Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Van Gāls:'' Spēle pret ''Maccabi'' bija viena no labākajām''

Van Gāls:'' Spēle pret ''Maccabi'' bija viena no labākajām''
Luiss van Gāls
Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīas kluba ''Bayern'' holandiešu speciālists Luiss van Gāls pēc vakardienas uzvaras Čempionu līgas ietvaros pār Haifas ''Maccabi'' ar 1:0 atzinis, ka vakardienas spēle esot bijusi viena no labākajām viņa trenētās komandas izpildījumā.

Atgādināsim, ka vakar Čempionu līgas A grupas 5.kārtas spēlē Minhenes ''Bayern'' savā laukumā ar minimālu rezultātu 1:0 (pirmajā mačā Haifā 3:0) pārspēja Haifas ''Maccabi''. Pateicoties uzvarai, kā arī tam, ka grupas otrajā mačā franču klubs ''Bordeaux'' mājās pārspēja ''Juventus'' ar 2:0, minhenieši joprojām saglabā izredzes iekļūt šī turnīra astotdaļfinālā. Pēdējā kārtā ''Bayern'' izbraukumā tiksies ar ''Juventus''. Itāļiem, lai iekļūtu nākošajā kārtā, šajā spēlē pietiks ar neizšķirtu, savukārt ''Bayern'' vajadzīga tikai un vienīgi uzvara.

Pēc vakardienas spēles ''Bayern'' komandas galvenais treneris Luiss van Gāls, kura krēsls pēdējā laikā šūpojas ne pa jokam, atzinis, ka viņa komandas sniegums vakar esot bijis viens no labākajiem, kāds redzēts šajā sezonā. ''Šī bija ļoti laba spēle pret sīkstu pretinieku. Varējām gūt arī vairāk par vieniem vārtiem. Mums bija vairākas izdevības, it sevišķi pirmajā puslaikā. Uzskatu, ka šī bija viena no labākajām mūsu spēlēm. Nākamais mačs būs izšķirošs, bet domāju, ka ''Bayern'' un ''Juventus'' izredzes uzvarēt var vērtēt kā 50/50. Mums noteikti Turīnā būs iespējas uz uzvaru un ceru, ka tieši mēs gūsim izšķirošos vārtus,'' sacīja 58 gadus vecais holandiešu speciālists.

Vēl jāpiemin, ka ''Bayern'' kluba vadība sodījusi itāļu uzbrucēju Luku Toni ar 25 tūkstošu eiro lielu naudas sodu par to, ka futbolists intervijās vairākkārt esot kritizējis Van Gālu. ''Bayern'' kluba ģenerālmenedžeris Ulī Hēness paziņoja, ka, ja spēlētājs neatvainosies trenerim, tad viņa dienas klubā ir skaitītas. Taču tas nav nekāds jaunums, jo sen jau zināms, ka Toni un Van Gāla attiecības nav no tām labākajām. Zināms arī tas, ka pats spēlētājs jau vairākas reizes paziņojis, ka vēlas atgriezties Itālijā un spēlēt regulāri, lai varētu cerēt uz iekļūšanu Itālijas izlases rindās gaidāmajā PK izcīņās finālturnīrā. Nopietnu interesi par Toni izrādījušas tādas komandas kā ''AS Roma'' un ''Napoli'', bet nesen parādījušās ziņas, ka savas komandas rindās viņu vēlas redzēt spāņu kluba ''Valencia'' vadība.

A grupas tabula

VKomandaSUNZVP
1.Bordeaux54108:213
2.Juventus52213:38
3.FC Bayern52125:47
4.Maccabi Haifa50050:70

Izmantotie resursi:
espnstar.com
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-26 16:29, pirms 14 gadiem
Spēle Turīnā noteiks, kurš klubs - Bayern vai Juventus, tiks 1/8 finālā..

  +1 [+] [-]

, 2009-11-26 16:33, pirms 14 gadiem
Fballpro rakstīja: Spēle Turīnā noteiks, kurš klubs - Bayern vai Juventus, tiks 1/8 finālā..
neko jaunu Tu nepateici

  +1 [+] [-]

, 2009-11-26 19:51, pirms 14 gadiem
Grēbers rakstīja: neko jaunu Tu nepateici
Nevajadzēja jau tērēt laiku, lai ko tādu uzrakstīt

  -1 [+] [-]

, 2009-11-26 22:42, pirms 14 gadiem
Ceru, ka toni tiks "izmests" un tiks uz romu vai valenciu.