Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Injesta: "Būšu gatavs Čempionu līgas finālam"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Injesta: "Būšu gatavs Čempionu līgas finālam"
Andress Injesta spēlē pret ''Villarreal''
Foto: AFP

Spānijas čempionāta līdervienības ''Barcelona'' pussargs Andress Injesta paziņojis, ka būs ierindā UEFA Čempionu līgas finālspēlē, kas 27.maijā notiks Romā.

Injesta, kuram šodien starp citu, paliek 25 gadi, vakardienas Spānijas čempionāta mačā pret ''Villarreal'' (3:3) guva augšstilba savainojumu, taču pēc šodien veiktajām pārbaudēm pusfināla atbildes mača pret ''Chelsea'' varonis pozitīvi raugās uz iespējām būt gatavam piedalīties Čempionu līgas finālā: ''Savainojums nav tik nopietns kā šķita no sākuma. Es būšu Romā, un domas par finālu man palīdzēs atlabt''.

Injesta nepiedalīsies Spānijas kausa finālā, kas notiks šo trešdien un kurā ''Barcelona'' sacentīsies ar Bilbao ''Athletic''.

Izmantotie resursi:
reuters.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-11 14:47, pirms 15 gadiem
treshais muskulja savainojums sezonaa, turklaat tieshi tas pats muskulis, kas peern novembrii. liidziigas traumas pagaajushajaa sezonaa vajaaja Messi, bet shosezon medikji kaut ko ir sakjiimijoshi (ptu, ptu, ptu). cerams, arii Injestas gadiijumaa tiks skaidriibaa.
un Peps ir nodzenaajis pamatsastaavu un nomarineejis rezervistus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-05-11 16:33, pirms 15 gadiem
Nekas, gatavs jau Tu vari būt, bet tikai uz zaudējumu, protams!

  -2 [+] [-]

, 2009-05-11 17:02, pirms 15 gadiem
stapo rakstīja: Nekas, gatavs jau Tu vari būt, bet tikai uz zaudējumu, protams!
skaidrs ka uz zaudejumu

     [+] [-]

, 2009-05-11 17:42, pirms 15 gadiem
Čābīgi tagad būs bez Injestas. Kaut kā jāmēģina tikt līdz tiem kausa un līgas tituliem bez viņa.