Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: "Priecājos par uzvaru, taču "Real" problēmas vēl nav atrisinātas"

Rolands Eliņš

Ančeloti: "Priecājos par uzvaru, taču "Real" problēmas vēl nav atrisinātas"
Karlo Ančeloti un Ikers Kasiljass
Foto: AP/Scanpix

Dortmundes "Borussia" aizsargs Sebastjans Kēls pēc vakardienas Čempionu līgas uzvaras pār "Arsenal" (2:0) atzina, ka rezultāta starpība varēja būt daudz iespaidīgāka, bet Madrides "Real" treneris Karlo Ančeloti pēc komandas uzslavēšanās norādīja, ka "Real" problēmas vēl nav atrisinātas.

"Neesmu pārsteigts par mūsu dominēšanu laukumā," sacīja Sebastjans Kēls. "Zinu, ka spējam spēlēt ļoti labi, kad vien patiešām cenšamies, un šonakt to izdarījām. "Arsenal" tā arī neiesāka spēlēt, nevienā brīdī neuzņēma ātrumu, kamēr mēs bijām pelnījuši uzvaru. Ja neskaita vienu ne pārāk bīstamu momentu pirmajā puslaikā, "Arsenal" neko neizdarīja. Pēc mūsu pirmajiem vārtiem kļuvu ļoti pārliecināts par komandas uzvaru. Mēs viegli varējām uzvarēt arī ar 3:0 vai 4:0." Panākumu novērtēja arī "Borussia" treneris Jirgens Klops, sakot, ka viņa spēlētāji bijuši drosmīgi un laukumā darbojušies teju perfekti: "Ja futbolisti aizvada šādas spēles, trenera darbs ir labākais pasaulē. Šāds agresīvs un mērķtiecīgs futbols ir tāds, kuru es mīlu."

"Arsenal" treneris Arsens Vengers apsveica pretiniekus un pauda neizpratni par savu komandu, īpaši tās nepārliecinošo atgriešanos aizsardzībā un spēju noreaģēt uz Dortmundes pretuzbrukumiem, savukārt Džeks Vilšīrs atzina, ka lielas problēmas sagādājis "Borussia" presings, kura dēļ komanda sākusi spēlēt pasīvi un pieturēt bumbu savā laukuma pusē, jo baidījusies atkal iekrist pretuzbrukumā. Vilšīrs šajā mačā guva potītes savainojumu, un, lai arī pagaidām konkrētāka informācija nav pieejama, Vengers paudis savas raizes par pussarga ilgstošu nespēlēšanu.

Vēl negaidītāka par "Arsenal" vājo sniegumu bija Madrides "Atletico" sakāve Grieķijā (2:3). Spānijas čempiones treneris Djēgo Simeone nebija iepriecināts, taču solīja nepadoties: "Visas spēles gaitā radījām draudus vārtiem, taču "Olympiacos" patiešām bija grūts pārbaudījums. Atšķirību radīja tas, kas viņi daudz uzmanīgāk izmantoja radušās vārtu gūšanas iepsējas. Nav nekādu šaubu, ka šis mums ir ļoti negatīvs rezultāts un "Olympiacos" ir ļoti labā pozīcijā turnīra tabulā. Jūtu, ka mūsu atbildība ir atspēlēties."

"Mēs piespiedām "Atletico" spēlēt citādi nekā viņi pieraduši," sacīja grieķu treneris Mičels. "Tas parasti ir tas, ko dara "Atletico". Centāmies sabojāt viņu spēli, ko arī paveicām. Tas gan ir tikai pirmais solis un priekšā vēl lielas grūtības. Madrides komanda ne mirkli nepadevās, un arī pie rezultāta 1:3 turpināja aktīvi presingot un uzbrukt."

Vācijas pussargs Toni Kross vakar debitēja Čempionu līgā Madrides "Real" sastāvā, palīdzot komandai ar 5:1 pār "Basel" atgūties no pēdējiem diviem zaudējumiem Spānijas līgā: "Lielajos klubos zaudēt divas spēles pēc kārtas vienmēr rada sliktu atmosfēru. Domāju, ka Spānijā tas ir vēl trakāk nekā Vācijā, cilvēki kļūst arvien saspringtāki. Taču mēs palikām mierīgi, treneris palika mierīgs un izanalizēja sestdienas zaudējumu, un šodien parādījām labu sniegumu un rezultātu." Pats treneris Karlo Ančeloti gan uzsvēra, ka komanda joprojām ir pārbūves procesā: "Ļoti ātri nokārtojām uzvaru šajā spēlē, un labi spēlējām arī otrajā puslaikā. Mēs visi esam ļoti priecīgi par panākumu, taču zinam, ka visas mūsu problēmas vēl nav atrisinātas. Jāturpina strādāt un arī nākamajā spēlē jāparāda pareizā attieksme."

"Liverpool" sastāvā savus pirmos vārtus guva Mario Baloteli, taču komandai tik un tā bija nepieciešams Stīvena Džerārda 11 metru soda sitiens kompensācijas laikā, lai savās mājās uzvarētu Bulgārijas "Ludogorets". "Ja mēs nākamajā spēlē uzvarēsim "Basel", tad būsim labā pozīcijā (izkļūt no grupas), taču ir jāspēlē labāk," norāda Džerārds. "Šoreiz nospēlējām apmierinoši, taču tas arī viss, neko labāku par "apmierinoši" neparādījām. Jāuzslavē Baloteli - viņam neveicās jau ilgāku laiku, taču laba uzbrucēja pazīme ir neatlaisties un turpināt sagādāt iespējas gūt vārtus."

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2014-09-17 12:00, pirms 10 gadiem
atceros pagaajusho sezonas saakumu, Madrides sniegums arii nebija paarliecinoshs, bija samociitas uzvaras, sosezon tas pats, vieniigi uzvaru vietaa dazhi zaagji, tomeer komanda ieskreejaas un beigas bija gandriiz ideaalas, shogad ceru uz liidziigu scenaariju!