Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: "Juventus" nospēlē neizšķirti ar "Bordeaux"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

A grupa: "Juventus" nospēlē neizšķirti ar "Bordeaux"
Vinčenzo Jakvinta pārdzīvo
Foto: AP

UEFA Čempionu līgas A grupas centrālā spēle starp Turīnas "Juventus" un "Bordeaux" noslēdzās ar rezultātu 1:1. Spēles otrais puslaiks priecēja skatītājus ar milzīgu daudzumu vārtu gūšanas iespēju.

Skatāmā spēlē „Juventus” nospēlē neizšķirti ar „Bordeaux”

Pirms spēles par nelielu favorīti tika uzskatīta „Juventus” (nespēlēja Djēgo), taču tikai par nelielu. Tas jutās arī laukumā, jo pirmajās minūtēs mazliet bīstamāk uzbruka Bordo spēlētāji, taču līdz kādam simtprocentīgam momentam neizdevās tikt. „Bordeaux” aizraušanos ar uzbrukumiem turīnieši tik gaidīja, cenšoties ļoti ātri pāriet no aizsardzības uzbrukumā. Pāris reizes tas arī izdevās. Diezgan labas iespējas radās Jakvintam un Amauri, bet ar tām samērā viegli tika galā vārtsargs Karaso. Vienu reizi jau pieminētais Karaso gan ļoti rupji kļūdījās, bet Amauri pietrūka pāris centimetru, lai aizsniegtos līdz bumbai. Tuvojoties pārtraukumam, „Juventus” uzbrukumi kļuva arvien bīstamāki, bet taustāmu labumu tas nedeva – 0:0.

Otro puslaiku lietainajā laukumā komandas iesāka ļoti aktīvi. Sākumā divi momenti bija viesiem, īpaši labs bija Gurkufam, taču pēc viņa sitiena vietā bija Bufons. Nesnauda arī „Juventus”, taču Jakvinta nespēja no asa leņķa trāpīt vārtos. Negaidīts pavērsiens notika 55. minūtē – vārtsargu Sedriku Karaso nomainīja Ulrihs Ramē. Ātri vien divas reizes viņam vajadzēja pierādīt savu meistarību. Pirmo reizi izdevās, bet otro nē – Vinčenzo Jakvinta no metriem 12 ieraidīja bumbu tuvajā vārtu stūrī. Izskatījās, ka sitienu šajā stūrī Ramē negaidīja. Rezultāts pēc piecām minūtēm varēja tikt izlīdzināts, taču pēc Fernando tālsitiena atkal lielisks bija Bufons. Uz šo momentu mājinieki atbildēja ar uzreiz trīs, pie tam vēl bīstamākiem, bet allaž vietā bija Ramē. Neiesit tu, iesit tev, tā patiešām notiek. Šķietami nekaitīgā situācijā turīnieši pārkāpa noteikumus. No laukuma malas tika izdarīts centrējums soda laukumā, kur bumbu ar galvu tālāk pārmeta Fernando, ko vien gaidīja Plašils, no pusmetra attāluma panākot 1:1. Pēdējās 15 minūtes sagādātu baudu pat lielākajam futbola nīdējam, jo bīstami momenti veidojās te pie vieniem, te otriem vārtiem („Juventus” pat trāpīja arī pa pārliktni). Jāuzslavē abi vārtsargi, kuri ne reizi vien glāba savas komandas.

”Maccabi” neiztur pret „Bayern”

„Bayern” un „Maccabi” duelī praktiski visi eksperti favorītu lomu atvēlēja minheniešiem, taču nedrīkstēja aizmirst, ka spēle notika Izraēlā, kur vietējie līdzjutēji jau no pirmajām minūtēm sparīgi atbalstīja savējos un izsvilpa viesus. „Maccabi” nekautrējās atdot iniciatīvu viesiem, ļaujot tiem krietni vairāk kontrolēt bumbu. Bumbas kontrole vēl nenozīmē vārtus, tas pierādījās arī šoreiz, jo nekā vairāk par Oliča un Robena momentiem vācu klubam nebija. Pēc pirmajām 45 minūtēm pa nullēm.

Arī spēles turpinājumā iniciatīva piederēja „Bayern”, bet „Maccabi” labi aizsargājās, bet izturēt neizdevās. 64. minūtē bumba mājinieku soda laukumā nonāca pie van Bujtena, kurš to trieca vārtu tīklā. „Maccabi” aktivizējās un izveidoja pāris momentus,(vienā no tiem uzbrukuma smailē bija Vladimirs Dvališvili, bet viņa sitienu vārtsargs atsita) bet nospēlēt kaut neizšķirti viņiem nebija lemts. Punktu spēlei pielika divi Tomasa Millera precīzie sitieni. Sākumā bumba ielidoja vārtos pēc rikošeta, bet otro reizi viņš bija precīzs pēc Gomeza centrējuma.

"Bordeaux izlīdzina rezultātu

Van Bujtens atklāj rezultātu pret "Maccabi"

UEFA Čempionu līga, A grupa

Juventus - Bordeaux 1:1 (0:0) (Jakvinta 63’ – Plašils 75’)
Maccabi Haifa – Bayern 0:3 (0:0) (van Bujtens 64’, Millers 85', 88')

Slēpts komentārs: janchyx

  +6 [+] [-]

, 2009-09-15 23:41, pirms 15 gadiem
Žēl, ka Juve ielaida beigās, bet nu grupa tā vai tā solās būt interesanta.
Slēpts komentārs: Flash-Kresh

     [+] [-]

, 2009-09-15 23:43, pirms 15 gadiem
neveicās....
Bufons tā jau glāba cik varēja...
beigās ja Grosso vnk nepaveicās, tad tāda līmeņa spēlētājam kā Polsenam vienu no savām iespējām vajadzēja realizēt...
laikam Djego un Del Pjero pietrūka...

