Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Copenhagen" uzbrucējam Santosam UEFA diskvalifikācija par policista pagrūšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Copenhagen" uzbrucējam Santosam UEFA diskvalifikācija par policista pagrūšanu
Mikaels Santoss. Foto: Imago Sport/Scanpix

Dānijas čempiones "Copenhagen" uzbrucējam Mikaelam Santosam diskvalifikācijas dēļ nāksies izlaist nākamās trīs Eirokausu spēles. Sods viņam piespriests par incidentu izbraukuma uzvarā pret Glāzgovas "Celtic".

"Copenhagen", kas dalību Eiropas līgas grupu turnīrā nodrošināja, izšķirošajā kvalifikācijas kārtā ar 3:2 pārspējot Latvijas čempionvienību "Riga", 1/16 finālā tika galā ar Glāzgovas "Celtic". Dānijas galvaspilsētā tika fiksēts 1:1, bet izbraukumā "Copenhagen" bija pārāka ar 3:1 un iesoļoja nākamajā kārtā.

Svinot izšķirošos vārtus, urugvajiešu uzbrucējs Mikaels Santoss devās apsveikt precīzu sitienu izdarījušo Pepu Bīlu, kurš centās nokļūt pie "Copenhagen" līdzjutējiem. Viņu centās apturēt apsardze un policija. Santoss bija pirmais komandas biedrs, kurš ieradās apsveikt vārtu guvēju. Viņš nebija priecīgs par redzēto, tāpēc ieskrējienā nogrūda policistu uz zemes.

Pret viņu tika ierosināta lieta Skotijas policijā, tāpat tika sākta UEFA izmeklēšana. Tās rezultātā secināts, ka Santoss uzbrucis citai personai, tāpēc viņam nāksies izlaist nākamās trīs Eirokausu spēles. Pirms turnīra apturēšanas "Copenhagen" jau paguva aizvadīt 1/8 fināla spēli pret Stambulas "Basaksehir", viesos zaudējot ar 0:1. Atbildes mačs vēl nav noticis.

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/086394844dd9dc86...