Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Žota aizvadīja lielisku maču, bet bez Firminu mēs nespēlētu Čempionu līgā"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Klops: "Žota aizvadīja lielisku maču, bet bez Firminu mēs nespēlētu Čempionu līgā"
Djogu Žota. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda "Liverpool" vakar ar rezultātu 5:0 sagrāva Itālijas "Atalanta". Ar trīs vārtiem jeb "Hat-trick" izcēlās portugālis Djogu Žota. Pēc spēles komandas galvenais treneris teica, ka izvēle starp Robertu Firminu un Žotu viņam nesagādās galvassāpes, jo abiem šiem spēlētājiem ir svarīga loma komandas panākumos.

"Labs sniegums nekad nesagādā man galvas sāpes," Klops teica. "Ņemot vērā "Atalanta" spēles stilu, mans lēmums šovakar bija laist pamatsastāvā Žotu. Tomēr šādi trenera lēmumi regulāri izraisa diskusijas par to, cik viens spēlētājs ir labāks vai efektīvāks par otru.

"Mēs nespēlētu Čempionu līgā, ja Firminu nebūtu mūsu komandā. Viņš būs sastāvā nākamajā spēlē pret Mančestras "City". Ir svarīgi, ka mums ir vairāk par 11 spēlētājiem, un šovakar tieši Djogu mums palīdzēja ar savu lielisko formu. Viņš aizvadīja fantastisku spēli."

Klops turpināja pamatot Firminu nepiedalīšanos Čempionu līgas mačā: "Djogu sniegums nekādi neietekmēs sastāva izvēli nākamajai spēlei, un šim visam nav nekāda sakara ar Firminu nespēlēšanu. Esmu priecīgs par to, kā puiši nospēlēja pret "Atalanta"." Uzvara pret "Atalanta" bija lielākā uzvara, kādu jebkad izcīnījis Anglijas klubs izbraukumā pret Itālijas komandu.

"Mēs esam laba komanda, mēs to labi zinām. Mums ir jāprogresē un jāattīsta savs potenciāls. Pret "Atalanta" lieliski aizsargājāmies, spēlējām augstu un guvām piecus vārtus. Varējām gūt vēl divus vai trīs, tomēr jāatzīst, ka arī Alisons vārtos bija lielisks un pāris reizes glāba mūsu komandu no vārtu zaudējuma," savu komandu slavēja Klops.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...