Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Astafjevs: ''Ir ko pamācīties no ''Babītes'' - divi sitieni, divi vārti''

Krišs Upenieks

Astafjevs: ''Ir ko pamācīties no ''Babītes'' - divi sitieni, divi vārti''
Vitālijs Astafjevs
Foto: Raitis Supe

Futbola kluba ''Jelgava'' galvenais treneris Vitālijs Astafjevs pēc komandas 3:2 uzvaras Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā pret ''Babīti'' neslēpa, ka nav apmierināts ar komandas parādīto sniegumu, taču galvenais uzdevums esot izpildīts.

''Jelgavas'' treneru korpuss pirms 16. aprīlī gaidāmas spēles ''SynotTip'' Latvijas futbola Virslīgā pret Jūrmalas ''Spartaku'' nolēma atpūtināt vairākas pamatsastāva futbolistus, no tribīnēm malas cīņu vērojot kapteinim Gintam Freimanim, Abdulajam Diallo, Igoram Savčenkovam un Vladislavam Klimovičam, bet tikai otrajā puslaikā cīņā iesaistījās Daniils Turkovs, kurš guva divus vārtus.

''Protams, ka neesmu apmierināts ar mūsu sniegumu. Ne ar sasniegto rezultātu, ne spēles kvalitāti. Mums būtu jāpamācās no pretiniekiem - divi sitieni vārtu rāmī un divi vārti. Bet nu uzdevumu vienalga esam izpildījuši. Eksperimentējām ar sastāvu, shēmām, principā ir solis uz priekšu, bet ir problēmas aizsardzībā. Uzbrukumā momentus pat izveidojām daudz, vienkārši ir jāuzlabo to realizācija,'' tā pēc spēles ''Jelgavas'' galvenais treneris Vitālijs Astafjevs.

Pēc cīņas treneris piekrita, ka Aleksejs Davidenkovs, kurš 74. minūtē debitēja ''Jelgavas'' galvenās komandas sastāvā, ir viens no talantīgākajiem gados jaunajiem futbolistiem: ''Jā, protams. Viņam viss vēl ir priekšā, domāju, ka laba nākotne, tāpēc ir jāstrādā. Bet gribu atzīmēt, ka ne tikai viņam.''

Izmantotie resursi:
FK «Jelgava» uzvar un iekļūst kausa pusfinālā |...

     [+] [-]

, 2016-04-14 17:15, pirms 8 gadiem
tāds sētas futbols-un skaitās Latvijas kausa izcīņa((((((((mēs savulaik no trīnes sameni lokot labāk spēlējām-viņus vēl TV rāda(((((((((((

  +4 [+] [-]

, 2016-04-14 19:29, pirms 8 gadiem
Vēl Astafjevs varētu valsts valodu pamācīties.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-14 20:35, pirms 8 gadiem
Aradis no kā mācīties..mulkis ne treneris!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-15 11:00, pirms 8 gadiem
Marasms. Biju uz šo spēli. Sētas mača līmenis. Virslīga saucas.
Neuztveriet par aizvainojumu, bet man jau sen eksistē divi sporta veidi: futbols un Latvijas futbols.
Gandrīz visi, VISI Latvijas futbola klubu spēlētājiem ir zems līmenis, ar ļoti retiem izņēmumiem.
Atšķirība Latvijas un ārvalstu (tiesa, ne Krievijas, kur tādi paši tirliņi) futbolistu fiziskajā un tehniskajā sagatavotībā ir stipri pamanāma. Bet, ja reiz mēs neesam tehniskie spāņi vai brazīlieši, tad vismaz skrieniet! Kā trenera Lobanovska laikos! Šābrīža spēlētāji no tādiem treniņiem vnk NOMIRTU!
Futbols - tas ir vīriešu sporta veids. Un to ir jāspēlē vīriešiem. Fiziski spēcīgiem! Cilvēkiem - mašīnām! Mums... Mums, Latvijas klubos ir nevis mašīnas, bet velosipēdi kaut kādi... Puiši atnāk uz laukuma, paspārda bumbu 40 minūtes, un dodas prom, mājās vai uz naktsklubu meičām ciskās kniebt. Labi vēl, ka mūsējie nepelna TĀDAS algas, kādas saņem Krievijas futbolisti par neko.
Laukumā... Skaties pirmā puslaika beigas, redzi, ka džeks jau nekur nevar paskriet, jau kājas krampī rauj. Krampji? No kā? KĀPĒC?! Fiziski vājš? Nervi? Nu, tātad, draudziņ, nav tavs līmenis!
Pamācīties no ''Babītes''... Marasms! Tāpēc esam, kur esam. Ar tādu attieksmi pret futbolu mēs vēl gadus 20 minimums nevienam Eiropas čempionātam nekvalificēsimies.