Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Auda" pārliecinoši uzvar jelgavnieces un pārspēlēs saglabā vietu sieviešu virslīgā

Agris Suveizda

"Auda" pārliecinoši uzvar jelgavnieces un pārspēlēs saglabā vietu sieviešu virslīgā
FK "Auda". Foto: LFF

Pārspēlēs par vietu Sieviešu futbola līgas (SFL) 2024. gada sezonā uzvarējusi FK "Auda" komanda, informē Latvijas Futbola federācija.

Aizvadītajā SFL sezonā FK "Auda" ierindojās priekšpēdējā, septītajā, vietā, par diviem punktiem atpaliekot no SK "Super Nova" un vēl par punktu no FK "Iecava". Savukārt otra pārspēļu dalībniece FK "Jelgava" ierindojās trešajā vietā Sieviešu futbola 1. līgas čempionātā, par punktu piekāpjoties Daugavpils Futbola skolai un vēl par trim punktiem atpaliekot no čempiones FS "Metta-2".

Pirmajā pārspēlē svētdien Jelgavā viesu komanda bija pārāka ar rezultātu 1:0, kad vienīgos vārtus mača ievadā guva Madara Ērika Paidere. Savukārt atbildes mačā ceturtdien Ķekavā laukuma saimnieces uzvarēja ar 4:0. Paidere šoreiz izcēlās ar trim gūtiem, bet vienreiz precīza bija Nikola Brahmane. Divu spēļu summā "Auda" uzvarēja ar 5:0.

Šosezon pirmoreiz SFL vēsturē turnīrā piedalās astoņas komandas, savukārt 1. līgā divos posmos spēkiem mērojās 11 vienības.


Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17228/parspele...