Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Sheriff" treneris: "Šī uzvara ieies vēsturē"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Sheriff" treneris: "Šī uzvara ieies vēsturē"
Edgars Gauračs
Foto: www.fc-sheriff.com

Pēc vakardienas negaidītā panākuma Eiropas līgas grupu turnīra spēlē pār Kijevas "Dynamo" (2:0) ļoti priecīgs par uzvaru bija Moldovas "Sheriff" galvenais treneris Andrejs Sosnickis, kurš uzslavēja savu komandu, kā arī pakritizēja pretinieku par nenopietno attieksmi pirms aizvadītās spēles. Kijevas "Dynamo" galvenais treneris Valērijs Gazajevs šo spēli nosauca par sliktāko viņa padoto izpildījumā. Atgādināsim, ka "Sheriff" rindās 30 minūtes laukumā pavadīja Latvijas futbolists Edgars Gauračs.

"Dynamo" galvenais treneris Valērijs Gazajevs: "Pirmkārt, vēlos apsveikt "Sheriff" ar godam izcīnītu uzvaru. Pretinieks bija pārāks par mums visos elementos. Tik slikti, kā šodien, komanda nav spēlējusi. Novēlu pretiniekam veiksmi turpmākajās spēlēs. Mēs, par lielu nožēlu, nospēlējām ļoti vāji."

Ukrainā komandas zaudējums Moldovā uzņemts ļoti skeptiski, daudzi to nodēvējuši par apkaunojošu. Jāsaka, ka vēl līdz vakardienas duelim pār Kijevas "Dynamo" vēlās pamatīga kritikas lavīna, kura, protams, nekļūs mazāka arī pēc šīs sakāves. Netiek izslēgta varbūtība, ka Gazajevam nāksies atkāpties no amata. Arī kluba prezidents Igors Surkiss tiek kritizēts ne pirmo dienu.

Krietni labākā noskaņojumā bija "Sheriff" galvenais treneris Andrejs Sosnickis, kurš izcīnīto uzvaru nosaucis par vēsturisku, taču nekādā eiforijā komanda negrasās slīkt, jo līdz izkļūšanai no grupas vēl tāls ceļš ejams: "Mēs esam neizsakāmi priecīgi, ka izdevās uzvarēt tik titulētu un ambiciozu klubu. Mūsu pusē bija arī veiksme, bet bez tās tik spēcīgu pretinieku grūti uzvarēt. Esmu pateicīgs, ka puiši spēlēja ne tikai ar sirdi, bet arī ar galvu. Spēles plāns, īpaši pirmajā puslaikā, tika izpildīts lieliski. Būsim godīgi, pretinieks pret mums izturējās diezgan nenopietni, bet tās ir viņu problēmas, mums šodien ir svētki. Neteikšu, ka tas bija mūsu labākais mačs Eirokausos, taču šī uzvara ieies vēsturē."

Komandas galvenais uzdevums tagad ir pienācīgi sagatavoties jau svētdien gaidāmajam Moldovas čempionāta mačam, kurā "Sheriff" tiksies ar savu principiālo konkurenti "Zimbru". Kā uzskata treneris, vissmagāk futbolistiem būs sagatavoties šai cīņai psiholoģiski, jo tādas uzvaras tik viegli neaizmirstas.

Interesanti, ka pēcspēles preses konferences noslēgumā Sosnickis veltīja kritiku kluba sastāva komplektācijas politikai, jo galvenās vijoles Tiraspoles vienībā spēlē leģionāri: "Es uzskatu, ka tas nav normāli, ka komandā ir tik maz vietējo futbolistu, tiem būtu jāveido komandas kodols. Leģionāri atbrauc ar savu mentalitāti, skaidrs, ka ilgi viņi šeit neuzturēsies. Mani tas uztrauc. Ceram, ka tuvākajā laikā situācija mainīsies."

Izmantotie resursi:
Футбольний клуб "Динамо" (Київ). Офіційний сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-10-01 15:27, pirms 14 gadiem
Ja nemaldos,tad ko līdzīgu Gazajevs teica arī pēc iepriekšējās spēles Eiropas līgā ar BATE vienību.It kā Dinamo sastāvs nav slikts,bet buksē.Jāpiemin,ka Gazajevs jau bija lūdzis atbrīvot viņu no pienākumiem,bet Surkis nav devis piekrišanu šādam variantam.
P.S.Atjautības uzdevums-cik kļūdas ir iepriekšējā komentārā?

     [+] [-]

, 2010-10-01 16:56, pirms 14 gadiem
Labvēlis, JAUTĀJA

P.S.Atjautības uzdevums-cik kļūdas ir iepriekšējā komentārā?

Es saskaitīju tikai """ 13 """