Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dortmundes līdera Obamejanga atstādināšanas iemesls bija atpūta Milānā

Agris Suveizda

Dortmundes līdera Obamejanga atstādināšanas iemesls bija atpūta Milānā
Pjērs Emeriks Obamejangs spēli vēro no tribīnēm
Foto: AP/Scanpix

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" vakar UEFA Čempionu līgā ar 1:0 pārspēja Lisabonas "Sporting", taču laukumā nebija komandas rezultatīvākā vīra Pjēra Emerika Obamejanga. Kā vēsta Bild, iemesls bija gabonieša atpūta Milānā.

"Spēlēt bez viņa bija ļoti grūti, bet man nebija citas izvēles," sacīja Dortmundes "Borussia" galvenais treneris Tomass Tuhels. "Lēmums tika pieņemts otrdienas pēcpusdienā. Tas nebija brīdinājums citiem, tas bija nepieciešams lēmums. Iemesli? Iemesli ir mūsu iekšējā darīšana, nevēlos spekulēt. Nākamajā spēlē viņš būs atpakaļ ierindā."

Kamēr kluba vadība izvairījās no iemeslu atklāšanas, vācu mediji baumoja, ka Obamejangs varētu būt atskaitīts tādēļ, ka nokavējis treniņa sākumu vai komandas sapulcē bijis pārāk neieinteresēts un laiku kavējis telefonā. Tomēr īstais iemesls acīmredzot bija došanās uz Milānu – šā brauciena attēli vēlāk parādījās Obamejanga draugu sociālo tīklu kontos.

Kā vēsta Bild, 27 gadus vecais uzbrucējs pārkāpa kluba iekšējo politiku, kas nosaka, ka brīvo dienu – pirmdien treniņu nebija un spēlētājiem tika dots brīvais laiks – būtu vēlams pavadīt Dortmundē vai vismaz ne ārzemēs. Taču Obamejangs tā vietā brīvo pirmdienu pavadīja, ar privāto lidmašīnu dodoties uz Milānu, tur svinot drauga dzimšanas dienu un paliekot arī pa nakti. Lai arī Obamejangs esot laicīgi atgriezies atpakaļ, viņš tik un tā tika sodīts.

Obamejangs šosezon Vācijas Bundeslīgā astoņās spēles guvis septiņus vārtus, bet Čempionu līgā trīs mačos izcēlies trīs reizes, abos turnīros šobrīd esot komandas rezultatīvākais spēlētājs. Pret Lisabonas "Sporting" gabonieti aizstāja 30 gadus vecais kolumbietis Adrians Ramoss, kurš arī guva vienīgos vārtus.

Izmantotie resursi:
Die Gründe für die Suspendierung | SPORT...

     [+] [-]

, 2016-11-03 18:32, pirms 7 gadiem
Varbūt likteņa pirksts, vismaz aizstājējs iesita!

     [+] [-]

, 2016-11-03 18:59, pirms 7 gadiem
Pareizi ir,nav ko aukleties.

     [+] [-]

, 2016-11-03 19:25, pirms 7 gadiem
Ļoti labi, bet ticu, ka nākošajā spēlē tieši ar vārtiem viņš atgriezīsies..

     [+] [-]

, 2016-11-03 21:47, pirms 7 gadiem
Inspektors Gadžets
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja