Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Stuttgart" treneris: "Mesi pelnīti salīdzina ar Maradonu"

"Stuttgart" treneris: "Mesi pelnīti salīdzina ar Maradonu"
Lionels Mesi
Foto: AP/Scanpix

Vakar ar pēdējiem diviem mačiem noslēdzās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla cīņas, un noskaidrojās pēdējās turnīra ceturtdaļfinālistes. Vienā no spēlēm pašreizējā kausa īpašniece "Barcelona" savā laukumā ar 4:0 sagrāva vācu klubu "Stuttgart", kā rezultātā divu spēļu summā triumfējot ar 5:1 un iekļūstot ceturtdaļfinālā. Piedāvājam abu komandu treneru komentārus par aizvadīto maču.

Atgādināsim, ka vakar tika aizvadītas pēdējās divas astotdaļfināla atbildes spēles. Vienā no tām franču klubs "Bordeaux" mājās ar 2:1 pārspēja grieķu klubu "Olympiacos", divu spēļu summā triumfējot ar 3:1, bet otrajā mačā, pateicoties Lionela Mesi diviem gūtajiem vārtiem, pašreizējā kausa īpašniece "Barcelona" ar 4:0 sagrāva Vācijas Bundeslīgas klubu "Stuttgart", divu spēļu summā uzvarot ar 5:1.

Barcelona treneris Hoseps Gvardiola: "Spēles gaitu kontrolējām jau no pirmajām minūtēm. Mūsu komanda centās pēc iespējas vairāk nogurdināt pretinieku, neļaujot tam pat mirklīti atpūsties. Zlatanu Ibrahimoviču nolēmu atstāt rezervē, lai liktu viņam gūt iedvesmu turpmākajās spēlēs demonstrēt labāku un daudz kvalitatīvāku sniegumu. Pret manu lēmumu viņš izturējās saprotoši. Tjerī Anrī aizvadīja nesliktu maču, bet vienalga gribējās, lai viņš būtu vairāk koncentrējies pretinieku vārtiem. Lionels Mesi? Viņš vienkārši ir labākais."

"Stuttgart" treneris Kristians Gross: "Domāju, ka mums pietrūka tās drosmes, kura nepameta mūs un ļāva nospēlēt neizšķirti pirms trim nedēļām. Ja būtu parādījuši nedaudz labāku sniegumu aizsardzībā, tad mums parādītos iespējas iekļūt nākamajā kārtā. "Barcelona" ir ļoti spēcīgs pretinieks, kurš ir stiprs gan komandas spēlē, gan individuālajā. Runājot par Mesi, viņš ir labākais futbolists pasaulē. Pilnīgi pelnīti viņu salīdzina ar Djēgo Maradonu."

Rīt norisināsies Čempionu līgas ceturtdaļfinālu pāru izloze.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-03-18 13:51, pirms 14 gadiem
Messi drusku pie bicīša pielicis.. pirmstam bija tievāks..

  -1 [+] [-]

, 2010-03-18 14:06, pirms 14 gadiem
Faaaters!!!

  -3 [+] [-]

, 2010-03-18 15:18, pirms 14 gadiem
pavelsp rakstīja: tgd Messi salidzina ar Maradonu, velak visus futbola brinumbernus salidzinaas ar Messi
nē. viņu salīdzina tapēc, ka viņš spēlē tik pat labi un ir līdzīgas miesas būves.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-18 15:25, pirms 14 gadiem
youtube.com: YouTube
- Comparison Maradona and messi goals


te jau viss ir skaidri redzams

     [+] [-]

, 2010-03-18 16:31, pirms 14 gadiem
Stuttgart 0 shots on target!!!

     [+] [-]

, 2010-03-18 20:37, pirms 14 gadiem
Ja Messi nesakaaps galvaa (visticamaak tas nenotiks), tad vinš Maradonnu pārspēs... Tās narkotikas Maradonnu kā futbolistu pazudināja...

     [+] [-]

, 2010-03-20 11:28, pirms 14 gadiem
protams ka pelniti