Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: ''Ar vienu izcīnīto ČL trofeju neesam paveikuši neko īpašu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gvardiola: ''Ar vienu izcīnīto ČL trofeju neesam paveikuši neko īpašu''
Peps Gvardiola. Foto: Robert Michael/DPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola dienu pirms UEFA Čempionu līgas jaunās sezonas atklāja, ka grūtāk ir izcīnīt pirmo titulu. Tāpat viņš minēja, ka klubs ar vienu titulu turnīrā vēl neko nozīmīgu nav paveicis.

Rīt ar spēli pret Belgradas ''Crvena zvezda'' jauno UEFA Čempionu līgas sezonu sāks čempione Mančestras ''City''. Iepriekšējā sezonā tā pirmo reizi triumfēja turnīrā, finālā ar 1:0 apspēlējot Milānas ''Inter''.

Dienu pirms spēles preses konferencē komandas galvenais treneris Peps Gvardiola norādīja, ka viens izcīnītais tituls Čempionu līgā neko daudz nenozīmē. ''Mūsu klubam izcīnīt šo trofeju bija īpaši, bet, raugoties perspektīvā, cik daudz klubu to kaut reizi ir izcīnījuši? Daudzi. Lai arī esam ļoti lepni, ar vienu izcīnīto turnīra trofeju neesam paveikuši neko īpašu.'' Tāpat treneris izteicās, ka izcīnīt otro titulu varētu būt vieglāk. ''Grūtāk uzvarēt ir pirmajā reizē.''

''To, ko iepriekš paveicām, jau ir pagātnē. Ir jauna sezona. Treneris uzzīmēja diagramu, kurā atrodamies kalna lejā. Mums atkal jātiecas sasniegt kalna augšu,'' norādīja aizsargs Kails Vokers, ar kuru nesen klubs pagarināja līgumu. Bez ''Crvena zvezda'' G grupā spēlē arī ''RB Leipzig'' un Šveices ''Young Boys''. Pret Leipcigas vienību ''City'' pagājušajā sezonā spēkojās astotdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-09-18 19:52, pirms 8 mēnešiem
Zinu tāpēc šogad būs atkal tituls gan ČL gan PL

     [+] [-]

, 2023-09-18 23:28, pirms 8 mēnešiem
Tāds Gvardiola var Dainim Kazakevicam tikai ūdeni pienest!

     [+] [-]

, 2023-09-19 03:06, pirms 8 mēnešiem
šogad atkal vācam visas turzas un Erlings MVP