  +1 [+] [-]

, 2009-09-15 23:43, pirms 15 gadiem
Bāc,Bayern laba uzvara. Protams,pateicoties tam,ka internetā spēli varēja skatīties tikai ar ļoti stipriem nerviem cilvēki[vai tie,kas maksāja uefa.com lai tur var skatīties], spēli īpaši neredzēju,tikai pa brīdim sanāca kko uzķert un tad atkal kanāli visi sāka kko dir*ties Nu žēl,bet nu milzonīgs prieks par Milleru

     [+] [-]

, 2009-09-15 23:45, pirms 15 gadiem
janchyx rakstīja: juventus man nozaga naudu
es dēļ neizšķirtiem tik daudz esmu zaudējis, ka man vispār uz futbolu bail likt

  +1 [+] [-]

, 2009-09-15 23:45, pirms 15 gadiem
Nākamajā kārtā sanāk Bayern-Juve? Vajadzētu būt labai spēlei

Es tikko kautko atcerējos- gadījumā pagājušajā CL sezonā pirmā spēle nebija pret Steaua Bucharest? Tad arī pirmos vārtus CL sezonā neiesita Van Bujtens? Ja atmiņa neviļ,tad iesita. Ja tā,tad diezgan interesanta sakritība

     [+] [-]

, 2009-09-15 23:47, pirms 15 gadiem
jā... nevajadzīgi ielaists gols. žēl. bet nu, Forza Juve!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-15 23:48, pirms 15 gadiem
Prieks par Bordo!!!

  +4 [+] [-]

, 2009-09-16 00:03, pirms 15 gadiem
Millers tāpat kā pret Dortmundi guva divus vartus spēles izskaņa.

     [+] [-]

, 2009-09-16 00:21, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: Millers tāpat kā pret Dortmundi guva divus vartus spēles izskaņa.
Tikai šoreiz viņš spēlēja no pirmās minūtes Viņš ir viltīgs,taupās līdz brīdim,kamēr pretinieki nokusuši un tikai tad rāda maģiju Būtu forši,ja šis ietu iepriekšējā Millera pēdās[42 goli līgā vien ir kkas fantastisks],bet nu neticās,šis nav gluži īsts smailes uzbrucējs,snaiperis vai kkas tāds,šis ir malējais un no laukuma dziļuma spēlē

  +2 [+] [-]

, 2009-09-16 00:25, pirms 15 gadiem
spēle nekāda, ļoti pietrūka Diego
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-16 12:10, pirms 15 gadiem
knulan rakstīja: spēle nekāda, ļoti pietrūka Diego
piekrītu, ļoti pietrūka Djēgo, kā arī Mauro vajadzēja laist jau sākumā. ļoti neizteiksmīgi manuprāt spēlēja Markioni.

     [+] [-]

, 2009-09-16 12:29, pirms 15 gadiem
Viss noticies pēc labākā scenārija - Bayern uzvara izbraukumā, savukārt abi spēcīgie pretinieki grupā nospēlē neizšķirti!
Ai, bet ko tur kalkulēt, tāpat sadosim pa pakaļu gan Juvei, gan Bordo un lietas nokārtosim saviem spēkiem

     [+] [-]

, 2009-09-16 13:42, pirms 15 gadiem
Jay rakstīja: Viss noticies pēc labākā scenārija - Bayern uzvara izbraukumā, savukārt abi spēcīgie pretinieki grupā nospēlē neizšķirti!
Ai, bet ko tur kalkulēt, tāpat sadosim pa pakaļu gan Juvei, gan Bordo un lietas nokārtosim saviem spēkiem
nesteidzies.

     [+] [-]

, 2009-09-16 16:50, pirms 15 gadiem
Bāc! Mazāk dzert vajag! Palaidu garām tik labu futbolu!
Bet "Juventus" malači, ka bez Djēgo arī tika galā. "Bordeaux" tomēr ir ļoti nopietns pretinieks. Vienīgi tagad vajadzēs uzvarēt Francijā, kas nebūs viegli (nepieciešamība gan atkarīga no turpmākā scenārija šajā grupā). Ja vārtos ir Bufons, tad "Juvei" viss ir pa spēkam

Par "Bayern" vispār prieks, jo Tomass Millers turpina atgādināt "nācijas bombardieri" un savu uzvārda brāli Tas gan nav pārsteigums, jo Tomass ir Vācijas izlases nākotne.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-16 20:38, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Bāc! Mazāk dzert vajag! Palaidu garām tik labu futbolu!
Bet "Juventus" malači, ka bez Djēgo arī tika galā. "Bordeaux" tomēr ir ļoti nopietns pretinieks. Vienīgi tagad vajadzēs uzvarēt Francijā, kas nebūs viegli (nepieciešamība gan atkarīga no turpmākā scenārija šajā grupā). Ja vārtos ir Bufons, tad "Juvei" viss ir pa spēkam

Par "Bayern" vispār prieks, jo Tomass Millers turpina atgādināt "nācijas bombardieri" un savu uzvārda brāli Tas gan nav pārsteigums, jo Tomass ir Vācijas izlases nākotne.
iedod Bufonu jebkurai komandai, un arī tas viss būs pa spēkam. ibio, vakar Džidži spēlēja pat vairāk kā aizsargs nekā vārtsargs.