Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Džerārds cer uz pārmaiņām janvārī, "Zenit" aizsargs vaino RFS vadību

Rolands Eliņš

Džerārds cer uz pārmaiņām janvārī, "Zenit" aizsargs vaino RFS vadību
Stīvens Džerārds
Foto: AP/Scanpix

"Liverpool" komandas līderis Stīvens Džerārds atzina, ka viņa komanda nebija pelnījusi izkļūt no grupas, bet "Zenit" aizsargs Nikolass Lombertss vakardienas vājajā sniegumā vainoja saspringto maču grafiku un to, ka RFS nav pievērsusi tam vajadzīgo uzmanību.

"Mēs nebijām pelnījuši tikt nākamajā kārtā," pēc neizšķirta pret "Basel" sacīja "Liverpool" līderis Stīvens Džerārds. "Neizstājāmies gan tāpēc, ka šovakar būtu spēlējuši pārāk slikti, taču tādēļ, ka izbraukumā Bāzelē nebijām pietiekami labi. Iepriekšējā spēlē ielaidām muļķīgus vārtus spēles izskaņās. Kvalificēšanās notiek sešās spēlēs, un diemžēl mēs neizdarījām pietiekami."

"Redzēsim, ko nesīs janvāris," sacījs Džerārds. "Svarīgākais ir atgūt mūsu galveno uzbrucēju, kurš var gūt vārtus un nogādāt mūs atpakaļ līgas četriniekā. Tāpat arī jāmēģina uzlabot Mario Baloteli sportiskā forma, lai viņš atkal sistu golus."

"Liverpool" otrajā puslaikā palika mazākumā, ko treneris Brendans Rodžerss nodēvēja par satriecošu tiesneša lēmumu un kritizēja tiesneša darbību kopumā, taču Džerārds pievērsa vairāk uzmanības sarkanās kartītes sekām, nevis tās piešķiršanai: "Protams, ka tā nepalīdzēja. Zinājām, ka, ja vēl būtu cerības 20 minūtes pirms beigām, tad tā "Basel" komandai būtu elle. Diemžēl bijām pārāk noguruši pēdējās minūtēs, jo nācās spēlēt mazākumā."

Nākamajā kārtā tikmēr iekļuva "Monaco", kura C grupā guva tikai četrus vārtus, turklāt pusi no tiem pēdējā kārtā. Monako komandas treneris Leonardo Žardims sasniegto novērtējis kā lielisku ziņu visam Francijas futbolam: "Kvalificēšanās nākamajai kārtai man ir svarīga, taču svarīgāka tā ir komandai, kluba vadībai un Francijas futbolam. Divas Francijas komandas tikušas astotdaļfinālā, kas ir rets notikums. Un atcerieties, augustā "Monaco" tika uzskatīta par grupas vājāko komandu."

To ļoti labi atceras krievu mediji, kuri visai nežēlīgi raksturo "Zenit" vakardienas sniegumu un palikšanu trešajā vietā grupā. Savukārt Sanktpēterburgas komandas aizsargs Nikolass Lombertss atradis citu vainojamo: "Nepatīkams gada nobeigums. Visa gada garumā spēlējām pietiekoši labi, taču, ja tas tiek noslēgts šādi, tad paliek dīvaina sajūta. Droši vien vajadzēja spēlēt vēl vairāk mačus, lai sagatavotos ČL. Iespējams, ka Krievijas Futbola savienībai tas neliekas svarīgi, taču, ja tiek aizvadītas tik daudz spēles, tad iestājas nogurums. Tā kā paldies RFS par to."

Lombertsa ironiju viegli uztvert, taču pagrūti attaisnot, jo "Zenit" kopš 26. novembra ČL spēles pret "Benfica" aizvadīja trīs spēles, tieši tikpat, cik "Monaco" un gandrīz visas pārējās ČL dalībnieces.

"Olympiakos" vakar svinēja uzvaru, taču ar to izrādījās par maz, lai apsteigtu "Juventus". Grieķu kluba treneris Mišels uzslavēja savu komandu par visiem mačiem, izņemot viesos pret "Atletico". "Netikām nākamajā kārtā, jo bija jācīnās ar diviem Eiropas futbola gigantiem. Vismaz es nejūtos, ka izsists no Čempionu līgas, jūtos, kā iekļuvis Eiropas līgā. Nevaru gan teikt, ka esmu priecīgs par grupas iznākumu."

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
BBC - Homepage
Николас Ломбертс: «Надо играть еще больше...

  -1 [+] [-]

, 2014-12-10 12:33, pirms 9 gadiem
Nekas Poolei janvārī krasi nemainīsies! Kādus spēletājus vasarā sagrāba ar tiem jāiztiek. Un sarkanā kartīte neapšaubāmi adekvāts tiesneša lēmums!

Un pilnībā piekrītu Leonardo, toties Zenit ar visu Lombertsu priekšgalā kārtējoreiz liek gardi pasmieties par kaimiņiem

  -1 [+] [-]

, 2014-12-10 18:12, pirms 9 gadiem
Par ko sarkanā? Pat nepieskārās! Tur 100% dzeltenā par tēlošanu! Vēl vienu dzelteno iedeva, kur notēloja! BR arī nevelk, naudu iztērēja, spēle nekāda, jāsūta pensijā...