Getafe" vārtiem. Mača otrajā nogrieznī "Ajax" vairāk kontrolēja bumbu. Tomēr nevienai no komandām neizdevās tikt līdz sitienam pa vārtiem. Spēle ritēja mierīgi arī turpinājumā, bet kompensācijas laikā "Getafe" guva ļoti svarīgus vārtus un panāca 2:0. Precīzs bija Kenedijs.

Notikumiem bagāts pirmais puslaiks tika aizvadīts Frankfurtē, kur vietējā "Eintracht" uzņēma "Salzburg". Jau spēles 12. minūtē rezultatīvs bija Daiči Kamada 1:0. Abas komandas aktīvi veidoja uzbrukumus, un abām komandām bija iespējas gūt vārtus. Mača rezultāts nemainījās līdz pat 43. minūtei, kad Kamada guva otros vārtus (2:0). Lielisks izrāviens un skaists vārtu guvums japānim. Otrā puslaika Kamada turpināja savu lielisko vakaru – japānis guva trešos vārtus jeb hat-trick (3:0). Šoreiz viņam teicams sitiens ar galvu pēc komandas biedra centrējuma. "Salzburg", kura šķīrusies no Erlinga Holanna, arī spēles turpinājumā izskatījās bezspēcīga, jo 56. minūtē "Eintracht" guva jau ceturtos vārtus (4:0). Šoreiz precīzs bija Filips Kostičs. 84. minūtē "Salzburg" izdevās vienus vārtus atspēlēt, kad no 11 metru soda sitiena līnijas precīzs bija Hī Čan-Vangs (4:1).

Milānas "Inter" devās uz Bulgāriju, kur bija jāstājas pretī "Ludogorets". Milānas komanda spēja izveidot vairākus momentus pirmajā puslaikā, tomēr neviens no tiem nebija rezultatīvs. Pēc pirmā puslaika šajā mačā rezultāts bija 0:0, lai arī Milānas komandai bija pārsvars pa vārtiem izdarītajos sitienos. Otrā puslaika sākumā Viktoram Mozesam bija lieliska iespēja gūt vārtus, tomēr viņš nespēja to izmantot. 63. minūtē Kristianam Ēriksenam padevās ļoti labs sitiens no aptuveni 16 metriem, bet Bulgārijas kluba vārtsargs nospēlēja ļoti veiksmīgi. Tomēr "Inter" izdevās lielo spiedienu uz "Ludogorets" vārtiem pārvērst rezultatīvā sitienā – 71. minūtē jau pieminētais Ēriksens guva pirmos vārtus Milānas kluba rindās (1:0). Kompensācijas laikā "Inter" panāca 2:0, kad no 11 metru soda sitienu līnijas precīzs bija Romelu Lukaku.

UEFA Eiropas līga, 1/16 fināli, 1. spēle

SpēleRezultātsVārtu guvēji
CFR Cluj-Sevilla1:1Deks 59' (11m s.s.) – ne Neserī 82'
Club Brugge-Man. United1:1Deniss 16' – Marsiāls 36'
Eintracht Frankfurt-FC Salzburg4:1Kamada 12'43'53' Kostičs 56' – Čan-Vangs 84'
FC Copenhagen-Celtic1:1N'Doje 52' – Edoardo 14'
Getafe-Ajax2:0Deiversons 38' Kenedijs 90+3'
Ludogorets-Inter0:2Ēriksens 71' Lukaku 90+4' (11m s.s.)
Shakhtar Donetsk-Benfica2:1Alans Patriks 56' Kovaļenko 72' – Tavaress 62'
Sporting-Basaksehir3:1Koatess 3' Sporars 44' Vjeto 51' – Viska 76'
APOEL-Baselplkst. 22:00
AS Roma-Gentplkst. 22:00
AZ Alkmaar-LASKplkst. 22:00
Bayer Leverkusen-FC Portoplkst. 22:00
Olympiacos-Arsenalplkst. 22:00
Rangers-Bragaplkst. 22:00
Wolfsburg-Malmo FFplkst. 22:00
Wolves-Espanyolplkst. 22:00

     [+] [-]

, 2020-02-21 00:02, pirms 4 gadiem
Spēli neredzēju, bet prieks par uzvaru, par manunited jau prognozēju, domāju, ka atbildes spēlē arī nebūs šiem viegla!!

     [+] [-]

, 2020-02-21 00:48, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Spēli neredzēju, bet prieks par uzvaru, par manunited jau prognozēju, domāju, ka atbildes spēlē arī nebūs šiem viegla!!
5 pamata čaļi rezervē...Bruno uznāca 80tajā minūtē, MU dominēja, pārejot no 3-5-1-1 uz 4-4-2. Domāju, mājās nebūs problēmas, ja Ole neizdomās atkal kkādus brīnumus. Man reāli kauns, ka Ole ar MU spēlē def futbolu, nekad tā nav bijis, vēl pret Brugge, pret Pool OK, bet Bruno acīmredzami mainīja spēli. Ja netiks tālāk, tad gan apkaunojoši

     [+] [-]

, 2020-02-21 01:51, pirms 4 gadiem
Sākumā kļūda ~inter 2:0

     [+] [-]

, 2020-02-21 08:25, pirms 4 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: 5 pamata čaļi rezervē...Bruno uznāca 80tajā minūtē, MU dominēja, pārejot no 3-5-1-1 uz 4-4-2. Domāju, mājās nebūs problēmas, ja Ole neizdomās atkal kkādus brīnumus. Man reāli kauns, ka Ole ar MU spēlē def futbolu, nekad tā nav bijis, vēl pret Brugge, pret Pool OK, bet Bruno acīmredzami mainīja spēli. Ja netiks tālāk, tad gan apkaunojoši
Man gan prieks, kad futbols sākas no aizsardzības.
Pietam- kā jaunākajai komandai līgā, loģiski, ka iesākumā ir jāsakārto aizsardzība+ protams, Fernadesa faktors. Jo nav jau midu, kuri spētu konstanti veidod tos uzbrukumus!

     [+] [-]

, 2020-02-21 11:31, pirms 4 gadiem
Lautaro nekāds, Eriksens lielisks, bulgāru vārtsargs arī lielisks, Inter neviens neapbižoja un pat diskutablu pendeli iedeva!
M8archa rakstīja: Spēli neredzēju, bet prieks par uzvaru, par manunited jau prognozēju, domāju, ka atbildes spēlē arī nebūs šiem viegla!!

     [+] [-]

, 2020-02-21 22:47, pirms 4 gadiem
timoty rakstīja: Lautaro nekāds, Eriksens lielisks, bulgāru vārtsargs arī lielisks, Inter neviens neapbižoja un pat diskutablu pendeli iedeva!
Lautaro jau vairākas spēles ir bijis so so, pendele gan diskutabla nevar būt, noskatījos to momentu, čalis leca ar plaukstām gaisā, drīzāk - dīvains lēmums no viņa puses šitādu pendeli izkārtot, varbūt bija toķikā uzlicis uz 0-2.