Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Viasat Sport Baltic piedāvā UEFA Čempionu līgas finālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Viasat Sport Baltic piedāvā UEFA Čempionu līgas finālu
Krištianu Ronaldu
Foto: Sipa USA/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvās UEFA Čempionu līgas finālu starp Turīnas Juventus un Madrides Real. Jau piektdien būs iespēja sekot līdzi komandu treniņiem un preses konferencēm, savukārt sestdien ar pirmsspēles šovu sāksies Eiropas klubu futbola gada galvenais notikums. Nenokavē UEFA Čempionu līgas finālu Viasat Sport Baltic!

Turīnas Juventus UEFA Čempionu līgas pusfinālā pārspēja Monaco, Madrides Real uzvarēja Madrides Atletico. Karaliskais klubs ir pārliecinoši titulētākais kontinenta klubs – Real Eiropas klubu čempionu titulu izcīnījis 11 reizes. Juventus Eiropas čempionu kausā/Čempionu līgā uzvarējis divas reizes - 1985. un 1996.gadā. Fināls pirmo reizi notiks Velsā, Kārdifas "Millennium" stadionā.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Lielā spēle ir klāt un nevar būt nekādu šaubu, ka fināli ir sasnieguši labākie no labākajiem! Abas komandas ir triumfējušas nacionālajos čempionātos, turklāt Juventus papildus ieguvuši arī Itālijas kausu. Abiem klubiem ir ļoti spēcīgi izkopts uzvarētāja gēns. Madrides Real, pēdējos gados tērējot pasakainas transfēra summas, ir izveidojuši zvaigžņotu sastāvu ar Krištianu Ronaldu priekšgalā. Juventus panākumu atslēga ir bijusi spēcīga rakstura futbolistu kodola saglabāšana - šosezon izcīnītais čempiontituls ir jau sestais pēc kārtas, un tas viss panākts ar leģendāro Bufonu vārtos un praktiski nemainīgu aizsardzības līniju. Turīnas "vecie zaldāti" vai Madrides "karaliskās zvaigznes"?"

UEFA Čempionu līgas fināls kanālā Viasat Sport Baltic:
• Piektdien, 2.jūnijā 18:15 Turīnas Juventus preses konference
• Piektdien, 2.jūnijā 19:30 Turīnas Juventus treniņš
• Piektdien, 2.jūnijā 20:40 Madrides Real preses konference
• Piektdien, 2.jūnijā 21:30 Madrides Real treniņš
• Sestdien, 3.jūnijā 21:00 Pirmsspēles šovs
• Sestdien, 3.jūnijā 21:35 Fināls. Turīnas Juventus - Madrides Real

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību speciāliste

     [+] [-]

, 2017-06-02 19:26, pirms 7 gadiem
Mēs to varam redzēt ZDF HD un for free.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-02 20:46, pirms 7 gadiem
Tv6 tak arī translēs...