Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozs: ''Sarkanā kartīte mūsu plānus diezgan sabojāja''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morozs: ''Sarkanā kartīte mūsu plānus diezgan sabojāja''
Viktors Morozs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

RFS galvenais treneris Viktors Morozs pēc izstāšanās no UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas, otrajā kārtā divu spēļu summā ar 1:4 piekāpjoties Azerbaidžānas ''Sabah'', minēja, ka šī vakara spēlē plānus nācies mainīt pēc Artūra Zjuzina noraidījuma.

Šodien no UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas izstājās RFS, kas atbildes spēlē Azerbaidžānā ar 1:2 piekāpās ''Sabah'', divu spēļu summā zaudējot ar 1:4.

''Bijām jau sarežģītā situācijām pirms braucām uz šejieni. Jūrmalā viss bija ļoti labi, izņemot momentu realizāciju. Sapratām, ka pret šo pretinieku šeit varam spēlēt futbolu, taču diemžēl šī sarkanā kartiņa mūsu plānus diezgan sabojāja,'' pēc spēles RFS preses dienestam komentāru sniedza galvenais treneris Viktors Morozs. Pirmā puslaika 33. minūtē Artūrs Zjuzins nopelnīja otro dzelteno kartīti un tādējādi arī noraidījumu. Emocijas nesavaldīja arī treneris, arī saņemot noraidījumu no spēles.

''Spēlētāji ir malači - viņi cīnījās līdz galam, guva vārtus,'' savus padotos uzteica treneris. ''Gribējām iesist vēl un riskējām. Rezultātā pretiniekam bija daudz brīvu zonu un viņi tās izmantoja. Neko sliktu teikt par spēlētājiem nevar - viņi visi šodien cīnījās,'' turpināja treneris.

Sezonas turpinājumā RFS cīnīsies Latvijas Virslīgā un arī kausa izcīņā. Čempionātā tā šobrīd ieņem otro vietu, par trim atpaliekot no līderes ''Riga'', kas šodien dramatiskā cīņā pārvarēja ungāru vienības ''Kecskemet'' barjeru.

     [+] [-]

, 2023-08-04 00:15, pirms 10 mēnešiem
Bus jāmekle cits treneris

     [+] [-]

, 2023-08-04 01:03, pirms 10 mēnešiem
jūsu spēli nokāva nemākulīga spēle uzbrukumā un tizlums vidus līnijā

     [+] [-]

, 2023-08-04 07:37, pirms 10 mēnešiem
Tūristi

  +2 [+] [-]

, 2023-08-04 10:02, pirms 10 mēnešiem
Nu bļin galvenais treneris jau nu arī nedrīkst noraidīties tik svarīgā spēlē.Zjuzinam tur nelaimīga situācuja cīņā par bumbu,bet Morozs jau nu pats vainīgs par savu nesavaldību.Vadībai jāizskata atbilstība.

     [+] [-]

, 2023-08-04 10:24, pirms 10 mēnešiem
Navaldīgs treneris, nesavaldīgi dumjš spēlētājs.

     [+] [-]

, 2023-08-04 10:50, pirms 10 mēnešiem
Zjuzins kā vienmēr sačakarē visu spēli...