Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: "Juventus" tiksies ar "Bordeaux"

Agris Suveizda

A grupa: "Juventus" tiksies ar "Bordeaux"
Fabio Groso un Amauri
Foto: digitale

Šovakar UEFA Čempionu līgas A grupā tiks aizvadītas divas spēles. Turīnas "Juventus" savā laukumā uzņems Francijas "Bordeaux", savukārt Haifas "Maccabi" mērosies spēkiem ar Minhenes "Bayern".

"Juventus" uzņems "Bordeaux"

Šovakar Turīnā vietējā "Juventus" uzņems Francijas čempionvienību "Bordeaux". Par spēles favorīti tiek uzskatīja "Juventus" vienība, kurai par labu runā arī statistika. Proti, "Juventus" savā laukumā pret franču klubiem nav zaudējis jau deviņas spēles pēc kārtas, savukārt "Bordeaux" Itālijā nav uzvarējis vispār. Tomēr mačs solās būt daudz smagāks un neparedzamāks nekā to rāda statistikas dati.

Vecā sinjora kopš korupcijas skandāla joprojām nav spējusi atgūt to kādreizējo spožumu. Tomēr pamazām, pamazām "Juventus" atgūstas un noteikti būs vērā ņemams spēks arī šosezon. Savukārt "Bordeaux" līdzīgi kā pārējās divas Francijas pārstāves Čempionu līgā ir neprognozējams pretinieks. "Bordeaux" vasarā sastāva zaudējumus praktiski necieta (prom devās vienīgi pamatsastāva aizsargs Suleimane Diavara), savukārt klāt nāca aizsargs Žaels Siani, Francijas izlases trešais numurs, vārtsargs Sedriks Karaso un Čehijas izlases pussargs Jaroslavs Plašils. "Bordeaux" lielākais trumpis ir tieši lieliski saspēlētais sastāvs un izteikts līderis katrā no līnijām – Karaso, aizsargs Enrike, topošā superzvaigzne Joans Gorkufs un uzbrucējs Maruāns Šamaks. Zvaigžņu un labu spēlētāju netrūkst arī turīniešiem. Skaļākais "Juventus" pirkums ir brazīlietis Djēgo, kurš gan šovakar nespēlēs. Interesanti, ka "Juventus" uzbrucējs Davids Trezegē bija komandasbiedrs 1998.gada Pasaules kausa izcīņā "Bordeaux" galvenajam trenerim Lorānam Blānam.

Kamēr "Bordeaux" spēs palīdzēt visi labākie spēki, "Juventus" zaudējumi ir diezgan ievērojami – Djēgo, Alesandro Del Pjero, Zdeneks Grigera, Mohameds Sisoko, Hasans Salihamidžidžs un diskvalificētais Džiordžo Kjellini. Abas komandas lieliski iesākušas jauno sezonu – turīniešiem "A Sērijā" trijās spēlēs ir trīs uzvaras, bet "Bordeaux" "Ligue 1" – piecās spēlēs 13 punkti un ļoti pārliecinošs sniegums.

Dvališvili centīsies pārspēt Renzingu

Titulētā Minhenes "Bayern" viesosies Izraēlā, kur mērosies spēkiem ar vietējo Haifas "Maccabi". Par izteiktu favorīti, protams, tiek uzskatīta "Bayern". Tomēr Izraēlas vienības allaž ir spēcīgas savā laukumā. Latvijā šajai spēlei sekos līdzi ne tikai tādēļ, ka "Bayern" rindās spēlē daudzas zvaigznes, bet arī tāpēc, ka "Maccabi" rindās ir bijušais Rīgas "Skonto" uzbrucējs Vladimirs Dvališvili.

"No "Bayern" vienmēr tiek gaidīta uzvara. Mēs esam izpētījuši pretiniekus. "Maccabi" ir agresīva komanda, kurai patīk daudz uzbrukt. Taču daudzas komandas pret "Bayern" spēlē piesardzīgāk. Domāju, ka divu trīs gadu laikā varam uzvarēt Čempionu līgā, taču tas prasīs smagu darbu," sacīja "Bayern" galvenais treneris Luiss van Gāls.

"Nedomāju, ka "Bayern" mūs var nenovērtēt. Mēs spēlējam Čempionu līgā, lai parādītu savu labāko sniegumu. Pirmkārt, mums ir jātic, otrkārt, mums ir jābūt profesionāliem – mums ir tas gods spēlēt Čempionu līgā un darīsim, ko varēsim," teica "Maccabi" galvenais treneris Eliša Levi, kuram nāksies iztikt bez Tiago Dutras. Savukārt viesiem nespēlēs Luka Toni, Martins Demikelis, Marks van Bommels un Andreass Gērlics.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -1 [+] [-]

, 2009-09-15 13:15, pirms 15 gadiem
Vācieši tiekas ar ebrejiem, bet šoreiz futbola laukumā Varu gan derēt, ka tribīnēs būs pa kādam plakātam ar mazliet dziļāku domu, nekā tikai par futbolu. Bet tā kā līko degunu nācija man ne īpaši simpatizē, tad vēlos, lai viņi savās mājās atraujas no Bayern un tā pamatīgāk!!
Juvei pret Bordo viegli neietu pat tad, ja visi traumētie būtu ierindā, bet tagad iznākums būs vēl neparedzamās. Ideāli būtu neizšķirts!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-15 13:20, pirms 15 gadiem
Sūdīgi, ka abi mani mīļākie klubi vienā grupā, bet kolektīvi "apkarojot" semītus un varžēdājus, viss var izvērsties pat ļoti pozitīvi
Abi klubi ir uz viļņa, tāpēc tik uz priekšu!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-15 14:53, pirms 15 gadiem
būs ļoti grūti. Bordo tiešām ļoti spēcīgs klubs, un Juvei diezgan nepazīstams. kā arī Juve bez tik daudz līderiem... bez Kjelīni aizsardzība nav tas. priecē tikai, ka ar kreiso malu viss kārtībā - Groso. bet nu Djēgo protams ir lielākais zaudējums no esošajiem. kā arī zinam cik labi Alesandro spēlē tieši Čempionu Līgā, tāpēc šodien viņa ļoti trūks.
domāju būs ļoti skatāma spēle, nu un abiem vārtsargiem daudz darba.
Forza Juve!

  +2 [+] [-]

, 2009-09-15 18:37, pirms 15 gadiem
Vēlu veiksmi Juvei

     [+] [-]

, 2009-09-15 19:06, pirms 15 gadiem
Žēl gan,ka Renzings savu pēdējo spēli Bayern jau nospēlēja[vismaz kamēr Butam nebūs traumas vai traģiska forma] Tāpēc palabot virsrakstu varētu

  +1 [+] [-]

, 2009-09-15 19:46, pirms 15 gadiem
Juve - Bordo varētu būt laba un skatāma spēle. Būs interesanti.