Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Regža: "Ir diezgan slidens, atgādina Liepājas zālāju aukstajā laikā"

Emils Ozerinskis

Regža: "Ir diezgan slidens, atgādina Liepājas zālāju aukstajā laikā"
Marko Regža un Raivis Jurkovskis. Foto: Zigismunds Zālmanis

Šovakar TV4 kanālā būs vērojama UEFA Konferences līgas kvalifikācijas 3. kārtas spēle no Nīderlandes, kurā Latvijas bagātākais klubs "Riga" spēlēs pret Nīderlandes čempionāta aizvadītajā sezonā savās mājās nezaudējušo "Twente". Uz Nīderlandi devies arī futbola apskatnieks Edmunds Novickis, kurš aprunājās ar "Riga" uzbrucēju Marko Regžu.

Šajā sezonā Marko Regža pamanījies sakrāt 16 vārtus "Riga" rindās. Par apstākļiem Nīderlandē uzbrucējs norādīja, ka laukums gaidāmās spēles laikā draud būt slidens: "Stadions ir patīkams, bet ir jautājumi par laukumu. Treniņā bija jūtams, ka ir diezgan slidens. Nedaudz atgādina Liepājas zālāju, kad tuvojas aukstais laiks un paliek mīkstāks. Tagad jāatrod piemērotākie buči. Ceru, ka stadionā atnāks daudz skatītāji un būs laba atmosfēra."

Runājot par savu lomu un formu pēc vairāku uzbrukuma spēlētāju pievienošanās galvaspilsētas komandai, Regža izteicās: "Sajūtu ziņā ir tāpat kā sezonas sākumā. Varbūt, ir tā sajūta, ka spēles laiks varētu kristies, jo ir sastāvā jāiespēlē arī klāt pienākušie uzbrucēji. Cenšos iet no pirmās minūtes, iesist vārtus un palīdzēt komandai. Ar Antoni Kontrerasu esam vairāk viens otru sajutuši. Nedaudz atšķiramies pēc spēles stila. Viņš ir ātrāks spēlētājs, kurš skrien un atverās. Es vairāk cīnos par bumbām. Tādēļ mums sakrīt domas laukumā un ir patīkami ar viņu spēlēt."

"No spēles bez bumbas un lielas skriešanas pa laukumu nebaidos. Esmu pie tā pieradis iepriekš arī "Super Nova" un arī Latvijas U-21 izlasē, kurā bija stipri pretinieki, pret kuriem nācās ļoti daudz aizsargāties. Gaidījām savas iespējas. Neesmu tas ātrākais pretuzbrukumā, bet esmu tas, caur kuru var iziet un uztaisīt to pretuzbrukumu," teica latviešu futbolists, kura pārstāvētajai komandai šovakar pulksten 21:00 gaidāma grūta cīņa pret Nīderlandes līgā piekto vietu ieņēmušo "Twente".

     [+] [-]

, 2023-08-10 15:43, pirms 9 mēnešiem
Regžas binoklis diemžēl pārvērties par vienas acs simbolu ';

     [+] [-]

, 2023-08-10 19:46, pirms 9 mēnešiem
Tas ir kompliments..Liepājas stadions vienā līmenī ar Twente👍

     [+] [-]

, 2023-08-10 20:16, pirms 9 mēnešiem
fall in love rakstīja: Regžas binoklis diemžēl pārvērties par vienas acs simbolu
Ak jā, 2011.gada prikoli. Domāju viņi visi normāli ierēca savās villās par parasto cilvēku tupajām sazvērestības teorijām, taisot šitās acis.