Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Di Marija: "Spēlējām desmitreiz labāk nekā Madrides "Real""

Agris Suveizda

Di Marija: "Spēlējām desmitreiz labāk nekā Madrides "Real""
Anhels Di Marija (no kreisās) pārdzīvo vienu no daudzajām neizmantotajām iespējām
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" un Mančestras "City" galvenie treneri pēc uzvarām pār PSG (1:0) un "Sevilla" (3:1) pauda prieku par kvalificēšanos astotdaļfinālam, savukārt Parīzes galvenais treneris Lorāns Blāns un virkne spēlētāju bija ļoti sarūgtināti par, viņuprāt, netaisnīgo mača iznākumu.

Luizs: ""Real" iesita laimīgus vārtus"

Madrides "Real" galvenais treneris Rafaels Benitess: "Esmu ļoti priecīgs par iekļūšanu 1/8 finālā. Spēlējām pret vienu no labākajām komandām [pasaulē], un šis rezultāts mūsu sniegumam Parīzē liek izskatīties vēl labākam. Pirmajā puslaikā biju vairāk noraizējies nekā otrajā, mums vajadzēja iegūt nedaudz bumbas kontroles. Zinājām, ka Marselu agrāk vai vēlāk var iedzīvoties savainojumā, jo muskuļi cieš, ja jāaizvada daudz spēļu. Hamess Rodrigess un Pepe jau ir gatavi pilnvērtīgi spēlēt, bet Benzemā, Beils un Karvahals ir tuvu tam."

PSG galvenais treneris Lorāns Blāns: "Tāds ir futbols, taču visvairāk uztrauc tas, ka Madrides "Real" iesita no pusiespējas. Laukuma malā vārti izskatījās dīvaini, taču, kad TV tos skatīšos vēlreiz, tie noteikti šķitīs vēl jocīgāki. Ja būtu ielaiduši pēc reālas vārtu gūšanas iespējas…Šie vārti bija ļoti, ļoti novēršami. Ar sniegumu abās spēlēs esmu diezgan apmierināts. Pēc pirmā mača daudzi teica, ka nespēsim sacensties ar "Real" spēles tempu, taču šovakar parādījām, ka varam radīt briesmas jebkuram pretiniekam."

Jau ne pirmo rupjo kļūdu šosezon pieļāva jaunais parīziešu pamatvārtsargs Kevins Traps: "Protams, ka esmu dusmīgs. Ielaistie vārti bija dīvaini. Skatījos uz bumbu un neredzēju pretinieku, taču tas nav attaisnojums. Aizvadīt tādu spēli un zaudēt – tā ir liela vilšanās." Sarūgtināts, protams, bija arī bijušais "Real" pussargs Anhels Di Marija, kurš spēles izskaņā trāpīja pa pārliktni: "Aizvadījām savu līdz šim labāko spēli sezonā. Parādījām lielisku sniegumu. Pieļāvām kļūdu un tikām sodīti. Spēlējām desmitreiz labāk nekā "Real", turpināsim tādā pašā garā."

Argentīnietim piekrita arī Davids Luizs: "Domāju, ka spēlējām labāk visa mača garumā, izbraukumā spēlēt labāk par "Real" nav viegli. Aizvadījām lielisku spēli, kontrolējām tās gaitu, radījām vārtu gūšanas iespēju, taču nepaveicās ar rezultātu. "Real" guva laimīgus vārtus, dažreiz labākā komanda neuzvar – tāds ir futbols."

Alegri: "Neviens neticēja, ka četrās spēlēs iegūsim astoņus punktus"

Mančestras "United" galvenais treneris Luijs van Gāls: "Protams, esmu atvieglots, ka uzvarējām. Redzējāt uzbrūkošu Mančestras "United", kas radīja daudz iespēju pret organizētu pretinieku. Kontrolējām spēli 89 minūtes. Nekontrolējām vienu minūti un varējām atkal tikt sakauti. Ja viņi būtu iesituši, tagad šeit sēdētu pavisam citādi. Taču pilnībā bijām pelnījuši uzvaru, un esmu ne tikai atvieglots, bet arī lepns. Arī kluba zelta gados "United" savā laukumā nekad nebija uzvarējusi krievu komandu. Visi domā, ka tas ir vienkārši, taču tā nav. Čempionu līgā uzvarēt nevienam klubam nav vienkārši."

Turīnas "Juventus" galvenais treneris Masimiljāno Alegri: "Esam stipri kā komanda. Sākām labi, taču tad nedaudz pajukām un ielaidām. Tikai pēc tam atsākām spēlēt futbolu un pelnīti panācām izlīdzinājumu. Pēc noraidījuma spēle atkal bija mainījās. Četrās spēlēs mums jau ir astoņi punkti, ko neviens negaidīja, jo grupā neesam favorīti. Tomēr, ja vēlamies turpināt spēlēt starp Eiropas elites komandām, mums ir jāprogresē."

Mančestras "City" galvenais treneris Manuels Pelegrini: "Esmu ļoti priecīgs, ka esam izkļuvuši no grupas. Mums bija daudz iespēju, taču dažas no tām palaidām garām. Pēdējā laikā nespēlējam labi, bet esmu apmierināts, ka jau divas kārtas līdz beigām esam kvalificējušies. Lai arī tas nav izšķiroši, ir svarīgi izcīnīt pirmo vietu grupā. Pagājušajā sezonā cilvēki teica, ka Čempionu līgā izgāzāmies, tāpēc šoreiz centīsimies tikt pie pirmās vietas [un augstāka groza izlozē]."

Izmantotie resursi:
We played 10 times better than Real Madrid - Di...
Ligue des Champions -

PSG -...
Louis van Gaal reacts to victory over CSKA...
Mönchengladbach and Juventus reflect on draw -...

  -1 [+] [-]

, 2015-11-04 09:43, pirms 8 gadiem
Nu nu. Real iesita lamigus. Trapps izgazas ka veca seta. PSG 2x labak nokapaja.

  +4 [+] [-]

, 2015-11-04 09:54, pirms 8 gadiem
RonaldoTheBest rakstīja: Nu nu. Real iesita lamigus. Trapps izgazas ka veca seta. PSG 2x labak nokapaja.
Futbolā svarīgs ir rezultāts uz tablo! Te nav daiļslidošana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-11-04 11:06, pirms 8 gadiem
Nu di Maria vismazāk ko pārmest - izskatījās, ka ļoti gribēja pierādīt, ka ir kļuvis tikai labāks aizejot no Madrides. Bet nu paši vainīgi - Kavani ar viņa klasi vajag iesit izejot 1:1 un Matuidi no soda laukuma jāsit vārtos nevis debesīs. Bet PSG tomēr ļoti labi izskatījās. Mož beidzot netrāpīs playoffos uz Barcelonu

     [+] [-]

, 2015-11-04 11:31, pirms 8 gadiem
Barcu vini panemtu

     [+] [-]

, 2015-11-04 14:37, pirms 8 gadiem
Man personīgi šis abu spēļu duelis nepatika,neviena komanda uz pilnu klapi nespēlējagols bija intresants

  +1 [+] [-]

, 2015-11-04 16:03, pirms 8 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: par daiļslidošanu pasaki to daiverei krisķinkai
s.quickmeme.com