Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Olaine" otro gadu pēc kārtas uzvar Ziemas kausā sievietēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Olaine" otro gadu pēc kārtas uzvar Ziemas kausā sievietēm
FK "Olaine". Foto: LFF

Otro gadu pēc kārtas par Ziemas kausa pirmssezonas turnīra sievietēm uzvarētāju kļuvusi FK "Olaine" komanda, kas šādu panākumu nodrošinājusi ar uzvarām pirmajās četrās turnīra spēlēs.

Turnīrā piedalās sešas komandas, kas aizvada viena apļa turnīru – FK "Auda", FK "Iecava"/FK "Jelgava", FK "Olaine", FS "Metta", Rīgas Futbola skola un SFK "Rīga". Visas turnīra spēles notiek "Rimi Olimpiskajā centrā".

Olainietes turnīru sāka ar 2:0 panākumu pār valsts čempionēm SFK "Rīga", sekoja 4:2 uzvarā pret Iecavas un Jelgavas apvienoto komandu, vēlāk ar 2:0 tika pārspēta FS "Metta" komanda, bet zelta medaļas nodrošinātas ar 2:1 panākumu pār Rīgas Futbola skolu. Vārtus līdz šim guvušas sešas dažādas komandas futbolistes.

SFK "Rīga" un FS "Metta" komandām minētie zaudējumi ir līdz šim vienīgie turnīrā. Sacensību norise plānota līdz marta sākumam.

Šis ir piektais Ziemas kausa turnīrs, ievadot komandu gatavošanos jaunajai sieviešu futbola līgu sezonai.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17369/fk-olain...